Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Μπορεί κάποιο απο τα παιδιά τα οποία αναφέρουνε ότι έχουνε πρόβλημα με το clouding/bleeding στην W4500 που έχει ώστε να καταλάβουμε το μέγεθος του προβλήματος;

Και εγώ έχω στην δικιά μου clouding/bleeding αλλά ακόμη και με το baklight στο μισο, μπορώ να πω δεν είναι και ΤΟΣΟ ενοχλητικό όσο μερικοί γράφουν εδώ.

Θα ήθελα να δω κάποιες φωτο πάντως. Θα ανεβάσω και εγώ κάποια στιγμή δικές μου.

Τις φωτό στην προηγούμενη σελίδα δεν τις ανέβασα για να σας τρομάξω, αλλά για να σας δείξω απλός τι εστί cloudingή backlightbleedingή συννεφιασμένη Κυριακή(bloodySunday) ή όπως αλλιώς προτιμάτε… :flipout:
Και διευκρινίζω και πάλι ότι η 52W4500μου παίζει φανταστικά (ξανά-ανακάλυψα τον οικιακό κινηματογράφο) και ότι το φαινόμενο είναι από ελάχιστα έως καθόλου αντιληπτό, παρόλο που υπάρχει, και δεν επηρεάζει αρνητικά τη θέαση (ακόμα και με το backlightστο 3+) .

Τις φωτό στην προηγούμενη σελίδα δεν τις ανέβασα για να σας τρομάξω, αλλά για να σας δείξω απλός τι εστί cloudingή backlightbleedingή συννεφιασμένη Κυριακή(bloodySunday) ή όπως αλλιώς προτιμάτε… :flipout:

Γιατί δεν τις βλέπω εγώ ?

Re: Sony W4500 series 100Hz

Με κανονικό ή μέτριο φωτισμό δωματίου λογικά δεν φαίνεται σε κανενός την τηλεόραση ακόμα και με το backlight στο 5 ή 6. Το πρόβλημα είναι όταν ο φωτισμός είναι πολύ χαμηλός έως και καθόλου.

Δεν βλέπω τις επισυναπτόμενες φωτογραφίες εδώ στο Forum εννοώ ... :chinscratch:

Μήπως η σύνδεσή σου (κάποια φίλτρα αν μπαίνεις από χώρο εργασίας)?:nounder:

Μήπως η σύνδεσή σου (κάποια φίλτρα αν μπαίνεις από χώρο εργασίας)?:nounder:

Oχι ...

Και στο σπίτι και στο γραφείο δεν μου βγάζει κάτι ! Έχω δοκιμάσει και με ΙΕ7 & με FF3 !??

Αφού δεν υπάρχουν. Κανένα post δεν έχει attachments. Μήπως μπορεί ο κάτοχος των φωτογραφιών να τις ξαναβάλει σε κάποια νέο post;

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ευχαριστώ ....

[ Εγώ αναφερόμουν σε αυτό το Post http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=718739&postcount=968 ]

Να τις ξαναβάλω:

attachment.php

attachment.php

Attachments

• clouding52w4500_1.jpg
    clouding52w4500_1.jpg
    79.8 KB · Views: 162
  • clouding52w4500_2.jpg
    clouding52w4500_2.jpg
    57.1 KB · Views: 157

Tώρα είναι ΟΚ οι φωτογραφίες τις βλέπω ! :a0210:

πλέον κατάλαβα το πρόβλημα ...:hmmmm:

Το μετεωρολογικο δελτιο τι λεει για αυτα τα συνεφα οτι θα εχουμε εκτακτα καιρικα φαινομαινα βροχες και καταιγιδες...:BDGBGDB55:Κριμα για την ΣΟΝΥ και την ειχα βαλει στην λιστα.Τελικα εαν και τα χριστουγεννα περασαν εχουμε..

Ενα ελαφακι για τον Γιωργακη.:BDGBGDB55:

Μιας και κάποιοι το ρωτήσαν ποιό πάνω...

...σε πολύ πρόσφατη συνομιλία με το Service της Sony, στην Αθήνα, θεωρεί αντίστοιχα προβλήματα ώς "σχετικά με την τεχνολογία των LCD που δέν χρείζουν ελέγχου και επιδιώρθωσης/αντικατάστασης" κλπ.

Μιας και κάποιοι το ρωτήσαν ποιό πάνω...

...σε πολύ πρόσφατη συνομιλία με το Service της Sony, στην Αθήνα, θεωρεί αντίστοιχα προβλήματα ώς "σχετικά με την τεχνολογία των LCD που δέν χρείζουν ελέγχου και επιδιώρθωσης/αντικατάστασης" κλπ.
Εννοείται!
Εδώ και καιρό αυτή είναι η πολιτική της Sony... Γιατι να αλλαξει τώρα ???

Και ρωτώ κύριοι :

ΓΙΑΤΙ οι άλλες εταιρίες που φτιαχνουν LCD δεν θεωρουν τα παραπανω προβλήματα "σχετικά" με την τεχνολογία και προχωρανε σε επισκευές και αντικαταστάσεις ??? Οι LCD της Sony στο πηγάδι κ**ούρησαν ?? Η φτιάχνονται με διαφορετικό τρόπο ???

Έλεος...:violent-smiley-030:

Δεν φαντάζομαι άλλες αντιπροσωπίες να αλλάζουν τηλεοράσεις λόγω bleeding ή clouding... Δεν θυμάμαι κάποια περίπτωση.
Αλλά γενικά η αντιπροσωπία της sony δεν είναι και ότι καλύτερο. Και φυσικά δεν είναι η μόνη...

Και όπως λέει το λαϊκό ρητό...'Φέξε μου και γλίστρησα'....είναι να μη σου τύχει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Το backlight σε τι τιμές το είχες ρυθμίσεις όταν τράβηξες τις φωτοραφίες αυτές;

Το αναφέρω στο πρώτο post: http://www.avclub.gr/forum/showpost.php?p=718739&postcount=968, ότι δεν θυμάμαι και ότι σκόπιμα έβαλα κάποια μεγάλη τιμή (6+) αφού ήθελα απλός να δείξω τι εστί «συννεφιασμένη Κυριακή» και όχι να προκαλέσω (λανθασμένες) εντυπώσεις.
Εξάλλου όπως θα δεις δηλώνω ότι οι φωτό είναι επεξεργασμένες για να αναδεικνύουν το πρόβλημα…-bye-