Σε λίγες μέρες θα αγοραστεί μία από τις 2 τηλεοράσεις. Τις είδα και τις 2 δίπλα δίπλα να παίζουν και μ'άρεσε λίγο καλύτερα η εικόνα της W3000. Γενικά σαν τηλεόραση έχετε ακούσει καλά λόγια? Και κάτι άλλο, τι είναι το clouding? ¨![]()
οχι υπαρχει διαφορα.αλλα τωρα πρεπει να τα δεις σαν συνολο.μην κολλας σε ενα χαρακτηριστικο.
γαμησετατι γινεται σημερα δε βλεπω πολυ κινηση στο φορουμ...
Σκεψου ενα θεικο προσωπο σε σωμα με ...............κωλο αχλαδι .
Αλλο μπορουν να ζησουν ανετα μ αυτο , αλλοι μετα απο λιγο ψαχνουν στο γκουγκλ για κλινικες "αισθητικων βελτιωσεων"
Σε λίγες μέρες θα αγοραστεί μία από τις 2 τηλεοράσεις. Τις είδα και τις 2 δίπλα δίπλα να παίζουν και μ'άρεσε λίγο καλύτερα η εικόνα της W3000. Γενικά σαν τηλεόραση έχετε ακούσει καλά λόγια? Και κάτι άλλο, τι είναι το clouding? ¨![]()
Τώρα βέβαια εγώ δεν είμαι ειδήμων όπως οι φίλοι του φόρουμ που ασχολούνται και τους οποίους συμβουλεύομαι για την δική μου επικείμενη αγορά, αλλά εχθές στο φνακ έβλεπα τις sam και τις Sony. Τα χρώματα της sam ρε παιδιά μου φάνηκαν πιο θερμά η εικόνα πιο κρυστάλινη και γενικότερα το αποτέλεσμα πιο ωραίο τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Ήμουν τυχερός μιας και όλες οι τηλεοράσεις μετέδιδαν από την ίδια πηγή (dvd). Συμβουλεύω λοιπόν (επαναλαμβάνω ότι είμαι άσχετος οπότε αξιολογήστε ανάλογα τις συμβουλές μου) να πάτε να δείτε από κοντά τι είναι ωραίο στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΤΙ. Με λίγα λόγια η F η Χ και η W είναι άριστες επιλογές. Στο δικό μου είναι η F. Γιατί? Γιατί το θερμό και ζωντανό χρώμα που κάποιος λέει ότι δεν του αρέσει εγώ το λατρεύω. Γιατί εμένα μου αρέσει ο μουσακάς και του άλλου το παστίτσιο.
Πάνω σε αυτό το θέμα, θα σου πώ την πιο ωραία παρομοίωση που μου έκανε φίλος απο εδώ μέσα. Σκέψου την Samsung σαν μια καρτ ποστάλ μιας παραλίας και την Sony σαν να είσαι στην ίδια την παραλία. Τι σου αρέσει περισσότερο? Εκείνος μου είπε ότι προτιμάει την καρτ ποστάλ (στο οποίο με βρίσκει απολύτως σύμφωνο, γιατί το 99% των παραλιώ φαίνονται πιο ωραίες αποτι είναι στην πραγματικότητα. Επίσης θα σου πώ ότι η SONY μου έχει 4 ρυθμίσεις setup. Έρχεται με default στο VIVID που στην αρχή είναι πολύ εντυπωσιακό. Έβαλα τις ρυθμίσεις του HDTVtest. Ο τύπος έλεγε ότι για να είστε πιο κοντά σε D65 πρέπει να βάλετε αυτές και μην παραξενευτείτε αν βλέπετε μια κιτρινίλα. Ε! λοιπόν νόμιζα ότι η τηλεόραση μου είχε μπερδέψει τους δικέφαλους. Έλα μου όμως που τα πιο αληθινά χρώματα που μπορεί να βγάλει είναι αυτά και δεν σου κρύβω ότι την συνηθίζω σιγά σιγά. Τώρα δεν μπορώ να δω σε VIVID (μέχρι το standard και εάν).Τώρα βέβαια εγώ δεν είμαι ειδήμων όπως οι φίλοι του φόρουμ που ασχολούνται και τους οποίους συμβουλεύομαι για την δική μου επικείμενη αγορά, αλλά εχθές στο φνακ έβλεπα τις sam και τις Sony. Τα χρώματα της sam ρε παιδιά μου φάνηκαν πιο θερμά η εικόνα πιο κρυστάλινη και γενικότερα το αποτέλεσμα πιο ωραίο τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Ήμουν τυχερός μιας και όλες οι τηλεοράσεις μετέδιδαν από την ίδια πηγή (dvd). Συμβουλεύω λοιπόν (επαναλαμβάνω ότι είμαι άσχετος οπότε αξιολογήστε ανάλογα τις συμβουλές μου) να πάτε να δείτε από κοντά τι είναι ωραίο στο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΜΑΤΙ. Με λίγα λόγια η F η Χ και η W είναι άριστες επιλογές. Στο δικό μου είναι η F. Γιατί? Γιατί το θερμό και ζωντανό χρώμα που κάποιος λέει ότι δεν του αρέσει εγώ το λατρεύω. Γιατί εμένα μου αρέσει ο μουσακάς και του άλλου το παστίτσιο.
Εδώ είναι το θέμα φίλε paoki. θέλουμε όσο το δυνατόν πιο φυσικό ή πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα? Και πιο είναι το σωστό? Και σε εμένα αρέσει η φωτογραφία από την παραλία Ναυάγιο στην Ζάκυνθο. Είναι πιο ωραία ακόμα και από το να είσαι εκεί (δεν μιλάμε για την αίσθηση του να είσαι σε ένα υπέροχο μέρος αλλά για το πως το βλέπεις με τα μάτια σου ή μέσω ενός ψηφιακού μέσου όπως η TV). Ίσως αυτό που λέω να θωρείται οπτική ψηφιακή ανωριμότητα ή απλά γούστο. Όπως και αν καλείται μου αρέσει
βέβαια περνάει από το μυαλό μου αν σε κάποια φάση πάψει να μου αρέσει αλλά στο κάτω κάτω δεν μιλάμε και για καμιά αξιωσημείωτη διαφορά.
Αλήθεια εσύ γιατί δεν το άφησες στο vivid και το άλλαξες αφού από τα γραφόμενά σου διαβάζω ότι προσπαθείς να το συνηθίσεις?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.