H EPL-3 δεν τραβούσε 1080p και πριν την αγοράσεις. Αυτό δεν την κάνει σαβούρα, ήξερες τι έπαιρνες. Από τα γραφόμενά σου έιναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι δεν είσαι βαθύς γνώστης του αντικειμένου. Ευγενικά λοιπόν σου ζητώ να είσαι προσεκτικός με παρόμοιες κριτικές, γιατί δεν ωφελούν κανέναν. Απεναντίας δημιουργούν εντυπώσεις λανθασμένου περιεχομένου
Εντάξει, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εδώ όλοι, δεν χρειάζεται να αναστατωνόμαστε. Στην τελική δεν είμαστε και ιδιοκτήτες των εταιριών να τις παίρνουμε προσωπικά. Έχει το δικαίωμα ο φίλος να μην του αρέσει η μηχανή για τον οποιονδήποτε λόγο, ανεξάρτητα αν αυτός έχει να κάνει με αδυναμίες της μηχανής ή αδυναμία αξιοποίησής της.
Απο την άλλη, σίγουρα θα μπορούσε να το εκφράσει καλύτερα για να αποφευχούν παρεξηγήσεις και παραπλανητικές εντυπώσεις απο τρίτους για την μηχανή, δεδομένου οτι η εμπειρία του είναι περιορισμένη.
Νομίζω οτι μπορεί να λήξει εδώ το θέμα.
Εντάξει, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εδώ όλοι, δεν χρειάζεται να αναστατωνόμαστε. Στην τελική δεν είμαστε και ιδιοκτήτες των εταιριών να τις παίρνουμε προσωπικά. Έχει το δικαίωμα ο φίλος να μην του αρέσει η μηχανή για τον οποιονδήποτε λόγο, ανεξάρτητα αν αυτός έχει να κάνει με αδυναμίες της μηχανής ή αδυναμία αξιοποίησής της.
Απο την άλλη, σίγουρα θα μπορούσε να το εκφράσει καλύτερα για να αποφευχούν παρεξηγήσεις και παραπλανητικές εντυπώσεις απο τρίτους για την μηχανή, δεδομένου οτι η εμπειρία του είναι περιορισμένη.
Νομίζω οτι μπορεί να λήξει εδώ το θέμα.
Σαν ανταλλαγη μου ηρθε 250 αλλα αν μου δωσει κανενας και 200 την εδωσα χωρις δευτερη σκεψη.
Την έκλεισα εγώ στα 200 φίλε μου. Τα λέμε με πμ
μήπως έχεις κι εσύ το μικρόβιο που έχω κι εγώ να αλλάζεις συνέχεια μηχανές?
πριν λίγο καιρό πήρα την sony F3 και κοιτάω τώρα για άλλη... υπάρχει η πάθηση και σε μένα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.