Sony σειρά NEX

Re: The Sony NEX Thread.

η 3n exei οθονης μικροτερης αναλυσης , χωρις touch screen.
Αυτα αρκουν για να την αποριψεις….

Επισης , μονο 4fps, εναντι 10 της 5n.

Μαλλον δεν εχει και 50 fps video … και οχι pdaf οπως oi νεοτερες 5r kai 6.

Οι άνθρωποι της SONY είναι στην τσίτα για την παρουσίαση μιας νέας ΝΕΧ αυτό το μήνα (Μάρτιο). Κάποιοι ψιθυρίζουν ότι θα έχουμε μια ΝΕΧ σαν τις OMD/NEX αλλά με ικανότητες FF DSR και υψηλή τιμή ή μια νέα μοντούρα για ΝΕΧ FF.

Re: Απάντηση: The Sony NEX Thread.

Οι φήμες λένε ότι εντός Μαρτίου θα έχουμε ανακοίνωση του μοντέλου Nex-7n, που θα έχει βελτιωμένη απόδοση σε υψηλά iso και στο auto-focus με σκοπό να ανταγωνιστεί τις GH3 και OM-D.
Αναφέρεται επίσης νέο EVF 3,8 εκ. σημείων, αντί 2,4 εκ. που είχε εκείνο της Nex-7.

Πάνω στην ώρα που έδωσα τη δική μου Nex-7. Σκεφτόμουν να πάω στη GH3, αλλά θα περιμένω την ανακοίνωση της Nex-7n πρώτα.

Last edited:
Απάντηση: The Sony NEX Thread.

εγώ ρε παιδιά που δεν είμαι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος απο το φακο του κιτ 18-55.... τόσο με είχε γοητεύσει η οξύτητα της σίγμα
Όμως δεν θέλω να δώσω άλλα χρήματα, τα κρατάω για την sigma merrill.

καλυτερα να φυλαξετε τα χρηματα σας για μια Full Frame NEX camera!
Ελπιζω οτι θα ερθει μεσα στο 2014 ...

Συντομα θα ερθουν και οι 3 zeiss.... αλλα το προβλημα παραμενει στους καλους και φωτεινους ζοομ φακους.
Ο ενας απο τους 2 λογους που εφυγα απο νεχ....

παλι σε εξοδα θα μας βαλεις Γιαννη, ο 2ος λογος ποιος ηταν? το βιντεο?

Κυριως το αργο focus... η gh3 ειναι απιστετυτα γρηγορη σ αυτο το τομεα.
Οι nex 5r kai 6 ειναι βελτιωμενες σε σχεση με τις nex 3 ,5 και 7 (στο τομεα αυτο) , αλλα παραμενουν πιο αργες απο την gh3.

To βιντεο ηταν ο τριτος λογος :ernaehrung004:

Last edited:

παιδιά από τις μικρές τις nex πια είναι η καλυτερη αγορά όσο αναφορά τα χαρακτηριστικά?Σας ευχαριστω

Η καλύτερη αγορά εξαρτάται και από την τιμή.
Κάπου πήρε το μάτι μου τη C3 με τον 18-55 στα 380 και νομίζω είναι καλή περίπτωση ....