Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Γνωρίζουμε αν η διαθεσιμότητα από Γενάρη είναι γενικό φαινόμενο και ισχύει και για τα υπόλοιπα καταστήματα ?

Θα πάρει φίλος 46άρα και ήταν από τις πρώτες επιλογές.

Θα προτεινω Γιωργο στην Sony να βαλει ενα αυτοκόλλητο πανω στην W4500 "ΑVclub moderator recommended".-bye-:grinning-smiley-043

Γιάννη σίγουρα η W4500 έχει πολλά καλά χαρακτηριστικά. Το μόνο που με προβλημάτιζε είναι πως η 46άρα δεν δείχνει "σωστά" τιμολογημένη (σε σχέση με την 42άρα και την 52άρα της ίδια σειράς). Αν δεν υπάρχει και διαθεσιμότητα δεν βλέπω τον λόγο να περιμένει και θα κοιτάξουμε για κάτι άλλο.

Πριν λίγο με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο ότι την Sony W4500 46' που είχα παραγγείλει τέλη Νοεμβρίου θα την παραλάβω μέσα στον Γενάρη και πάλι δεν είναι σίγουρο.Υπάρχει πρόβλημα μου είπαν με το εργοστάσιο που τις παράγει.Και ρωτώ εγώ.Να την ακυρώσω και να πάρω την Samsung 46' LED 786 ή να κάνω υπομονή και να περιμένω την Sony?Ευχαριστώ

ακυρωσε την και παρατα τον κωτσοβολο και τις μ@λ@κίες του.ειμαι σιγουρος οτι θα βρεις διαθεσιμη αλλού

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Σε ερωτηση μου σημερα για την 46w4500 στα MULTIRAMA-THE MALL μου ειπαν για παραδοση εντος 3-4ημερων...:hmmmm2: τιμη 1999 σε 12 δοσεις.

Επειδή κάτι ακούω για έλλειψη αποθεμάτων, υποψιάζομαι το εξής: Επειδή ούτως ή άλλως, από Ιανουάριο θα έριχναν τις τιμές, τις ρίχνουν από τώρα, ώστε να πέσει ο κόσμος με τα μούτρα και να παραγγείλει. Το προιόν βέβαια θα τα παραλάβουν οι περισσότεροι πελάτες από Ιανουάριο, αλλά η Sony θα έχει πετύχει τον στόχο της. Αν και αντεπιχειρόντας στην παραπάνω υποψία μου, πιστεύω ότι η συγκεκριμένη τηλεόραση και να μην έπεφτε η τιμή της, πάλι θα πουλούσε πολλά κομμάτια.

Tελικα τα 1200 για την 40αρα εχει παγιωθει σε πολλα καταστηματα. Απο διαθεσιμοτητες στο Public μου ειπαν οτι υπαρχουν κομματια. Επισης στον Κωτσοβολο ιδια τιμη και οταν ρωτησα μου ειπαν οτι εχουν διαθεσιμοτητα και την ωρα που κοιτουσε το computer ειδα οτι ειχαν κομματια σε ολα τα καταστηματα.

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Για δείτε και αυτό ρε παιδιά:
Παραεισαγωγή?
http://www.megamarket.gr/sonykdl46w4500-p-65608.html

Το παραπάνω κατάστημα μου απάντησε (μόλις τώρα) ότι η εγγύηση είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και ότι θέλουν 10 ημέρες για την παράδοση της (52αρας).

Παρήγγειλα (χτες) την 52αρα (από αλλού 2100+25 μεταφορικά). Σε κάνα διήμερο θα ξέρω αν υπάρχει διαθέσιμη…για να προχωρήσω, αν και σκέφτομαι πλέον να ακυρώσω λόγο των παραπάνω (2030+δωρεάν μεταφορικά). :chinscratch:

Last edited:

Πριν από λιγο μίλησα με Sony Hellas και μου είπαν ότι δεν υπάρχει W4500 46' ούτε για δείγμα!Θα φερουν νέα κομμάτια στα μέσα με τέλη Γενάρη.Χέσε μέσα δηλαδή...Στο κατάστημα technixx.gr μου είπαν ότι μπορούν να έχουν το μοντέλο σε 7-8 εργάσιμες μέρες και τιμή κανόνι 1699 ευρώ με εγγύηση της Sony Hellas.Είναι δυνατόν?

Οπότε η διαθεσιμότητα της 46άρας εξαρτάται αποκλειστικά από το stock που έχει το κάθε μαγαζί.

Το technixx φέρνει από Γερμανία, αλλά νομίζω πως η Sony Ηellas αναγνωρίζει την πανευρωπαϊκή εγγύηση. Καλό θα είναι να πάρεις ένα τηλ ακόμα να το σιγουρέψεις, αν έχεις σκοπό να αγοράσεις από εκεί.

Πριν λιγο επεστρεψα απο τα καταστηματα. Σε οσα ρωτησα για την 40W4500 μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα.
Η τιμη βασης ειναι στα 1200 και απο εχει αρχιζαν οι καθε ειδους εκπτωσεις. Σημερινες καλυτερες τιμες απ οποια καταστηματα ρωτησα, Σαραφιδης στα 1079 (εχει για σημερα 10% εκτπωση στις τηλεορασεις ) και Εxpert απ οπου και παραγγελθηκε με παραλαβη μεχρι το Σαββατο το αργοτερο με 1050 ευρω.
Μιλαμε βεβαια για τιμες μετρητοις.

Ρε παιδια η W4500 ειναι η ιδια με την W4000 εκτος απο ενα καινουργιο μαραφετι που δεν ειναι τιποτα που να κανει διαφορα οποτε γιατι δεν παιρνουμε ολοι την W4000 που θα πεσει κ αλλο λογικα ..
αν πεσει στα 700-800 εγω την πηρα ασυζητητη παντως τωρα στις γιορτες πρεπει να κανουν αρκετα καλες προσφορες ..ελπιζω να μη βιαστει κανεις και το μετανοιωσει παντως μου ειπανε πως μετα τον φεβρουαριο ξανανεβαινουν οι τιμες για να ξαναπεσουν εκει που ηταν στις εκπτωσεις.. ακου κει πολιτικη!

Το ξερω τις ανεβαζουν για να τις ξανακατεβασουν...και καλα εκπτωση..

Ρε παιδια η W4500 ειναι η ιδια με την W4000 εκτος απο ενα καινουργιο μαραφετι που δεν ειναι τιποτα που να κανει διαφορα οποτε γιατι δεν παιρνουμε ολοι την W4000 που θα πεσει κ αλλο λογικα ..
αν πεσει στα 700-800 εγω την πηρα ασυζητητη παντως τωρα στις γιορτες πρεπει να κανουν αρκετα καλες προσφορες ..ελπιζω να μη βιαστει κανεις και το μετανοιωσει παντως μου ειπανε πως μετα τον φεβρουαριο ξανανεβαινουν οι τιμες για να ξαναπεσουν εκει που ηταν στις εκπτωσεις.. ακου κει πολιτικη!

πιος ειπε οτι θα ανεβουν οι τιμες?και η W4500 προσθετει 100Hz στην W4000+multimedia δυνατοτητες

Πριν λιγο επεστρεψα απο τα καταστηματα. Σε οσα ρωτησα για την 40W4500 μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα.
Η τιμη βασης ειναι στα 1200 και απο εχει αρχιζαν οι καθε ειδους εκπτωσεις. Σημερινες καλυτερες τιμες απ οποια καταστηματα ρωτησα, Σαραφιδης στα 1079 (εχει για σημερα 10% εκτπωση στις τηλεορασεις ) και Εxpert απ οπου και παραγγελθηκε με παραλαβη μεχρι το Σαββατο το αργοτερο με 1050 ευρω.
Μιλαμε βεβαια για τιμες μετρητοις.

Και γω πήγα στα μαγαζιά για να δω, τις SONY κυρίως.

Πρώτα, είδα την 40W4500 σε ένα Carrefour, συνδεδεμένη με ένα Blu-ray player της SONY... και η ποιότητα δεν ήταν καλή. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, γιατί δεν το περίμενα.

Όμως όταν πήγα στο Saturn έχασα το φως μου!! Φοβερός εκθεσιακός χώρος για όλες τις TV!! Δε ξέρω τι κάνανε αυτοί στο Carrefour, αλλά στο Saturn όλες οι TV τροφοδοτούνταν με εξαιρετικό σήμα και οι περισσότερες ήταν πολύ καλά ρυθμισμένες. Με λίγα λόγια, εκεί αναδεικνύονται όλες οι αρετές τους.
Συγκεκριμένα για την ίδια TV, η ποιότητα εικόνας, είχε διαφορά όσο η μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά εξαιρετική ποιότητα η W4500, αν και αρκετά (νέα) μοντέλα και άλλων κατασκευαστών, έδειχναν πολύ καλά.

Διάβασα στο αγγλικό avforums.com, που έλεγε ένας Έλληνας ότι είχε βρει την 40w400 στα 850 ευρώ και γι' αυτό πήγα κυρίως. Όμως η τιμή στην ταμπελίτσα ήταν στα 1000 ευρώ και δεν ρώτησα τον πωλητή αν γίνεται καλύτερη τιμή μετρητοίς. Το ίδιο και για την W4500 - αναγραφόμενη τιμή 1199 ευρώ - δεν ρώτησα για τιμή μετρητοίς (κακώς).

Ξέρει κανείς για καλύτερη τιμή στο Saturn? Θα ρωτήσω πάντως και στο Expert για τιμές στις SONY. 1050 ευρώ για τη W4500 - αν και μετρητοίς - είναι καλή τιμή πιστεύω. [Θα επανέλθω για σχόλια και εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα εικόνας αλλά και κατασκευής]

.....Θα ρωτήσω πάντως και στο Expert για τιμές στις SONY. 1050 ευρώ για τη W4500 - αν και μετρητοίς - είναι καλή τιμή πιστεύω.....

Και εγω πιστευω οτι ειναι πολυ καλη τιμη και για αυτο και προχωρησα στην αγορα .
Οσο για την τιμη να λαβεις υπ οψιν σου οτι στην επαρχια οπως ξαναγραψει σε αλλο post παιζουν πολλα ρολο στην τελικη διαμορφωση της τιμης .
Για παραδειγμα χθες και σημερα που εψαχνα στις αλυσιδες τυπου Κωτσοβολου η τιμη ηταν 1199-1200 ακατεβατα με εξαιρεση τον Σαραφιδη που ειχε μονο για σημερα εκπτωση 10% στις τηλεορασεις οπως ελεγε και στο φυλαδιο του και ειχε τιμη 1199 -10% =1079 . Ενω στις συνεταιριστικες αλυσιδες που ανηκουν σε τοπικους ιδιοκτητες τυπου Expert, Electronet η τιμη ηταν απο 1150 και κατω.

Last edited:

Πρώτα, είδα την 40W4500 σε ένα Carrefour, συνδεδεμένη με ένα Blu-ray player της SONY... και η ποιότητα δεν ήταν καλή. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, γιατί δεν το περίμενα.

Είδα κι εγω στο Carrefοur (του Village) την 40W4500 διπλα στην 40W4500, η πρώτη έπαιζε φανταστικά σε σχέση με τη δεύτερη. Έμεινα σχεδόν άναυδος κι έφυγα βιαστικά με την απορία.
Στο δρόμο μου ήρθε ...μια σκέψη για την πιθανή αιτία και έτσι επέστεψα την επόμενη για να το διαπιστώσω.
Πράγματι η υποψία μου επιβεβαιώθηκε:
οι δυο τηλεοράσεις έπαιρναν σήμα από Blue ray με τη διαφορά ότι ενώ η σύνδεση της w4000 ήταν HDMI - την 4500 την είχαν συνδέσει μέσω component (RGB με RCA) !!!
Τόσο σχετικοί είναι οι άνθρωποι ή απλά θέλουν να ξεφορτωθούν τα παλιότερα μοντέλα πρώτα....
Για αυτό προσοχή στις συνδέσεις όταν κάνουμε συγκρίσεις... ;)

Όμως όταν πήγα στο Saturn έχασα το φως μου!! Φοβερός εκθεσιακός χώρος για όλες τις TV!! Δε ξέρω τι κάνανε αυτοί στο Carrefour, αλλά στο Saturn όλες οι TV τροφοδοτούνταν με εξαιρετικό σήμα και οι περισσότερες ήταν πολύ καλά ρυθμισμένες. Με λίγα λόγια, εκεί αναδεικνύονται όλες οι αρετές τους.
Συγκεκριμένα για την ίδια TV, η ποιότητα εικόνας, είχε διαφορά όσο η μέρα με τη νύχτα. Πραγματικά εξαιρετική ποιότητα η W4500, αν και αρκετά (νέα) μοντέλα και άλλων κατασκευαστών, έδειχναν πολύ καλά.

Διάβασα στο αγγλικό avforums.com, που έλεγε ένας Έλληνας ότι είχε βρει την 40w400 στα 850 ευρώ και γι' αυτό πήγα κυρίως. Όμως η τιμή στην ταμπελίτσα ήταν στα 1000 ευρώ και δεν ρώτησα τον πωλητή αν γίνεται καλύτερη τιμή μετρητοίς. Το ίδιο και για την W4500 - αναγραφόμενη τιμή 1199 ευρώ - δεν ρώτησα για τιμή μετρητοίς (κακώς).

Ξέρει κανείς για καλύτερη τιμή στο Saturn? Θα ρωτήσω πάντως και στο Expert για τιμές στις SONY. 1050 ευρώ για τη W4500 - αν και μετρητοίς - είναι καλή τιμή πιστεύω. [Θα επανέλθω για σχόλια και εντυπώσεις όσον αφορά την ποιότητα εικόνας αλλά και κατασκευής]

Φιλε μου εγω ημουν που το εγραψα αυτο και οντως τοσο την ειχε οταν ειχα παει να την δω. Και επειδη μου εκανε εντυπωση και εμενα το ξαναειδα το ταμπελακι αρκετες φορες για να βεβαιωθω.

ΙΣΩΣ να ηταν καμια προσφορα εκεινη την μερα που πηγα.

Παντως λογικο το βρισκω να τη δινουν στα 850 αφου δινου την 4500 στα 1000 δηλαδη ειναι κοροιδια παλιο και καινουργιο μοντελο να χουν ιδια τιμη !

Αλλο που ακουσα ενας γνωστος μου πηρε την Phillips 42" 7403 και προσπαθει να με πεισει πως ειναι καλυτερη απο την w4500!

Εγω στα review της 4500 που ειδα ελεγαν κοφτα κοφτα πως, Στα παιχνιδια τουλαχιστον ειχαν 10 ms και οι δυο και βασικα ηταν ακομα πιο γρηγορη η w4000 αφου τα επιανε χωρις καμια ρυθμιση .. αυτα ακουσα δεν ξερω ποσο αληθευουν.

Τελος παντων αφου ετσι κ αλλιως δεν εχουν μεγαλη διαφορα στην τιμη λεω να παω προς 4500...

Last edited: