Μπαμπη σε σχεση με τον δικο σου πως ειναι ο ΣΟΝΥ?
Μπαμπη σε σχεση με τον δικο σου πως ειναι ο ΣΟΝΥ?
Δεν τα ρωτάνε αυτά τα πράγματα![]()
Πιο τρισδιαστατοςΜπαμπη σε σχεση με τον δικο σου πως ειναι ο ΣΟΝΥ?
Δημήτρη... o SONY έχει καλύτερο μαύρο... Επίσης παίζει και 3D..... Έχει και FI...
Αυτά θα τα ήθελα... αλλά στο δικό μου προβολέα (if you know what i mean...)
μου ακουγεσαι υπερβολικα προβληματισμενος γιαυτα που αναφερεις(καλα,το 3Dαπ'οτι γραψατε ειναι μαλλον για τα χαρτια).
Καλησπερα ευχαριστουμε για τα αναλυτικα αρθρα της συγκρισης.Θα ηθελα να ρωτησω ποιος ειναι κατασκευασμενος στην κινα γιατι δενκαταλαβα ,οπως και να ρωτησω γιατι το διαβασα καπου οτι τα γυαλια του σονυ εχουν ρυθμιση φωτεινοτητας χαμηλο-μεσαιο-υψηλο.Ειδατε καποια διαφορα, στις μετρησεις η οχι;
Οντως το "τυρι" ειναι το 3D, απλα εχουμε να κανουμε με ενα πολυ γευστικο "τυρι"!
Εχοντας δει το Avatar, το How to train your dragon & το Monsters vs Aliens σε 3D στον 7αρη, απλα δεν αντεχω να ξαναδω τις ιδιες ταινιες σε 2D! Η διαφορα της "εξτρα διαστασης" σε καλογυρισμενες ταινιες του ειδους, αποτελει μεγαλο δελεαρ αποκτησης 3D προβολεα, ακομα και αν το 2D δεν βελτιωνεται σημαντικα σε σχεση με τον προβολεα που έχουμε στον χωρο που προβάλλουμε...
Να σημειωσω οτι πριν δω live τους προβολεις του αρθρου ημουν πολυ επιφυλακτικος για το αν αξιζει κανεις να ασχοληθει με 3D ακομα, πριν "ωριμασει" η τεχνολογια..
Την κουρφαία εικόνα την απολαμβάνω σε κάθε ταινία.Κοίταξε να την απολαύσεις δεόντως, γιατί δεν διαρκεί πολύ αυτή η φάση...![]()
Μωρε και εγω ετσι πιστευα (οτι το 3D δεν εχει μελλον) αλλα πλεον αναθεωρω διοτι, αν υπαρχει σωστη τεχνικη υλοποιηση σε software & hardware, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!Κοίταξε να την απολαύσεις δεόντως, γιατί δεν διαρκεί πολύ αυτή η φάση...![]()
θα ηθελα την τοποθετηση σας,στο θεμα της αποστασης θεασης για να ειναι ευχαριστη η προβολη 3d.
Η ιδανικη αποσταση θεασης 2d και 3d παραμενουν ιδιες ή σε 3d θα ηταν καλυτερα λιγο ποιο μπροστα;
Σαφέστατα πρέπει να πάει πιό μπροστά. Οι 110" από τα 5 μέτρα είναι ......τηλεόραση.
Μωρε και εγω ετσι πιστευα (οτι το 3D δεν εχει μελλον) αλλα πλεον αναθεωρω διοτι, αν υπαρχει σωστη τεχνικη υλοποιηση σε software & hardware, το αποτελεσμα ειναι εντυπωσιακο!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.