Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ"

Μπαμπη σε σχεση με τον δικο σου πως ειναι ο ΣΟΝΥ?

Δεν τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα :flipout:

Σωστός ο παίχτης... :grinning-smiley-043

Δημήτρη... o SONY έχει καλύτερο μαύρο... Επίσης παίζει και 3D... :cool: .. Έχει και FI...
Αυτά θα τα ήθελα... αλλά στο δικό μου προβολέα (if you know what i mean... :D)

θα ηθελα την τοποθετηση σας,στο θεμα της αποστασης θεασης για να ειναι ευχαριστη η προβολη 3d.
Η ιδανικη αποσταση θεασης 2d και 3d παραμενουν ιδιες ή σε 3d θα ηταν καλυτερα λιγο ποιο μπροστα;

Re: Απάντηση: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ"

Δημήτρη... o SONY έχει καλύτερο μαύρο... Επίσης παίζει και 3D... :cool: .. Έχει και FI...
Αυτά θα τα ήθελα... αλλά στο δικό μου προβολέα (if you know what i mean... :D)

μου ακουγεσαι υπερβολικα προβληματισμενος γιαυτα που αναφερεις(καλα,το 3Dαπ'οτι γραψατε ειναι μαλλον για τα χαρτια).

Το ανέφερα γιατί κάποιος που βλέπει πχ 110’’ από τα 5m αν πάρει 3d προβολέα ίσως χρειάζεται να πάει ποιο μπροστά και να μην μπορεί λόγω διαμόρφωσεις χώρου σε ένα τυπικό σαλόνι.

Καλησπερα ευχαριστουμε για τα αναλυτικα αρθρα της συγκρισης.Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι κατασκευασμενος στην κινα γιατι δενκαταλαβα ,οπως και να ρωτησω γιατι το διαβασα καπου οτι τα γυαλια του σονυ εχουν ρυθμιση φωτεινοτητας χαμηλο-μεσαιο-υψηλο.Ειδατε καποια διαφορα, στις μετρησεις η οχι;

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ"

μου ακουγεσαι υπερβολικα προβληματισμενος γιαυτα που αναφερεις(καλα,το 3Dαπ'οτι γραψατε ειναι μαλλον για τα χαρτια).

Μπά... Καθόλου...ή μάλλον πολύ λιγότερο απ´ότι νομίζεις. Το μηχανάκι που έχω τώρα με καλύπτει σχεδόν απόλυτα.
Θα ήθελα καλύτερο μαύρο (αλλά και τον SONY ή τον JVC να είχα πάλι το ίδιο θα έλεγα... Ποτέ δεν θα πάψω να ζητάω περισσότερο μαύρο... ;))
Για να το απολαύσεις όμως χρειάζεται και ο κατάλληλος χώρος. κι εγώ όπως ξέρεις δεν τον έχω.
Θα ήθελα το FI, δεν ανήκω σ´αυτούς που δεν τους αρέσει, αλλά και πάλι δεν τρελαίνομαι, μιά χαρά ζω και χωρίς αυτό.
Όσο για το 3D, όπως είπα και πρίν, εμένα πάνω από 10 λεπτά πιό πολύ με ζαλίζει παρά με διασκεδάζει.

Last edited:
Καλησπερα ευχαριστουμε για τα αναλυτικα αρθρα της συγκρισης.Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι κατασκευασμενος στην κινα γιατι δενκαταλαβα ,οπως και να ρωτησω γιατι το διαβασα καπου οτι τα γυαλια του σονυ εχουν ρυθμιση φωτεινοτητας χαμηλο-μεσαιο-υψηλο.Ειδατε καποια διαφορα, στις μετρησεις η οχι;

Ο JVC είναι κατασκευασμένος στην Κίνα.
Ο SONY έχει αυτές τις επιλογές στα γυαλιά αλλά η διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ μικρή.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ"

Οντως το "τυρι" ειναι το 3D, απλα εχουμε να κανουμε με ενα πολυ γευστικο "τυρι"! :D
Εχοντας δει το Avatar, το How to train your dragon & το Monsters vs Aliens σε 3D στον 7αρη, απλα δεν αντεχω να ξαναδω τις ιδιες ταινιες σε 2D! Η διαφορα της "εξτρα διαστασης" σε καλογυρισμενες ταινιες του ειδους, αποτελει μεγαλο δελεαρ αποκτησης 3D προβολεα, ακομα και αν το 2D δεν βελτιωνεται σημαντικα σε σχεση με τον προβολεα που έχουμε στον χωρο που προβάλλουμε...
Να σημειωσω οτι πριν δω live τους προβολεις του αρθρου ημουν πολυ επιφυλακτικος για το αν αξιζει κανεις να ασχοληθει με 3D ακομα, πριν "ωριμασει" η τεχνολογια..

Κοίταξε να την απολαύσεις δεόντως, γιατί δεν διαρκεί πολύ αυτή η φάση... :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ"

Την κουρφαία εικόνα την απολαμβάνω σε κάθε ταινία.

Δεν βρίσκω λόγο να μην απολαμβάνω και το καλό 3D.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι

Μωρε και εγω ετσι πιστευα (οτι το 3D δεν εχει μελλον) αλλα πλεον αναθεωρω διοτι, αν υπαρχει σωστη τεχνικη υλοποιηση σε software & hardware, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!

Απάντηση: Re: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ"

θα ηθελα την τοποθετηση σας,στο θεμα της αποστασης θεασης για να ειναι ευχαριστη η προβολη 3d.
Η ιδανικη αποσταση θεασης 2d και 3d παραμενουν ιδιες ή σε 3d θα ηταν καλυτερα λιγο ποιο μπροστα;

Σαφέστατα πρέπει να πάει πιό μπροστά. Οι 110" από τα 5 μέτρα είναι ......τηλεόραση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony VPL-VW90ES 3D vs JVC DLA-X7: "Κυκλοφορ

Μωρε και εγω ετσι πιστευα (οτι το 3D δεν εχει μελλον) αλλα πλεον αναθεωρω διοτι, αν υπαρχει σωστη τεχνικη υλοποιηση σε software & hardware, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!

Στην αρχή... ;)

Και που προλαβες ωρε να χορτασεις 3D; Στις 50-60 ιντσουλες της τηλεορασης; :p
3D=προβολεας. Τελος!