Έχω την αίσθηση ότι δε μπορούμε να συγκρίνουμε αυτή τη μηχανούλα με οποιοδήποτε κινητό, παρόλο που πιστεύω ότι τα κινητά έχουν προχωρήσει πολύ στον φωτογραφικό τομέα.
Έχω ένα φτηνό m4/3 με κέντρο την omd10mkii της olympus αλλά αν είχα χρήματα θα αγόραζα τη μικρή sony για να δω το κατα πόσο θα μπορούσε να αντικαταστήσει την oly με τους 3-4 φακους που έχω.
Γιατί αυτό που ξέρω ήδη για τη sony και είναι σημαντικό για μένα είναι να την έχω συνέχεια μαζί μου.
Κάποιος που ασχολείται με δημιουργική φωτογραφία δε θα την επιλέξει αλλά για κάποιον που θέλει να καταγράψει τη στιγμή όσο σωστότερα γίνεται...ίσως η μικρούλα να έρχεται κοντά στο τέλειο.
Για μένα η φωτογραφία είναι κάποιο event>>>>παίρνω εξοπλισμό μαζί. Δεν είμαι άνθρωπος που θα πάρω τον εξοπλισμό μαζί για να βρω κάτι να φωτογραφίσω.
Δε ξέρω αν έγινα κατανοητός, προσπάθησα να δώσω το "προφίλ" μου όσο καλύτερα γίνεται.
Μου φαίνεται πιο παχιά από τις προηγουμενες
Παράπονο ότι δε μπορώ να φορέσω φλας.
Ναι, picture profile είναι. Το picture profile δουλεύει και στη φωτογραφία και στο βίντεο.
Ξεπλυμένη τη βλέπεις την εικόνα στην οθόνη της μηχανής, και το jpeg επίσης είναι ξεπλυμένο αν τραβάς raw+jpeg.
Αλλά σου δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα όταν επεξεργαστείς το raw, αφού ο αισθητήρας έχει δεχτεί τη μέγιστη ποσότητα φωτός χωρίς κλιπάρισμα των λευκών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.