Sony PlayStation 5

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Δεν νομιζω να αγχωθεί κανένας.

Λογικά θα ανακοινώσουν νεα σχετικά σύντομα.
Υπάρχει επιλογη για storage παιχνιδιών παντως απο τις USB.

Δεν ξερω αν στο Series X ανακοινώθηκαν συμβατοι δίσκοι εκτός του module επέκτασης που εχει 220 .

Θεωρω οτι και Sony και MS θα αντιδράσουν σύντομα.
Τουλαχιστον η ms προνοησε να βγαλει αμεσα την επεκταση. Με τα ιδια spec ssd για Pc πανω κατω 200 εχει ετσι κι αλλιως. Μην σου πω οτι και φτηνα την δινει. Δεν ειναι εξωφρενικη η τιμη. Η οποια θα πεσει τωρα που θα βγουν στην αγορα πιο γρηγοροι για pc και απο του ps5 με 7GBps

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

...........
Υπάρχει επιλογη για storage παιχνιδιών παντως απο τις USB.
.........

ΔΕΝ το νομιζω να μπορεις να το κανεις ουτε αυτο day one.... καποια στιγμη στο μελλον ισως....
Διορθωστε με αν κανω λαθος..:nounder:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

ΔΕΝ το νομιζω να μπορεις να το κανεις ουτε αυτο day one.... καποια στιγμη στο μελλον ισως....
Διορθωστε με αν κανω λαθος..:nounder:

Μόνο για last gen παιχνίδια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Τουλαχιστον η ms προνοησε να βγαλει αμεσα την επεκταση. Με τα ιδια spec ssd για Pc πανω κατω 200 εχει ετσι κι αλλιως. Μην σου πω οτι και φτηνα την δινει. Δεν ειναι εξωφρενικη η τιμη. Η οποια θα πεσει τωρα που θα βγουν στην αγορα πιο γρηγοροι για pc και απο του ps5 με 7GBps

Πρακτικά μόνο για το series X. Στο series S αν προσθέσεις το κόστος του εξωτερικού δίσκου ξεπερνάς και αυτο του series X.

Προφανώς είναι καλή η ύπαρξη του, αλλά δεν θεωρώ ότι θα πουλήσει πολύ σε πρώτη φάση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Πρακτικά μόνο για το series X. Στο series S αν προσθέσεις το κόστος του εξωτερικού δίσκου ξεπερνάς και αυτο του series X.

Προφανώς είναι καλή η ύπαρξη του, αλλά δεν θεωρώ ότι θα πουλήσει πολύ σε πρώτη φάση.
Ειναι μια επιλογη ομως. Οι του ps5 δεν εχουν καμια επιλογη καθως ακομη και η μεταφορα next gen τιτλου σε εξωτερικο σκληρο ειναι κλειδωμενη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Ειναι μια επιλογη ομως. Οι του ps5 δεν εχουν καμια επιλογη καθως ακομη και η μεταφορα next gen τιτλου σε εξωτερικο σκληρο ειναι κλειδωμενη.

Κλαινε και οι μεν και οι δεν μη σου πω :p

Εδω δεν κυκλοφορησαν ακομα οι κονσολες και οι απο δω θελουν να βγαλουν αχρηστους του απο κει και τουμπαλιν...

Ξαναλέω οτι και οι δυο εταιρείες θα δωσουν σύντομα ενναλακτικές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Κλαινε και οι μεν και οι δεν μη σου πω :pΕδω δεν κυκλοφορησαν ακομα οι κονσολες και οι απο δω θελουν να βγαλουν αχρηστους του απο κει και τουμπαλιν...Ξαναλέω οτι και οι δυο εταιρείες θα δωσουν σύντομα ενναλακτικές.
Το τελευταιο που εγραψα δεν θα δωθει ομως ως επιλογη. Το Ps5 δεν επιτρεπει μεταφορα των Ps5 παιχνιδιων σε εξωτερικο σκληρο. Το xbox το επιτρεπει αν και δεν τα τρεχει απο τον εξωτερικο δισκο. Και μην περιμενεις ο σκληρος δισκος του ps5 να ειναι φτηνοτερος του xbox . Και ειναι γεγονονος οτι την επεκταση θα την χρειαστουν συντομα και οι δυο digital κονσολες. Δεν λεω πιο συντομα το s γιατι εχει μικροτερα σε μεγεθος παιχνιδια , απλα στο series S θα εχεις την φτηνη επιλογη να χρησιμοποιησεις εναν εξωτερικο ssd....

To Series S δεν εχει νοημα να το επεκτείνει καποιος δινοντας περισοτερα χρήματα. Η του κανει ως εχει η οχι. Οτιδηποτε αλλο φτάνει κοντα στο Series X.

Ειναι τοσα λιγα τα next gen παιχνιδια, που δεν θα υπαρχει θεμα να βρισκονται αυτα στον κύριο δισκο και τα previous gen σε καποιον USB.
Ειναι πολύ νωρίς ακομα για συμπεράσματα.

Re: Sony PlayStation 5 - Games

Από ομάδα του PS στο Facebook.. Υπάρχουν και αντικειμενικές απόψεις

53641c8fae1f023ff8002bb5228b5cd0.jpg

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

2 ώρες μπαταρία στο χειριστήριο;

Σοβαρά;

Μου φαίνεται υπερβολικά λίγο για να ισχύει.

Αν ισχύει είναι στα όρια του deal breaker.

2 ώρες μπαταρία στο χειριστήριο;

Σοβαρά;

Μου φαίνεται υπερβολικά λίγο για να ισχύει.

Αν ισχύει είναι στα όρια του deal breaker.

Εμένα πιο πολύ με ξενέρωσε το θέμα του δίσκου... απαράδεκτο και κουφό.

Ωχ! όντως ισχύει με την μπαταρία; Δυό ώρες είναι για να ζεσταθείς....

Εννοείται ότι με έχει σώσει άπειρες φορές το χειριστήριο στο Xbox που παίρνει μπαταριές. Κι ας το λένε οπισθοδρομικό. Μεγάλη ευκολία.
Τελείωσαν; ακόμα και να μην έχω επαναφορτιζόμενες βάζω δυο άλλες (που υπάρχουν πάντα μπαταρίες στο σπίτι για τηλεκοντρόλ κλπ) και στο δευτερόλεπτο συνεχίζις να παίζεις.

Πρέπει να είσαι με powerbank για το χειριστήριο; Τρελό φάουλ αν ισχύει; Το έγραψε κανάς rεviewer ή είναι ραδιοαρβύλα;
Μήπως έκανε καμιά υπέρτατη μ@λ@κία και το δοκίμασε κατευθείαν από το κουτί χωρίς να το φορτίσει τελείως;
Εκτός αν όντως τα μοτεράκια οι μεταβαλόμενες δονήσεις στις σκανδάλες τραβάνε τόσο ρεύμα....

Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

To Series S δεν εχει νοημα να το επεκτείνει καποιος δινοντας περισοτερα χρήματα. Η του κανει ως εχει η οχι. Οτιδηποτε αλλο φτάνει κοντα στο Series X.

Ειναι τοσα λιγα τα next gen παιχνιδια, που δεν θα υπαρχει θεμα να βρισκονται αυτα στον κύριο δισκο και τα previous gen σε καποιον USB.
Ειναι πολύ νωρίς ακομα για συμπεράσματα.

Στην αναγκη Χρηστο εχεις 2-3 καινουρια παιχνιδια τον ενσωματομενο ssd και αφηνεις λιγο κενο χωρο και οτι αλλο καινουριο και νεο το κατεβαζεις στον εξωτερικο και αναλογα κανεις την μεταφορα.
Παντως ειναι 'φαουλ' που το ps5 δεν το υποστηριζει απο την αρχη.
Γενικα μου δινει την εντυπωση πως οι υλοποιησεις της MS ειναι πιο 'ετοιμες' απο αποψη λογισμικου day one.

Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Στην αναγκη Χρηστο εχεις 2-3 καινουρια παιχνιδια τον ενσωματομενο ssd και αφηνεις λιγο κενο χωρο και οτι αλλο καινουριο και νεο το κατεβαζεις στον εξωτερικο και αναλογα κανεις την μεταφορα.
Παντως ειναι 'φαουλ' που το ps5 δεν το υποστηριζει απο την αρχη.
Γενικα μου δινει την εντυπωση πως οι υλοποιησεις της MS ειναι πιο 'ετοιμες' απο αποψη λογισμικου day one.

Και εγω την ιδια εντυπωση εχω.
Απο την αλλη, οι κονσολες δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα.
Στο faq της Sony αναφερεται οτι η αποθηκευση ps5 παιχνιδιων θα ερθει συντομα.

Δεν νομιζω οτι θα αργησει να στρωσει το ολο σκηνικο με τους δισκους.

Εμενεα πιο πολύ με χαλασε που δεν θα υποστηριζει ATMOS και DV σε disc mode.

Απο τα υπολοιπα δεν με χαλαει ιδιαίτερα κατι αλλο.

Σε οτι εχει να κανει με το ray tracing, σε ολα τα review του Miles Morales αναφερεται υποστηριξη κανονικά στο fidelity mode.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

Εννοείται ότι με έχει σώσει άπειρες φορές το χειριστήριο στο Xbox που παίρνει μπαταριές. Κι ας το λένε οπισθοδρομικό. Μεγάλη ευκολία.
Τελείωσαν; ακόμα και να μην έχω επαναφορτιζόμενες βάζω δυο άλλες (που υπάρχουν πάντα μπαταρίες στο σπίτι για τηλεκοντρόλ κλπ) και στο δευτερόλεπτο συνεχίζις να παίζεις.

Πρέπει να είσαι με powerbank για το χειριστήριο; Τρελό φάουλ αν ισχύει; Το έγραψε κανάς rεviewer ή είναι ραδιοαρβύλα;
Μήπως έκανε καμιά υπέρτατη μ@λ@κία και το δοκίμασε κατευθείαν από το κουτί χωρίς να το φορτίσει τελείως;
Εκτός αν όντως τα μοτεράκια οι μεταβαλόμενες δονήσεις στις σκανδάλες τραβάνε τόσο ρεύμα....

Mα και το χειριστηριο του ps4 εχει δονησεις και λαμπακια και ηχειακι και ολα.

Re: Απάντηση: Sony PlayStation 5

H με 2ο χειριστιριο στην άκρη...

μη διαβαζετε οτι ραδιο αρβυλα τους ερθει... ετσι λεγανε και για το καλωδιο, και τελικα ειναι κανονικα hdmi 2.1

Ακομα δεν εχει βγει επισημα, θα βγουν αμμεσα διορθωσεις και θα διορθωθουν ελλειψεις.

Εγω πχ ειδα οτι λενε για 6-8 ωρες , οποτε ειναι νωρις ακομα για εντυπωσεις.