Re: Sony W4500 series 100Hz
Επειδη ηθελα να αγορασω αυτες τις μερες μια W 40" (κανονιζα και μαζικη αγορα), μολις σημερα εμαθα οτι η SONY απο χθες τις κατηργησε!!! Αυτο μου το ειπαν ορισμενα μεγαλα μαγαζια, οπως Media Markt, Saturn, αλλα και αλλα μικρα. Τους εστειλαν χθες χαρτι απο τη SONY HELLAS που ελεγε οτι σταματησε η παραγωγη και οτι θα αποσυρθει αυτο το μοντελο!! Μου ειπαν δε, οτι αρχες Φλεβαρη θα βγει ενα αλλο μοντελο περιπου με τα ιδια χαρακτηριστικα, που θα αντικαταστησει τη W. Εγω μιλησα με εναν γνωστο μου, ο οποιος εχει ενα ποστο στη SONY αλλα και σε ενα stand της σε Κωτσοβολο και μου ειπε οτι στη τελευταια εκθεση που ηταν στη SONY δεν παρουσιαστηκε κανενα καινουριο μοντελο προς αντικατασταση της W, αν ισχυε αυτη η φημη θα ειχαν παρουσιασει αυτο το νεο μοντελο στην εκθεση.
Δεν ξερω τι να πιστεψω παντως.. Τι να παιζει αραγε? Μηπως σταματανε για λιγο τη παραγωγη για να πουλησουν τις X και Z???Παντως εγω παρηγγειλα μια 40W4500 απο τα 4 κομματια που υπηρχαν απο ενα μαγαζι και ισως να ειναι τα τελευταια, στην Αθηνα τουλαχιστον!!! Πηρα σε πανω απο 10 γνωστα μαγαζια και δεν υπηρχαν οι W ουτε για δειγμα!!!! Οποιος προλαβει, προλαβε!!