Sony PlayStation 5

Από αυτονομία τι λέει το χειριστήριο?
Είναι όντως 2 ώρες?

Από το πρωί (9 το πρωί) παίξαμε 7-8 άτομα με πλήρη φόρτιση και μέχρι το μεσημέρι (γύρω στις 2) δούλευε ακόμα και δεν έβγαλε μήνυμα στην οθόνη ότι τελειώνει η μπαταρία..Νομίζω γύρω στις 6-7 ώρες θα τις βγάζει σίγουρα...δεν ξέρω βέβαια σε παιχνίδια που εκμεταλευόνται πλήρως το χειριστήριο, το ηχείο, τους μηχανισμούς ανάδρασης κλπ. τι γίνεται...σε κάθε περίπτωση οι 2 ώρες δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση...το χειριστήριο δε απλά ΜΑΓΙΚΟ, next gen Και κάνει ότι άλλο έχω πιάσει να μοιάζει Last gen.....

Υ.Γ. Το είδα και δίπλα σε μπόλικα XBOX X που το δοκίμασα και αυτά 1-2 ώρες....σε πρώτη φάση μεγάλες και οι 2 κονσόλες, το ps5 βέβαια μεγαλύτερο.

Από το να δείχνεται τις πωλήσεις του pro 4 και ότι σας ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια καλό είναι να ενημερώνεται το νήμα ,όπως έκανε ο παραπάνω φίλος ,μπορεί να μην ενδιαφέρει εσάς ...Ενδιαφέρει κάποιους άλλους .
Τα παιχνίδια συμβαδίζουν με τον ήχο ,το ultra blu ray πορεύεται και αυτό με τον ήχο το streaming το ίδιο .
Και ορίστε καλά νέα It turns out that the PS5 actually supports Dolby Atmos and DTS:X audio output formats. Although, this support is only for Blu-ray and Ultra HD Blu-ray discs.https://www.psu.com/news/does-ps5-support-dolby-atmos-and-dtsx-for-movies-and-games/

Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Από το να δείχνεται τις πωλήσεις του pro 4 και ότι σας ενδιαφέρουν μόνο τα παιχνίδια καλό είναι να ενημερώνεται το νήμα ,όπως έκανε ο παραπάνω φίλος ,μπορεί να μην ενδιαφέρει εσάς ...Ενδιαφέρει κάποιους άλλους .
Τα παιχνίδια συμβαδίζουν με τον ήχο ,το ultra blu ray πορεύεται και αυτό με τον ήχο το streaming το ίδιο .
Και ορίστε καλά νέα It turns out that the PS5 actually supports Dolby Atmos and DTS:X audio output formats. Although, this support is only for Blu-ray and Ultra HD Blu-ray discs.https://www.psu.com/news/does-ps5-support-dolby-atmos-and-dtsx-for-movies-and-games/

Με ενδιαφέρει, καθώς έχω συμβατό A/V ενισχυτή, αναφερόμουν όμως για "τη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών".

Το θέμα είναι να έκανε sound output σε atmos(γενικά σε object based η και το 3D spatial audio που λάνσαρε η ίδια η Sony) από το σύστημα,και όχι μόνο pass through για τις ταινίες.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Το θέμα είναι να έκανε sound output σε atmos(γενικά σε object based η και το 3D spatial audio που λάνσαρε η ίδια η Sony) από το σύστημα,και όχι μόνο pass through για τις ταινίες.

Δλδ δεν έχει στα games το 3D audio που διαφήμιζαν; (το οποίο btw είχαμε μάθει τι είναι τελικά; )

Δλδ δεν έχει στα games το 3D audio που διαφήμιζαν; (το οποίο btw είχαμε μάθει τι είναι τελικά; )

Δυστηχως δεν το έχω σ τα χέρια μου ακόμα,αλλά αυτό που προκύπτει μέσα από videos,οπου το κάνουν setup,αυτό το χαρακτηριστικό είναι μόνο διαθέσιμο μέσο ακουστικών.

Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Με ενδιαφέρει, καθώς έχω συμβατό A/V ενισχυτή, αναφερόμουν όμως για "τη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών".
Το τι αγοράζει ο καθένας δεν αντιλαμβάνομαι ποιόν πραγματικά ενδιαφέρει σε ένα forum τεχνολογίας..

Αυτό που κάνουμε εδώ μέσα είναι να ανοίξουμε τεχνολογικά τα μάτια ο ένας του άλλου..

Ευτυχώς που η Sony έβαλε τουλάχιστον υποστήριξη Dolby Atmos και DTS:X στην αναπαραγωγή ταινιών, δεν έχουν όλοι στο σπίτι τους UHD BLU-RAY PLAYER..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δυστηχως δεν το έχω σ τα χέρια μου ακόμα,αλλά αυτό που προκύπτει μέσα από videos,οπου το κάνουν setup,αυτό το χαρακτηριστικό είναι μόνο διαθέσιμο μέσο ακουστικών.

Ξενέρωμα...

Ο ένας κλειδώνει τα Atmos / X στα δισκάκια, ο άλλος δεν το δίνει στα Games....

Ότι να ναι...

H μεγαλη απορια :

Mπορει να παιξει καποιος στο ps5 παιχνιδια του ps4 στους ΙΔΙΟΥΣ ΣΕΡΒΕΡς ?

η θαναι κατα περιπτωση ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Το τι αγοράζει ο καθένας δεν αντιλαμβάνομαι ποιόν πραγματικά ενδιαφέρει σε ένα forum τεχνολογίας..

Ενδιαφέρουν πολλούς και οι πωλήσεις κονσόλας, γι'αυτό το παρέθεσα.

Αυτό ακριβώς είμαστε forum τεχνολογίας και πολλά από τα νήματα έχουν εμπλουτιστεί με πληροφορίες που δεν θα τις βρείτε σε κανένα review στο εξωτερικό .
Για τον απλούστατο λόγο υπάρχουν χομπίστες εδώ που αγαπάνε το αντικείμενο που ασχολούνται και γράφουν στα σχετικά νήματα που υπάρχουν στο Avclub.gr.

Για να τα συνοψίσουμε .
Έχουμε λοιπόν την υποστήριξη του pass through στο ultra blu ray...Θετικό για τα HD codec του ήχου Dolby Atmos και dts X να θυμίσω εδώ ότι αυτήν την υποστήριξη δεν την είχαμε στην προηγούμενη γενιά .

Αυτό που δεν γνωρίζουμε .
1)Τι γίνεται στα παιχνίδια υπάρχει έστω η υποστήριξη πέρα από τα ακουστικά το 3D της Sony όπως το ονομάζει στους AV ενισχυτές για αυτό που αναφέρει ο φίλος Στέλιος ;

2) Στις συνδρομητικές υπηρεσίες Netflix και Apple TV υπάρχει η υποστήριξη του Dolby vision -Dolby Atmos και του HDR.

3) Υπάρχουν έστω κάποιες δυνατότυτες σαν χρήση media player ;

Υ.Σ Κάτοχοι που έχουν την κονσόλα στα χέρια τους αν θέλουν ας γράψουν κάποια πράγματα ...Βοηθάνε με αυτόν τον τρόπο όλους τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται .

Απάντηση: Re: Sony PlayStation 5

Αυτό ακριβώς είμαστε forum τεχνολογίας και πολλά από τα νήματα έχουν εμπλουτιστεί με πληροφορίες που δεν θα τις βρείτε σε κανένα review στο εξωτερικό .
Για τον απλούστατο λόγο υπάρχουν χομπίστες εδώ που αγαπάνε το αντικείμενο που ασχολούνται και γράφουν στα σχετικά νήματα που υπάρχουν στο Avclub.gr.

Για να τα συνοψίσουμε .
Έχουμε λοιπόν την υποστήριξη του pass through στο ultra blu ray...Θετικό για τα HD codec του ήχου Dolby Atmos και dts X να θυμίσω εδώ ότι αυτήν την υποστήριξη δεν την είχαμε στην προηγούμενη γενιά .

Αυτό που δεν γνωρίζουμε .
1)Τι γίνεται στα παιχνίδια υπάρχει έστω η υποστήριξη πέρα από τα ακουστικά το 3D της Sony όπως το ονομάζει στους AV ενισχυτές για αυτό που αναφέρει ο φίλος Στέλιος ;

2) Στις συνδρομητικές υπηρεσίες Netflix και Apple TV υπάρχει η υποστήριξη του Dolby vision -Dolby Atmos και του HDR.

3) Υπάρχουν έστω κάποιες δυνατότυτες σαν χρήση media player ;

Υ.Σ Κάτοχοι που έχουν την κονσόλα στα χέρια τους αν θέλουν ας γράψουν κάποια πράγματα ...Βοηθάνε με αυτόν τον τρόπο όλους τους υπόλοιπους που ενδιαφέρονται .

Βλέπει κανείς netflix από xbox ή ps σε 4Κ tv που έχει την εφαρμογή;

Όποιοι έχουμε Home Cinema ή soundbar ναι.. οι Samsung και οι φετινές LG δεν υποστηρίζουν όλα τα 3D φορμά ήχου..

SAMSUNG όχι Dolby Atmos-DTS:X και οι LG DTS:X

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο στον βιντεοπροβολέα χρησιμοποιώ τις εφαρμογές του Netflix τόσο στο Xbox όσο και στο Ps, ανοίγω και το ηχοσύστημα κλπ.....στην τηλεόραση δεν μπαίνω καν στον κόπο να ανοίξω τις κονσόλες, η εφαρμογή της τηλεόρασης είναι μια χαρά και ακούω από τα ηχεία της τηλεόρασης, βαριέμαι να ανοίξω και τον ενισχυτή, τον έχω μόνο για τις 120 ίντσες του βιντεοπροβολέα.

Αν το θέτεις προσωπικά Παναγιώτη δεν χρησιμοποιώ την εφαρμογή της τηλεόρασης μου στο Netflix δεν υποστηρίζει(μόνο αυτό ) το Dolby Atmos .
Από την άλλη έχω την υποστήριξη του HDR-Dolby Atmos -Dolby vision -dts X ( upscale) στο Netflix .
Στην εφαρμογή του Apple TV έχω την υποστήριξη του Dolby Atmos το dts X και του HDR όπου εκεί πέφτουν σαγόνια από θέμα ποιότητας εικόνας και ήχου ,Θα πρέπει να είναι σημείο αναφοράς όσον αφορά το streaming.