@velvets δηλαδη αρκει ενας γνωστος σε ηλεκτρομααγαζο να κανει μια πωληση 4 tv και μετα να πας εσυ 5ος και να το δωρακι.Αυτος μετα κανει ακυρωση της πωλησης.
Ακριβώς και μάλιστα σε Πανελλήνιο επίπεδο, οπότε δεν μπορείς να ξέρεις αν κάπου, κάποιος κάνει register.o κάθε 5ος που κάνει register την tv του στο web της sony.(με ένα αριθμό που βρίσκεις στο menu της τηλεόρασης)
Σαν κατοχος του προηγουμενου μοντελου θα ηθελα να μαθω!!αν οντως ειναι πιο καλυτερη η συγκεκριμενη παιδες σε εικονα σε σχεση με την w805 μου.Το ρωταω αυτο διοτι ψηνομαι να δωσω την δικια μου στον αδερφο μου και να παω εγω στο καινουργιο μοντελο.Τι λετε θα αξιζει να το κανω αυτο?η θα δω μιδαμινες διαφορες!!οπωτε ας το αφησω οπως εχει!! και να περιμενω στο μελλον για κατι καλυτερο?ευχαριστω.
Υ.Γ Velvets!!!!καλοριζικο και απο εμενα το ps4!!!!και ενοειτε καλο λιωσιμο.
Να σε καλα φιλε μου για την απαντηση σου.Η w085 που εχω ειναι απο αντικατασταση μιας hx820 που ειχα παλαιοτερα!!οπωτε λεφτα δεν εδωσα απο την τσεπη μου για την συγκεριμενη.Ειμαι ακομα σε διλημα αν θα προβω στην αγορα της η οχι!!διοτι ειμαι ακομα στο ψαξιμο γενικα.Τελος θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει κανενας απο εσας!!!αν την δινει( εκτος απο τα sony center) αλλο καταστημα με 5ετη εγγυηση επιπλεον δωρεαν,ευχαριστω.Ευχαριστώ spartan. Σίγουρα η W805Β (φυσικά και η W829B) είναι καλύτερη σε διάφορες μετρήσεις απο την περσινή W805A, ειδικά στο μαύρο.
Επίσης, επειδή πήρα 42" επέλεξα την W829B και όχι την W805Β. Αν έπαιρνα 50" πιθανότατα να έπαιρνα την W805Β.
(στη 42W805Β το πραγματικό refresh rate είναι 50 Hz, ενώ στην 42W829B 100Hz, οπότε θεώρησα ότι θα έχει διαφορά)
Τώρα αν αξίζει να δώσεις 1.000 περίπου ευρώ για να πάρεις μέσα σ' ένα χρόνο τηλεόραση, θα έλεγα πως δεν αξίζει. Εξαρτάται βέβαια και το πορτοφόλι που έχεις και... πόσο αγαπάς τον αδελφό σου!
Με γειά καλοθέατη απροβλημάτιστη και καλό gaming.Πριν μία ωρίτσα άνοιξα την καινούργια 50w815 και είμαι στο ψάξιμο...Το τρελό είναι ότι επίσης κέρδισα το ps4!
Με βάση τις μετρήσεις του HDTVtest η Sony είναι καλιμπραρισμένη στα 0.042 nits , η ST30 έχει μετρηθεί θα 0.028 nits.
Με την W805 θα κερδίσεις και πιο πολύ punch στην εικόνα λόγω μεγαλύτερης φωτεινότητας οπότε καλύπτεται κάπως η διαφορά στο μαυρο.
To 3d αν έχω καταλάβει καλά είναι ενεργό με μισές γραμμές άρα έχει τα αρνητικά και των 2 τεχνολογιών.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.