Το κριτήριο κόστος αξιολογείται από τον καθένα διαφορετικά οπότε κανεις, εκτός από τον εαυτό σου, δεν μπορει να σου απαντήσει.Να ρωτησω κατι.
Σε σχεση με τον 350 και μονο σε χρηση 2D αξιζει σαν αναβαθμιση εαν υπολογισουμε παντα σαν κριτηριο το κοστος ??
Να ρωτησω κατι.
Σε σχεση με τον 350 και μονο σε χρηση 2D αξιζει σαν αναβαθμιση εαν υπολογισουμε παντα σαν κριτηριο το κοστος ??
Το κριτήριο κόστος αξιολογείται από τον καθένα διαφορετικά οπότε κανεις, εκτός από τον εαυτό σου, δεν μπορει να σου απαντήσει.
Αν θες τη γνώμη μου πάντως, δύσκολα αξίζει τον κόπο...
Το ''τυρί'' ειναι το 3D.
Yπαρχει και η δορυφορικη 3D... ειναι η καλυτερη εικονα μακραν.
Που να βλεπατε αγωνες Wimpleton σε 3D !!!
Kαι κατι Nationalk Geographic 3D , θα σας πεφτε το σαγονι...
Εγω δεν μπορω να καταλαβω, πως σε ορισμενα δορυφ. demo "side-by-side" οπως το astra 3D στις 23,5 E, εχω ελαχιστο crosstalk και σε κινημ.ταινιες εχω περισσοτερο (με τις ιδιες ρυθμησεις στην tv).Τελικα το πως τραβηξαν το video πρεπει να παιζει μεγαλο ρολο.Yπαρχει και η δορυφορικη 3D... ειναι η καλυτερη εικονα μακραν.
Που να βλεπατε αγωνες Wimpleton σε 3D !!!
Kαι κατι Nationalk Geographic 3D , θα σας πεφτε το σαγονι...
που τα ειδες αυτα Γιαννη????:speechless-smiley-0
Σε 3D TV φιλου με SKY UK 3D !!!
Kαι μερικα δοκιμαστικα clip απο διαφορους δορυφορους που κυκλοφορουσαν ελευθερα μεχρι πριν απο λιγο καιρο.
Στο 2d εμενα με ενοχλησε ιδιατερα η ευκρινεια. Στα χαμηλα ο sony εδινε την εντυπωση οτι εγραφε καλυτερα ακριβως λογω της καλυτερης ευκρινειας - συγκλισης ;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.