Δοκίμασα εναν wd 250gb αλλα δυστιχώς τιποτα.:chinscratch:Έχει δοκιμάσει κανείς να συνδέσει εξωτερικό σκληρό στη usb?
Yπάρχει περίπτωση να δούμε αρχεία avi από τη usb?
1)μπαίνοντας στο κρυφό μενού στις ώρες λειτουργίας γράφει Β0:00,βαρέθηκε να μετράει τόσες ώρες που έχει παίξει ή τερμάτισε και δεν μετράει άλλο? :jester: demo κομμάτι απλά έλεγα να δω αν είχε όντως μόνο κανά μήνα στο ράφι
2)αναβαθμίζεται καθόλου το firmware χωρίς να χρειάζεται να έρθει τεχνικός?(πχ ethernet,usb με κάποιο αρχείο από το site της sony)
3)τα 24p πώς τα ενεργοποιώ/απενεργοποιώ??
αυτά τα ολίγα για αρχή.Με αυτά που βλέπουν τα ματάκια μου στην w4500 έγινα fan των sony!Μακάρι να μην το μετανοιώσω![]()
1-Προφανως κοιτας σε λαθος μερος , αποκλειεται να λεει μηδεν.
1. Κατά το ξεπακετάρισμα είχαν οι τηλεοράσεις σας τα γνώστα αυτοκόλλητα λειτουργιών αριστερά και δεξιά του πάνελ; Ρωτάω γιατι η δική μου δεν είχε και με προβλημάτισε λίγο μήπως είναι demo κομμάτι.(δεν επιχείρησα ακόμα να μπω στο service μενού)
2. Διέκρινα και καμένο πίξελ πάνω και στο κέντρο της οθόνης (βασικά όχι ακριβώς καμμένο, αλλά κόκκινο). Είχε κανείς σας το ίδιο πρόβλημα;
ΥΓ: Δεν έχω επιχειρήσει καθόλου με άλλες εξωτερικές πηγές λόγω έλλειψης χρόνου. Μόλις το κάνω, εδώ είμαστε...
Ευχαριστώ.
Although the LCD screen is made with high-precision technology and 99.99% or more of the pixels are effective, black dots may appear or bright points of light (red, blue, or green) may appear constantly on the LCD screen. This is a structural property of the LCD screen and is not a malfunction.
Φιλε μου ποιος τα μεγαλοποιησε τα πραγματα?
Εσυ ανεφερες πως ειχες καμμενα pixel χαρακτηριζοντας τα σαν προβλημα,ενω συμφωνα με την κατασκευαστρια εταιρεια δεν ειναι.Λοιπον ουτε γατα ουτε ζημια
οσο για τα αυτοκολλητα πραγματι ειναι λιγακι υποπτο,και καποιος περιεργος μπορει να εκανε τον συνειρμο stuck pixels + αυτοκολλητα που λειπουν-->συσκευη RMA αλλα οπως ειπες κι εσυ καλο θα ηταν να μην μεγαλοποιουμε τα πραγματα.Δες και το sevice menu για να διαλυθει καθε προβληματισμος
Άμεσα θα ήθελα να συνδέσω το laptop μου (Acer Aspire 5930G) με σύνδεση HDMI για την παρακολούθηση ταινιών HD.
Επίσης θα ήθελα να μάθω λεπτομέρειες για το DLNA. (ανάλογη ένδειξη έχει και ο Acer).
Τι διαφορές έχουν οι δυο παραπάνω συνδέσεις (HDMI- DLNA)!?! :hmmmm:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.