Sony σειρά NEX

Re: The Sony NEX Thread.

Πιστεύω ότι εννοεί σε σχέση με την nex κατα την άποψη του ........

Απάντηση: The Sony NEX Thread.

Οχι λαθος δεν ρωτησα αν εχει οθονη αφης γιατι ξερω οτι ειχε αλλα ρωτησα αν με τα πατημα πανω στην οθονη μπορει να βγαλει φωτογραφια γιατι εγω δεν ειχα δει κατι τετοιο ενω η ZS20 εβγαζε με το πατημα στην οθονη και οπως μου απαντησε ο Γιαννης δεν μπορει να βγαλει με το πατημα στην οθονη θελει και πληκτρο.

Απλα ο ανθρωπος που την πηρε ηθελε να μου την φερει πισω σαν χαλασμενη γιατι του ειπαν (μαλλον καποιος που ξερει λιγοτερα απο μενα) οτι βγαζει φωτογραφια απλα με ενα πατημα στην οθονη.

Η λεξη σαβουρα εχει να κανει με την διαφορα που εχει η NEX-5R με την E-PL3 που οσο και να μην ξερω απο φωτογραφικες σιγορα η Sony ηταν καλυτερη και εξηγω τον λογο κατα τα δικα μου κριτηρια.

Δεν τραβαει 1080p

ενταξει , η sony nex 5r ειναι καλυτερη μηχανη, αλλα οχι και σαβουρα η epl3 ....και ειδικα επειδη δε τραβαει 1080p.

H Olympus δε φημιζεται για την αγαπη της στο βιντεο, αλλα στη φωτογραφια ειναι μια χαρα , ειδικα αν της εβαζες κανα φακο της προκοπης.
Πχ με εναν oly 17mm 1.8 για φωτο δρομου και καθημερινη χρηση ή εναν 45mm 1.8 για πορτραιτα θα εβλεπες αλλη μηχανη.

H EPL-3 δεν τραβούσε 1080p και πριν την αγοράσεις. Αυτό δεν την κάνει σαβούρα, ήξερες τι έπαιρνες. Από τα γραφόμενά σου έιναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι δεν είσαι βαθύς γνώστης του αντικειμένου. Ευγενικά λοιπόν σου ζητώ να είσαι προσεκτικός με παρόμοιες κριτικές, γιατί δεν ωφελούν κανέναν. Απεναντίας δημιουργούν εντυπώσεις λανθασμένου περιεχομένου

Βρε Γιαννη ο καθενας δεν κρινει βαση τα δικα του θελω; Εγω ηθελα βιντεο.

Ενα θετικο που εχω δει στην E-PL3 ειναι η γρηγορη εστιαση.

Μονο την κορη μου δεν προλαβαινει αν εστιασει :flipout:

Απάντηση: Re: The Sony NEX Thread.

H EPL-3 δεν τραβούσε 1080p και πριν την αγοράσεις. Αυτό δεν την κάνει σαβούρα, ήξερες τι έπαιρνες. Από τα γραφόμενά σου έιναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι δεν είσαι βαθύς γνώστης του αντικειμένου. Ευγενικά λοιπόν σου ζητώ να είσαι προσεκτικός με παρόμοιες κριτικές, γιατί δεν ωφελούν κανέναν. Απεναντίας δημιουργούν εντυπώσεις λανθασμένου περιεχομένου

Δεν την αγορασα την εκανα ανταλλαγη με την NEX-5N και πηρα και μια διαφορα χρηματων με την προυποθεση οχι να την κρατησω αλλα να την δωσω.

Με την προυποθεση να βρω την Ν σε μαυρο χρωμα γιατι με χαλουσε το ασημι, ξερω κολλημα με το χρωμα.

Τωρα θα μου πεις γιατι εδωσες την 5R που ηταν και μαυρη; Οι λογοι ηταν καθαρα οικονομικοι.

Και στην τελικη δεν ειναι δυνατον καποιος να διαβαζει τοσα θετικα σχολια για μια μηχανη και να κατσει στο αρνητικο σχολιο το δικο μου.

Παντως εγω που δεν ξερω απο φωτογραφια εχω καταλλαβει ποιοι εδω μεσα το εχουν το αθλημα και ποιοι οχι και ετσι γνωμη για μια μηχανη θα παρω απο τους σχετικους οχι απο τους ασχετους πχ LLLEFTERIS

Εντάξει, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εδώ όλοι, δεν χρειάζεται να αναστατωνόμαστε. Στην τελική δεν είμαστε και ιδιοκτήτες των εταιριών να τις παίρνουμε προσωπικά. Έχει το δικαίωμα ο φίλος να μην του αρέσει η μηχανή για τον οποιονδήποτε λόγο, ανεξάρτητα αν αυτός έχει να κάνει με αδυναμίες της μηχανής ή αδυναμία αξιοποίησής της.
Απο την άλλη, σίγουρα θα μπορούσε να το εκφράσει καλύτερα για να αποφευχούν παρεξηγήσεις και παραπλανητικές εντυπώσεις απο τρίτους για την μηχανή, δεδομένου οτι η εμπειρία του είναι περιορισμένη.

Νομίζω οτι μπορεί να λήξει εδώ το θέμα.

Εντάξει, προσωπικές απόψεις εκφράζουμε εδώ όλοι, δεν χρειάζεται να αναστατωνόμαστε. Στην τελική δεν είμαστε και ιδιοκτήτες των εταιριών να τις παίρνουμε προσωπικά. Έχει το δικαίωμα ο φίλος να μην του αρέσει η μηχανή για τον οποιονδήποτε λόγο, ανεξάρτητα αν αυτός έχει να κάνει με αδυναμίες της μηχανής ή αδυναμία αξιοποίησής της.
Απο την άλλη, σίγουρα θα μπορούσε να το εκφράσει καλύτερα για να αποφευχούν παρεξηγήσεις και παραπλανητικές εντυπώσεις απο τρίτους για την μηχανή, δεδομένου οτι η εμπειρία του είναι περιορισμένη.

σωστός

Δεν έχεις άδικο, εγώ φταίω που φορτώνω χωρίς λόγο. Ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενα του κι εγώ όλο το ξεχνάω

Άστο ρε Λεφτέρη, μην το συνεχίζεις. Κανείς δεν σου είπε να μην ρωτάς, αλλά να μην εκφράζεσαι έτσι όπως εκφράστηκες. Δεν μπορείς να λες σαβούρα μια μηχανή επειδή δεν τραβάει βίντεο 1080p. Στο κάτω κάτω φωτογραφική είναι και όχι βιντεοκάμερα

Μόλις μια σελίδα πίσω είναι, αλλά σαν να μην το είδανε όλοι. Δεν χρειάζεται να το τραβάμε άλλο το θέμα. Δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε σε κόντρες για μηχανηματα. Σε αντίθεση με άλλες κατηγορίες, στην φωτογραφία καταφέραμε να μείνουμε μακριά απο fanboισμούς και αντιδικίες τέτοιου τύπου. Οποιοδήποτε τύπου δλδ.

Sorry Αλεξ ...

Η παρεξήγηση κακώς χόντρυνε ... ο ΛΛΛευτέρης την σύγκρινε (ακομψα) με την 5R/N και ?? Πόσο άδικο έχει ??. Ασχετα αν δεν το υποστήριξε σωστά.

Είναι ή δεν είναι η EPL-3 δυο κλάσεις κατώτερη (Framerate/θόρυβος/ευκρίνεια/χρηστικότητα) απο την 5R/N στο βιντεο ειδικά σε εσωτερικό χώρο ??

Είναι ή δεν είναι 2 στοπ χειρότερη απο την 5R/N σε θόρυβο σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ??.

Υπάρχει κάποια χειρότερη απο την EPL-3 σε αποδοση σε χαμηλό φωτισμό (αυτό που χρειάζεται ο Λευτέρης) ειδικά σε βίντεο αλλα και στην φωτογραφία ??.

Λευτέρη, πόσο την σκοτώνεις ..??. :)

Σαν ανταλλαγη μου ηρθε 250 αλλα αν μου δωσει κανενας και 200 την εδωσα χωρις δευτερη σκεψη.

μήπως έχεις κι εσύ το μικρόβιο που έχω κι εγώ να αλλάζεις συνέχεια μηχανές?

Στα δείγματα που ανέβασε το dpreview απο τις Fuji, στα 6400, έχει τεράστια διαφορά με την nex7 δεν βρίσκετε; Η Pentax επίσης ειναι καλύτερη της

Απάντηση: Re: The Sony NEX Thread.

μήπως έχεις κι εσύ το μικρόβιο που έχω κι εγώ να αλλάζεις συνέχεια μηχανές?

πριν λίγο καιρό πήρα την sony F3 και κοιτάω τώρα για άλλη... υπάρχει η πάθηση και σε μένα!