Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Μπορεί κάποιος να πει με σαφήνεια τις χαμηλότερες τιμές που έχει βρει και σε ποιά καταστήματα?
Γιατί εγώ σε όποιο κατάστημα ρώτησα η χαμηλότερη τιμή σήμερα ήταν σε expert στα 1190 e με 5- άτοκες
και μετά στα 1199 με 12 άτοκες.
Το 1050 παίζει μόνο επαρχία? Μπορεί ο φίλος να μας πει σε ποιά πόλη?
Αυτά με τα 1000 e που τα βρήκατε? Στο Saturn του εξωτερικού μήπως?

Γιατί μόνο μετροιτίς ρε παιδιά; Τον ιδιοκτήτη τι τον πειράζει δηλαδή αν πάρεις ένα προιόν με πιστωτική και δόσεις; Τα λεφτά του αυτός τα παίρνει αμέσως ούτως ή άλλως.

Δεν ξερω παντως εχω ακουσει οτι μπορεις να ριξεις την τιμη αν τα χεις μετρητα μεχρι και 400 ευρω .. :P αρκει να ξερουν οτι καπου αλλου την εχουνε 400 ευρω παρακατω..

Ολα σχετικα ειναι δεν μπορεις να το κανεις σε ολα τα μαγαζια μπορει να ειναι αναλογα τον πωλητη .. ρωτα τους φιλους μας απο δω που το εχουν ηδη κανει.

Γιατί μόνο μετροιτίς ρε παιδιά; Τον ιδιοκτήτη τι τον πειράζει δηλαδή αν πάρεις ένα προιόν με πιστωτική και δόσεις; Τα λεφτά του αυτός τα παίρνει αμέσως ούτως ή άλλως.

Με την πιστωτική δεν τα παίρνει τα χρήματα αμέσως ο πωλητής αν του βάλεις δόσεις.Η τράπεζα ανά μήνα θα του καταθέτει το ποσό της δόσης σου.

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Με την πιστωτική δεν τα παίρνει τα χρήματα αμέσως ο πωλητής αν του βάλεις δόσεις.Η τράπεζα ανά μήνα θα του καταθέτει το ποσό της δόσης σου.

...και επίσης του κρατάει ένα ποσοστό γύρω στο 3% (ανάλογα με την συμφωνία που έχει γίνει και τον τζίρο που κάνει)

Μπορεί κάποιος να πει με σαφήνεια τις χαμηλότερες τιμές που έχει βρει και σε ποιά καταστήματα?
Γιατί εγώ σε όποιο κατάστημα ρώτησα η χαμηλότερη τιμή σήμερα ήταν σε expert στα 1190 e με 5- άτοκες

Sorry παίδες δεν θέλω να φανώ αχάριστος αλλά
μόνο με σαφήνεια δεν απαντάτε στην παραπάνω ερώτηση...
Πάντως μικρή -έως καθόλου - είναι η διαφορά μεταξύ "πραγματικού" (όχι αναγραφόμενου)
μετρητοίς και μετρητοίς με πιστωτική και άτοκες.

Ρε παιδια ανοιγει electro world κοντα μου λετε να ριξω μια ματια?

ειναι απο τις 9 το πρωι τα εγκαινια!

Τα καταστηματα των αλυσιδων Expert , Electronet , ΣΕΗΟΣ , Best Electric και πιθανον και καποιων αλλων πιο μικρων αλυσιδων τουλαχιστον στην επαρχια αλλα πιστευω οτι το ιδιο ισχυει και στην Αθηνα - Θεσ/νικη ανηκουν σε ιδιοκτητες που εχουν συνεταιριστει για να πετυχαινουν καλιτερες τιμες - ορους στις αγορες που κανουν. Εχουν μια ενιαια πολιτικη στις τιμες αλλα δεν παυει ο καθενας τους να ειναι αυτονομος ιδιοκτητης. Φυσικο ειναι στην τελικη διαμορφωση της τιμης να παιζει ρολο
- Ο τροπος πληρωμης . Σημερα υπαρχει μεγαλη ελειψη μετρητου. Οση ωρα ημουνα στο καταστημα ολοι ερχονταν για αγορες με δοσεις.
- Η αναγκη του να κανει καποιον αριθμο πωλησεων για να πιασει καποιο στοχο ωστε να εχει καλιτερους ορους στις προμηθειες του
- Το ποσο καλος πελατης εισαι . Οταν εγω απο αυτο το καταστημα τα τελευταια 15-20 χρονια εχω αγορασει τα περισοτερα ηλεκτρικα - ηλεκτρονικα μου οταν φυσικα ειχε την καλιτερη τιμη γιατι καποια που τα βρικα σε καλιτερη τιμη σε αλλον τα πηρα απο εκει.
- Η προσωπικη σχεση .
- Το ποσο θα το παζαρεψεις. Οταν εκεινη την ημερα ηξερε οτι ετρεχε προσφορα στον Σαραφιδη στα 1079 φυσικο ηταν να δωσει μια πιο καλη τιμη για να μην με χασει .

Παντως οπως ειχα γραψει και στο προηγουμενο μυνημα η τιμη και σε αυτα τα καταστηματα ηταν 1199 αλλα ολοι κανανε εκπτωση και εβγαινε απο 1150 και κατω

Στην πιστωτικη καρτα κραταει προμηθεια η τραπεζα μεχρι 7% αναλογα με την συμφωνια και τον τζιρο που κανει μεσω καρτας . Συνηθως σε τετοιου μεγεθους καταστηματα καταστηματα εχουν προμηθεια 2 - 3% . Οταν βαζουν ατοκες δοσεις και αυτοι περνουν τα λεφτατους απο την τραπεζα σε δοσεις.

Καλά, αφού και πάλι με δόσεις τα παίρνουν τα λεφτά(για τα καταστήματα λέω), ποιός ο λόγος να συνεργάζονται με τις τράπεζες και να μην εισπράττουν από μόνοι τους τις δόσεις και να γλιτώνουν και την προμήθεια; Άλλωστε δεν πιστεύω ότι υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση από τον νόμο αν χρωστάς σε τράπεζα, ή αν χρωστάς στο τάδε κατάστημα.

Σήμερα έκανα παραγγελία την Sony 46 W4500 από το technixx.gr για 1699 ευρώ.Θα την έχω σε 10-13 μέρες μου είπαν.Ελπίζω να είναι καλή η τιμή.Βέβαια με το προηγούμενο μήνυμα μου έφυγε λίγο η μαγκιά.Πολύ καλή τιμή αλλά σε τί διαθεσιμότητα?Θα δίνατε 500 ευρώ παραπάνω για την Ζ?

Απο χθες ανηκω στο κλαμπ των ιδιοκτητων W4500. Πηρα την 40W4500 1200 E απο μεγαλη αλυσιδα και μου παραδοθηκε σε δυο μερες απο την παραγγελια. Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι με μια λεξη θετικες.

Η εικονα σε UHF ειναι πραγματικα αριστη σε οσα καναλια εχουν καλο σημα, αλλα απ'την αλλη η παραμικρη ατελεια "μεγενθυνεται". Ετσι ανακαλυψα οτι σε αρκετα καναλια δεν εχω και τοσο καλη ληψη οσο νομιζα! Τοσο καιρο με την κινεζα 32αρα μαλλον δεν εβλεπα τα ειδωλα και τις ενοχλητικες γραμμουλες...

Σε DVB-T θα ελεγα οτι παιζει ξυραφι και εχω αισθητα καλυτερη εικονα απ'αυτην που δινει ο VisionNet 7000 Combo μεσω scart. Βεβαια στιγμες-στιγμες υπαρχουν τα γνωστα τεχνουργηματα αλλα αυτα ειναι αναποφευκτα...

Σε DVD μεσω HDMI η εικονα απλα ειναι υπερανω κριτικης. HD δεν διαθετομεν προς το παρον.

Κατα τα αλλα, απο φως αφθονο, ακομα και μερα μεσημερι η εικονα "βγαινει" εξω απο την τηλεοραση. Μαυρο πολυ καλο, χρωματα σωστα και οχι υπερβολικα κορεσμενα (out of the box), δυνατος ηχος και πολλες ευκολιες.

Ολα καλα λοιπον? Ολα καλα, εκτος απο το καταραμενο backlight bleeding. Εμφανες και στις 4 γωνιες, ακομα και με το backlight στο min. Δεν μπορω να πω οτι ενοχλει υπερβολικα, αλλα δυστυχως υπαρχει, ειναι εκει και προς το παρον μου τραβαει το ματι, ειδικα σε ταινιες 2.35 και καναλια 4:3. Ελπιζω να το συνηθισω καποια στιγμη, απο την μια λεω στον εαυτο μου οτι καμια καταναλωτικη συσκευη δεν προκειται ποτέ να ειναι τελεια σε ολα, απο την αλλη οταν εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα σε ενοχλει και το "ασημαντο".

Επισης, παροτι ειδικα σημερα παρακολουθησα αρκετο μπασκετ (NBA στο Σπορ+ και Παναθηναϊκο στον Σκαϊ, τον ηπιαμε παλι) δεν μπορεσα να διακρινω διαφορά στην κινηση με τα 100Hz ενεργοποιημενα. Ακομα βεβαια και με το Motionflow στο off η κινηση ειναι πολυ καλη, απλα αναρωτιεμαι αν εδωσα τσαμπα 200 Ε περισσοτερα σε σχεση με την W4000.

Το Σ-Κ αναμενεται παιξιμο με τις ρυθμισεις, αν και ξαναλεω οτι out of the box παιζει μια χαρα. Εχω ομως μια κρυφη ελπιδα, μηπως και καταφερω να ελαχιστοποιησω το ρημαδοbleeding...

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Καλορίζικη!
Εγώ στην 52άρα δεν έχω αντιληφθεί καθόλου φωτεινές γωνίες.
Έχω το μπακλάιτ στο 1.
Μερικές φορές αναρωτιέμαι αφού δεν πιστεύω οτι είμαι και πολύ τυχερός μήπως δεν βλέπω καλά!:flipout:
Όσο για την εικόνα στα κανάλια μάλλον πρέπει να κοιτάξεις λίγο την κεραία.
Σε μένα τα περισσότερα αναλογικά δείχνουν καλύτερα από τα ψηφιακά της ΕΡΤ.

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Παίδες ακούσατε πουθενά για ετοιμοπαράδοτη 52W4500 και σε τι τιμή? :listen:

Την παρήγγειλα τη Δευτέρα από ιντερνετικό κατάστημα αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμη και απ’ ότι βλέπω θα το τραβήξουν για μετά τις γιορτές! Σκέφτομαι να ακυρώσω και να πάρω έστω και ακριβότερα από αλλού. :nounder:

Νόμιζα ότι το ποιο δύσκολο κομμάτι (επιλογή TV) πέρασε αλλά τώρα βλέπω ότι το δύσκολο είναι να την βρεις έγκαιρα και σε καλή τιμή! :bang:

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Απο χθες ανηκω στο κλαμπ των ιδιοκτητων W4500.

Καλορίζικη και καλές θεάσεις.-bye-

Το Bleeding το φοβάμαι και εγώ με την επιλογή που έκανα αλλά αν το δούμε λίγο ποιο ψύχραιμα πιστεύω ότι το θέμα αυτό παύει να είναι μείζονος σημασίας.

Last edited:

Σημερα στα carrefour Αλιμου με εκπτωση 20% η 40w4500 1080 με δωρο dvd αξιας 99 euro. Δεν την ειχε ετοιμοπαραδοτη αλλα οπως μου ειπαν θα υπάρχει απο δευτερα η Τριτη.:chinscratch: Ρώτησα και στον κολομβουνη και μου ειπαν πως θα την εχουν απο Γεναρη :huh2: συμφωνα με ενημερωση απο τη sony. To περίεργο ειναι οτι στα carrefour ειχαν τη 40w4000 ακριβότερη απο την 4500 . οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι η 4000 εχει καλλυτερη αποδοση στο μαυρο σε σχεση με την 4500 :huh2:, και οτι αν η 4000 ειχε τα 100hz θα ηταν αρκετα ακριβοτερη.

μ@λ@κιες του carrefour πάλι.....για ονομα του θεου τι θα μας πουν αλλο!!!!

Τελικά πόσοι από τους κατόχους της 40W4500 'εχουν παρατηρήσει clouding ή bleeding?