Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8 και RX-10 II

Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

To σκέφτηκα και αυτό απλά θέλω να εξαντλήσουμε πρώτα τα εγχώρια μαγαζιά.
Είναι κρίμα να φύγουν 10000 ευρώ συνάλλαγμα έτσι απλά.

Για τα εγχώρια μαγαζιά μπορουμε να τους κάνουμε μια καλύτερη τιμη, πάντα σε μερικές ατοκες δόσεις...

Λίστα:
1.tiniakos
2.tiniakos
3.tiniakos
4.jpanou39
5._tzo_
6.kbouk
7.ΒΛΑΣΙΔΗΣ
8.Ntino_P
9.Aeriko

Σχεδόν 10 λοιπόν.
Οπότε μιλάει ο jpanou (Γιάννης λογικά) για 10 μηχανές με προοπτική αύξησης.

Για 750 θα το σκεφτομουν σοβαρά (άρα μην με βάλετε ακόμα στη λίστα).
Για 900 όχι ακόμα διότι θεωρώ ότι σε ιντερνετομάγαζα του εξωτερικού θα πέσει σύντομα έτσι κι αλλιώς σε τέτοια τιμή.
Άρα ποιο το νόημα του power buy?

Πάντως μου φαίνεται δύσκολο να πετύχει το εγχείρημα στη χώρα μας. Στην Ελλάδα η χοντρική πρέπει να είναι πιο ψηλά.
Θυμάμαι υπήρχε ένα τέτοιο site στην Αγγλία που διοργάνωνε τέτοια Power buy αλλά τότε που το είχα ανακαλύψει δεν είχαν ξεκάθαρους όρους για αποστολή Ελλάδα. Ήταν για UK residents.

Υ.Γ. για αυτούς που παίζουν με φλας η μηχανή είναι μια χαρά παρά τον αισθητήρα της 1 ίντσας.

Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Μα φίλε μου(dstil) η λίστα δημιουργήθηκε με βάση τα 750 euro και μόνο.Νομίζω είναι ξεκάθαρο αν δεις παραπάνω οι συμμετοχές είναι για αυτό το ποσό.

Τώρα τι θα πετύχουμε......Θα το δούμε.Βλέποντας και κάνοντας.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Η βιντεοκαμερα μου ειναι ακομη μια DV Sony DCR PC120 (bluetooth) με προσθετο ευρυγωνιο προσαρμογεα Σονυ και αδιαβροχη θηκη για βουτιες στην θαλασσσα εως 10μ, οταν την πηρα στοιχιζε παραπάνω απο την RX10, και αν ξαναψωνισω βιντεοκαμερα - μηχανη παλι Sony θα ειναι ή Panasonic.

Ωραίες ήταν οι κάθετες βιντεοκάμερες! Κι εγώ ξεκίνησα με τη θρυλική PC1. 720.000 δρχ. το 1997, ouch!

Last edited:

Θα συμπληρώσω και εγώ ότι είπαμε εξαρχής να κάνουμε μία προσπάθεια χωρίς δέσμευση για κανέναν.
Αν το επιτύχουμε όποιος θέλει μπορεί να επωφεληθεί από την τιμή.
750 ευρώ φαίνονται πολύ πιο κάτω ως τιμή από την τιμή των 1200 ευρώ που παράλογα και υπερκοστολογημένα παρουσιάζει η sony hellas ως τιμή καταλόγου για ένα προϊόν που έχει πια πανευρωπαϊκά υποχωρήσει κάτω από τα 1000 ευρώ και στο άμεσο μέλλον σίγουρα θα υποχωρήσει παρακάτω.(το γράφω τώρα και αν ζούμε θα το δείτε το καλοκαίρι θα πωλείται επίσημα κοντά στα 800 ευρώ).
Κάνουμε λοιπόν μία προσπάθεια αν μπορέσουμε τώρα να κατοχηρώσουμε αυτή την τιμή, αν δε συμβεί θα δούμε στο μέλλον πως θα κινηθούμε σχετικά με την τότε τιμή της.
Ξαναλέω μιλάμε για άμεσο μετρητό στα 10000 ευρώ που ο καθένας έχει ανάγκη.(να θυμίσω πέρσι τον Αύγουστο ότι ο Κοτσόβολος έδινε το ps4 σαν προπαραγγελία με τιμή 344 ευρώ και αρχική τιμή καταλόγου σε όλη την Ευρώπη στα 419 ευρώ, και τότε όλοι λέγανε δεν υπάρχει περίπτωση και όλη παρέλαβαν από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας σε τιμή χαμηλότερη από 20% από την επίσημη και στο πιο περιζήτητο προϊόν των Χριστουγέννων).

δύσκολα θα πετύχουμε την τιμή που θέλουμε από τη στιγμή που το HK πουλά στις 700 λίρες. Από την άλλη η κίνηση του Τηνιακού για ΦΠΑ Τήνου πιστεύω ότι μπορεί να κατεβάσει την τιμή κατά 50 ευρώ από την όποια προσφορά μας κάνουν.

Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

Λοιπόν σε επικοινωνία με 2 sony center μέχρι στιγμής.
Sony center Ηράκλειο - Κρήτης .Μίλησα με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και στην αρχή νόμιζε ότι του κάνω πλάκα αλλά όταν σοβάρεψε η συζήτηση σχεδόν τρελάθηκε με την ποσότητα 10 και τεμαχίων.Δεν μιλήσαμε για ποσά γιατι τον κατάλαβα δεν ήθελε.Μου κράτησε τα στοιχεία και θα με πάρει μου είπε σε καμία ώρα για να μου κάνει την προσφορά.Πρέπει να μιλήσει με την μαμά sony πρώτα.
Sony center - Καλλιθέας.Πάλι ζήτησα το αφεντικό όπου και μιλήσαμε και μπήκαμε και σε λεπτομέρειες.....
Άλλωστε sonakias που είμαι και εγώ ο ίδιος κατάλαβε ότι είμαι και πελάτης του.Του είπα ότι έχουμε μαζευτεί 10 και περισσότεροι φίλοι - γνωστοί για την αγορά της συγκεκριμένης μηχανής και ο σκοπός μας για να μην κρυβόμαστε είναι η μείωση τιμής κατακόριφα,Του έδωσα να καταλάβει λόγο της ποσοτητας των τεμαχίων δεν πρόκειται για εμποριο απλά κάνουμε την τρέλα μας και οι αποδειξεις θα κοπουν μια μια ονομαστικές και για την εγγυηση....
950 τελική μετά από επικοινωνία του με την sony hellas που παρεπιπτοντως μας μάθανε ....Γιατί όπως μου είπε την έχουν ενοχλήσει και άλλα καταστήματα για το θέμα μας.

Last edited:

Αν σας ενδιαφέρει η περίπτωση εξωτερικού, μπορώ να ρωτήσω στο κατάστημα που ψωνίζω εγώ εδω και με ξέρουν τί τιμή θα κάναν.

Re: Απάντηση: Νέα Sony RX-10 1'' sensor 24-200 f2.8

950 τελική μετά από επικοινωνία του με την sony hellas.

Πολύ καλή τιμή. Όση ακριβώς έκπτωση περίμενα ότι θα μας κάνουν.

30% κάτω το βρίσκω απίθανο. Μήπως εννοείς 950 ευρώ;

Last edited:

Μιας και είμαι σε διαδικασία αναζήτησης μηχανής, αν η τιμή φτάσει στα επίπεδα που αναφέρατε θα ήθελα να μπω και εγώ στη λιστα
ευχαριστω

Μίλησα με το φίλο στην Τήνο και μου είπε ότι μπορεί να την φέρει οριακά λίγο πιο κάτω από τα 1000 ευρώ.
Αναμένει όμως απάντηση και από άλλον εισαγωγέα για καλύτερη τιμή.

Αφού "μαθεύτηκε" η Sony έχει την δυνατότητα να "επιβάλλει" την ίδια κατώτερη τιμή σε όλους.