Re: Mολις παρελαβα...Sony NEX-5 !
Me to νεο firmware που περιμενουμε τον Οκτωβριο, οι "παιδικες" ασθενειες του μενου διορθωνονται σε μεγαλο βαθμο.
Μπορειs να προγραμματισεις τα κουμπια να κανουν οτι θελεις (πχ ISO, WB, Auto HDR κλπ) και μαλιστα εχουν τριπλη λειτουργια, απλο πατημα, διπλο και παρατεταμενο .
Επσιης , δινει τη δυνατοτητα να κλειδωσεις το διαφραγμα στο βιντεο, για να εχεις πχ καλο bokeh , και αν παιξεις λιγο με το exposure compensation, πετυχαινεις πολυ καλα αποτελεσματα στο βιντεο.
Το μονο που μου λειπει πραγματικα απο το βιντεο τωρα, ειναι το κλειδωμα της εκθεσης, που μπορει να γινει πατωντας το κλειστρο μεχρι τη μεση, αλλα χανεις ετσι το autofocus...
Επισης εχεις τη δυνατοτητα, να γυρνας εκει που ησουν ακριβως πατωντας το κουμπι menu, και να μη χρειαζεται να ψαχνεις για την ιδια ρυθμιση... πολυ σημαντικο.
Τελος , επιτρεπει τη "κυκλικη" κυλιση των μενου, αν το θες, που βολευει πολλους.
Οσον αφορα τους φακους, δε νομιζω οτι μπορει ευκολα να δωσει μικρους και γρηγορους φακους, APS-C αισθητηρας ειναι αυτος , τι να κανουμε ?
Δεν με νοιαζει παντως και πολυ , αφου το βαρος παραμενει στη κατηγορια "φτερου"!!!
Η διαφορα που εχω απο την 7D ειναι τεραστια... δεν με πειραζει να εχω μαζι μου 2-3 prime στις τσεπες μου