Sony W4500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Sony W4500 series 100Hz

Παίδες, έμαθα από άνθρωπο με επαφές στη Sony Hellas, ότι δεν έχουν απόθεμα για να δώσουν στα καταστήματα και ορισμένοι υπάλληλοι “εφηύραν” την είδηση ότι αποσύρθηκε για να πουλήσουν και κανένα άλλο μοντέλο. Αν δεν κάνουν λάθος οι πηγές μου, καταστήματα όπως ο Κωτσόβολος στο Mall έχει παραγγελίες για 60+ κομμάτια σε εκκρεμότητα...

Φαινεται οτι το forum εκανε καλη δουλεια.:flipout:
Τελικά εγινα και εγω κατοχος εδω και μερικες μερες μιας 40w4500.
Παρατήρησα και εγω το γνωστο φαινομενο με τα συνεφάκια αλλα κατέβασα το backlight στο 2 και νομιζω οτι πλεον ειναι σχεδον ανεπαισθητο το προβλημα. Αυτή η τιμη της παντως θυμιζει χρηματηστηριο.
Τωρα που δεν υπαρχει εχω την εντυπωση οτι η τιμη της αρχισε να ανεβαινει.

γιατι ποσο τη βρισκεις?Εγω παντως πουρωτησα σε αρκετα καταστηματα ειναι αναμεσα σιτα 1050 με 1200

Παιδια καλημερα.Μολις χθες παρελαβα την 46w4500 απο το electroworld απο παραγγελια τη 12/12/08 στα 1400 ευρω. Υπαρχουν λιγα συννεφακια αλλα φαινονται μονο οταν κανεις αλλαγη εξωτερικης πηγης.Θα ηθελα να σας ρωτησωκατι.Οταν συνδεω το laptop μεσω hdmi ενω παιζει εικονα δεν εχει ηχο.Μηπως εχετε καμια ιδεα τι χρειαζεται;

Παιδια καλημερα.Μολις χθες παρελαβα την 46w4500 απο το electroworld απο παραγγελια τη 12/12/08 στα 1400 ευρω. Υπαρχουν λιγα συννεφακια αλλα φαινονται μονο οταν κανεις αλλαγη εξωτερικης πηγης.Θα ηθελα να σας ρωτησωκατι.Οταν συνδεω το laptop μεσω hdmi ενω παιζει εικονα δεν εχει ηχο.Μηπως εχετε καμια ιδεα τι χρειαζεται;

Δοκιμασε καποιο αλλο HDMI (απο τα 3 που εχει). Κοιτα και τις ρυθμισεις του laptop...βαλε να δειχνει μονο η τηλεοραση και οχι και η οθονη του λαπτοπ ταυτοχρονα.

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Οταν συνδεω το laptop μεσω hdmi ενω παιζει εικονα δεν εχει ηχο.Μηπως εχετε καμια ιδεα τι χρειαζεται;

είσαι σίγουρος ότι βγάζει το laptop ήχο από την HDMI έξοδο ; η ρύθμιση είναι στις συσκευές των windows , αλλαγή ήχου σε έξοδο hdmi ... αυτά όσον αφορά σε ATI , σε nvidia δεν νομίζω να γίνεται , θέλει παράλληλο καλώδιο από την έξοδο για τα ακουστικά ...

Eνταξει το εφτιαξα.Ηθελε αλλαγη συσκευης αναπαραγωγης σε digital output.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

γιατι ποσο τη βρισκεις?Εγω παντως πουρωτησα σε αρκετα καταστηματα ειναι αναμεσα σιτα 1050 με 1200
Την εχω παρει οποτε τις τιμες απο skroutz που βλεπω απο 1040 πηγε 1140 .

Eνταξει το εφτιαξα.Ηθελε αλλαγη συσκευης αναπαραγωγης σε digital output.Ευχαριστω παντως για τις απαντησεις.

Πώς ακριβώς δηλαδη φίλε μου?Για βοήθα.

Πώς ακριβώς δηλαδη φίλε μου?Για βοήθα.
Kανεις δεξι κλικ στο εικονιδιο του μεγαφωνου κατω δεξια.Επιλεγεις το "συσκευη αναπαραγωγης".Απο τις τρεις επιλογες που σου βγαζει επιλεγεις την "digital output" ή αλλιως s/pdif.Eλπιζω να βοηθησα.

το μουλτιραμα ειχε αποθεμα πολλες τηλεορασεις w4500 τις οποιες τις εστειλε πισω και μαλιστα την αφαιρεσε απο παντου ... δεν υπαρχει κωδικος πλεον γι αυτη την τηλεοραση

Νέα ενημέρωση...
Από το Σάββατο ενημερώθηκε και η Sony Hellas πως ο κωδικός αποσύρεται!!! Τα καταστήματα θα παραδώσουν όσα χρωστάνε (να βάλει ο Θεός το χέρι του) και από εκεί και πέρα, μην την είδατε... Ορίστε που χαλαστήκατε μερικοί για το clouding. Η Sony τη βρήκε τη λύση!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:

Νέα ενημέρωση...
Από το Σάββατο ενημερώθηκε και η Sony Hellas πως ο κωδικός αποσύρεται!!! Τα καταστήματα θα παραδώσουν όσα χρωστάνε (να βάλει ο Θεός το χέρι του) και από εκεί και πέρα, μην την είδατε... Ορίστε που χαλαστήκατε μερικοί για το clouding. Η Sony τη βρήκε τη λύση!!! :music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005::music-smiley-005:
Mάλον σε λιγο καιρο θα κυκλοφορησει η w5500.:BXVZCBXZ6:

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Αν δεν κάνω λάθος η SONY στην έκθεση CES δεν ανακοίνωσε κάτι για την σειρά W...

Ούτε βρίσκω κάτι στο Internet. Ξέρουμε αν ισχύει το παραπάνω, και πότε περίπου να περιμένουμε ?:gossip:

(Περιμένω και για την νέα σειρά της Samsung μιας και μεταξύ αυτών είχα καταλήξει...)

Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

σημερα που ημουνα στο public ειχε μια 46w4500 δεν γνωριζω αν ειχανε κομματια.. αλλα ρε παιδια τι clouding ειναι αυτο..λιγο στο πλαι να πηγαινες εβλεπες κατι συννεφα ασπρα στα μαυρα πανω κατω απο την ταινια..και με λιγη πιεση με το δαχτυλο εκανε ακομα πιο πολυ..ενω διπλα ειχε την 46w4000 και ητανε αμελητεο το ιδιο φαινομενο..μου κανε εντυπωση που ειχε και μια
χ3500 τιποτα απολυτως απο ολα αυτα! κορυφη η τηλεοραση!

Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

Ούτε βρίσκω κάτι στο Internet. Ξέρουμε αν ισχύει το παραπάνω, και πότε περίπου να περιμένουμε ?:gossip:
Aπ οσο βρηκα ψαχνοντας στο avforums.com αναμενεται κατα το Μαρτιο στην Αγγλία.

Last edited:
Re: Απάντηση: Sony W4500 series 100Hz

..μου κανε εντυπωση που ειχε και μια
χ3500 τιποτα απολυτως απο ολα αυτα! κορυφη η τηλεοραση!

Koρυφη απροβληματιστη, και τελικα αξεπεραστη ακομη και τωρα.
Ψαχνω επιμονα εδω και 8 μηνες ενα ψεγαδι στην 52Χ3500 μου,
και δεν βρισκω!!!
Μπορει να με βοηθησει κανεις!!!!:flipout:

Απάντηση: Re: Sony W4500 series 100Hz

Τελικα μιλησα με αξιοπιστη πηγη και οντως τελος η W4500.

Παμε για W5500 τωρα...

Ε τότε σημαίνει ότι πήρα την τελευταία 52άρα, το κομμάτι θα θεωρείται «συλλεκτικό»…:flipout::flipout::flipout: