Sony rx100iii vs fuji x100s

Υπάρχει και η λύση του tele-converter TCL-X100, ώστε να πάει κανείς στα 50mm.

2279146678.jpg

http://www.dpreview.com/news/2014/05/02/fujifilm-tcl-x100-teleconverter-for-x100s-samples-gallery

εγω λεω να κοιταξεις και την λυση της πρωτης X100...

με το τελευταιο firmware update διαβαζω οτι οι διαφορες με την s ειναι ελαχιστες και ο τροπος επεξεργασιας - λογω αισθητηρα - ευκολοτερος...

καποιοι μαλιστα θεωρουν τις φωτογραφιες της καλυτερες απο την καινουργια...

τα 35mm για μενα ειναι το ιδανικο εστιακο μηκος...

θα μπορουσα να ζησω μονο με αυτο... ευκολα...

paИ-baL;1057101234 said:
εγω λεω να κοιταξεις και την λυση της πρωτης X100...

Συμφωνώ εν μέρει, καθόσον υπάρχουν μαρτυρίες για διάφορα θεματάκια εύρυθμης λειτουργίας

1. Ποιότητα φωτογραφίας
2. Κινούμενα θέματα (παιδιά)
3. Φωτογραφια πορτραίτο

Υπαρχει μηχανη τωρα, ακομα και κομπακτ με αισθητηρα 1ας ιντσας ή και μικροτερο, οπως η σονυ που κοιτας που δεν δινει ποιοτητα εικονας αριστη για web ή για εκτυπωση νορμαλ διαστασεων?

Απο εστιαση τι λεει η φουτζι, κλειδωνει μολις πεσει καπως το κοντραστ ή ψαρευει...? Οχι συνεχομενη εστιαση και ριπες, απλως με το μισοπατημα του κλειστρου... εχεις δοκιμασει καμμια μιρορλες σε αυτο το θεμα? Σε σχεση με την OMD-Μ1 που βρισκεται? Η σονυ ειναι καλυτερη σε εστιαση?

Στο πορτραιτο θα βαλεις και τιποτε φλας εξωτερικα κτλ? Τα οδηγουνε αυτες οι μηχανες? Ή απλως θελεις να τραβας με φυσικο φως ?

Ενα χιλιαρικο θελουν αυτες ? Και επεκτασιμοτητα σε φακους μηδεν... ? Αυτονομια ενδιαφερει? Εργονομια? Πχ η πανασονικ GF5 στα 350 ευρω ειναι πιο χάλια?

Η κανον Μ στα 300 δεν λεει ? Kαι θα χει κι αλλες...

Τις θεωρω υπερεκτιμημενες και τη φουτζι και τη σονυ... επειδη μοιαζεις με τη λαικα απο μακρια, δε σημαινει οτι εγινες κιολας... ειναι η γνωμη μου...:idea:

Κρίμα Ηλία και σε είχα συμπαθήσει....:violent-smiley-030:

Σε τσακισε βραδιατικα....
Τι περιμενεις απο ανθρωπο που δεν εχει αφησει θηλυκο για θηλυκο... αφωτογραφητο στη Μπρατισλαβα (αλλα και στις γυρω χωρες) ??? :flipout::flipout::flipout:
Τωρα στα σοβαρα: καλες οι Fuji αλλα, εχουν δρομο ακομα... Μεχρι "προχτες" (που λεει ο λογος) δουλευαν με σωματα Nikon "φασον"...

Εγώ σήμερα παρέλαβα ένα πακέτο εκτυπωμένων φωτογραφιών από την fuji X-M1 +35mm και την sony rx100.
Οι φωτογραφίες της fuji ξεχώριζαν και από το πιο άπειρο μάτι.

Εγώ σήμερα παρέλαβα ένα πακέτο εκτυπωμένων φωτογραφιών από την fuji X-M1 +35mm και την sony rx100.
Οι φωτογραφίες της fuji ξεχώριζαν και από το πιο άπειρο μάτι.

Eγω εκτιμω περισσοτερο τη Fuji παρα τη Sony σαν ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ εταιρεια.
Ταχω πει...
Βεβαια και οι 2 αυτες μηχανες δεν ειναι συγκρισιμες, ετσι ???

Σε τσακισε βραδιατικα......

Τον κραταω μεχρι να μπει για τα καλα το καλοκαιρι γιατι τον βλεπω ετοιμο να πεσει και να αθετησει υποσχεσεις... :antlers:

Οι μηχανες καλες ειναι... υπερεκτιμημενες και ακριβες τις θεωρω για ερασιτεχνικες χρησεις... για καποιον που ξερει τι θελει, δεν μου πεφτει λογος, ξερει καλυτερα απο μενα... :grandpa:

Ειναι πολλα τα 450 για μια μηχανη 3 ετων, με μολις 12mp σενσορα, σταθερου ευρους φακο,.... και μαυρη

Καλυτερα τωρα ? -bye-

Αστο κραταω τα υπολοιπα εκτος από το μαυρη, γιατι ειναι πανεμορφη! :P

fuji.jpg