Sony RX100/mkII/mkIII/mkIV/mkV φωτογραφία

Re: Το νήμα των Sony RX100 - mkII - mkIII και mkIV

Εγώ περιμένω πάντως μια mkIII στα 12mp... Ζητάω πολλά?

Η δική μου απορία είναι πόσες εκδόσεις θα συνεχίσουν να παράγονται ταυτόχρονα από RX100.

Φτάσαμε ήδη στις τέσσερις εκδόσεις!

Νομίζω ότι με την έκδοση 5 θα σταματήσει την πρώτη....πάει πολύ να έχεις 5 μοντέλα!!! Και με κάθε νέα έκδοση θα κόβει την ποιο παλιά, έτσι θα διατηρεί 4 μοντέλα στην κυκλοφορία!!

Mακάρι να την πρόσφεραν αυτήν τη δυνατότητα κι άλλες εταιρίες, και δεν εννοώ μόνο στα φωτογραφικά.

Μεγάλη υπόθεση να μπορείς να αγοράσεις ανά πάσα στιγμή το προϊόν που θέλεις καινούριο με την εγγύησή του, επιλέγοντας ανάμεσα από τέσσερις γενιές τη γενιά που θέλεις, και ανάλογα να πληρώσεις.

910 στο my digital land. Μεγάλη διαφορά από τις ευρωπαϊκές rrp

Γιάννη ο τύπος είναι πολύ καλός.
https://vimeo.com/henjofilms

Ειδικά αυτό εδώ αγγίζει τα όρια του αριστουργήματος αποδεικνύοντας ότι ο εξοπλισμός είναι το τελευταίο.
https://vimeo.com/130765965

Εννοείται ότι ο εξοπλισμός είναι το τελευταίο, εδώ έχω δεί εκπληκτικά κυριολεκτικά βίντεο τραβηγμένα με το κινητό Nokia 808!!!!

Δεν είναι τραβηγμένο με RX100IV το βίντεο που ανέβασε ο tiniakos. Μοντάζ είναι από γάμους που καλύφθηκαν την τελευταία δεκαετία από τους επαγγελματίες βιντεολήπτες γάμων της henjofilms.
Τι σχέση έχει με το νήμα;

Οι σωστοί επαγγελματίες χρησιμοποιούν όλα τα μέσα που χρειάζονται, και δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν και την RX100IV για τα υψηλά fps που προσφέρει.
Στις λήψεις κάτω από το νερό χρησιμοποίησαν GoPro4.

Θα μπορούσαν βέβαια να χρησιμοποιήσουν και αδιάβροχη θήκη για την RX100IV.

Μας έχεις πρήξει πια με τα off topic ρε Γιάννη.
Είδα κάτι που μου άρεσε και το έβαλα τόσο κακό είναι?!!!
Αμάν με τον ευνουχισμό που θέλεις στο φόρουμ.
Φτιάξε ένα avclub2 όπως σου αρέσει.
Υπάρχει και διαχείριση αν θυμάσαι που εκείνη κρίνει τι ταιριάζει ή όχι στα νήματα.
Συγνώμη για το ύφος μου αλλά έχω κουραστεί πια με αυτή τη γρίνια.

Δεν μπορούμε να ανεβάζουμε στην τύχη όποιο βιντεάκι μας αρέσει χωρίς λόγο και χωρίς σχέση με το νήμα.

Ανέβασες βιντεάκι επαγγελματικό τραβηγμένο με επαγγελματικό εξοπλισμό, μοντάζ από γάμους των τελευταίων 10 χρόνων που καλύφθηκαν από επαγγελματίες, για να υποστηρίξεις ότι ο εξοπλισμός δεν μετράει, στο νήμα των RX100.

Και σίγουρα δεν τη κρίνω δικαιολογημένη την άμεση επίθεση που μου κάνεις.
Συγγνώμη αν σε κουράζουν οι ενστάσεις μου, που όμως δεν νομίζω ότι είναι παράλογες.

Όντως και γω είδα το video του tiniakou νομιζοντας οτι ειναι τραβηγμενο με rx100.

Εχει δικιο ο tzo στην παρουσα φαση.

Ο γέγονε γέγονε , να μην συνεχίσουμε παρακαλώ.

Μελετώντας τις φωτογραφίες της rx100iv παρατηρώ μια κιτρινίλα που είχα δει και στα αρχεία της rx100iii σε σύγκριση με τις φωτογραφίες που παίρνω εγώ από την rx100 που έχω.
Μάλιστα έκανα και test 1 προς 1 με τις 2 μηχανές και επαληθεύτηκε ή παρατήρηση μου.
Πάντως όσα θετικά και να έχει ή νέα rx100 έχει ένα τεράστιο μειονέκτημα και αυτό είναι ή τιμή που είναι υπερβολικά υψηλή για compact μηχανή όσα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά και να έχει,κάτι που αναφέρουν και στο dpreview.
Μόλις βγει ή rx100v ίσως να γίνει πιο προσιτή.

Πάνο, για δείξε παράδειγμα για την κιτρινιλα ..

Προφανώς μιλάς για jpeg (μιας και είσαι οπαδός ;) ) .. εγώ στα κίτρινα χρώματα στο studio scene βλέπω μια πρασινίλα στις παλιές RX100 που λείπει στην καινούργια .. για τα μάτια μου αυτό είναι καλό ;)

Πάνο, για δείξε παράδειγμα για την κιτρινιλα ..

Προφανώς μιλάς για jpeg (μιας και είσαι οπαδός ;) ) .. εγώ στα κίτρινα χρώματα στο studio scene βλέπω μια πρασινίλα στις παλιές RX100 που λείπει στην καινούργια .. για τα μάτια μου αυτό είναι καλό ;)

Ηλία ΗΤΑΝ οπαδός.... τώρα αρχίζει να τα βρίσκει με την επεξεργασία των raw. Θα γίνει ευτυχισμένος!