Βρήκα άκρη με τους υπότιτλους.
Το μεγάλο πτοβλημα είναι με τη ρυθμιση της οθονης. Κανω κάποιες ρυθμίσεις που μου ταιριάζουν, παίζει σωστα για 10 λεπτα και ξαφνικά επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη ή θέλει κάποια άλλη ρύθμιση;
Σ ευχαριστώ αδερφέ!!!!Λογικά, στις ρυθμίσεις >ρυθμίσεις συστήματος(αν θυμάμαι σωστά) να απενεργοποιησεις την αυτόματη επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
Με το τελευταίο update παρατήρησα ότι το crosstalk του 3D σχεδόν έχει μηδενιστεί. !!!!!!!!!!! (Ετσι νομίζω τουλάχιστον με μια γρήγορη ματιά που έριξα)
Τί πρέπει να αλλάξω για να μή χρειάζεται σε κάποιες ταινίες/σειρές απο το usb να ανεβάζω στο 50 την ένταση για τη φωνή και οι μουσικές να με ξεκουφαίνουν?
Το είχα βρεί παλαιότερα αλλά μετά απο ένα factory reset δε τη βρίσκω τη ρύθμιση με τίποτα!
Καλησπέρα παιδιά! Νέος εδώ στο club και μάλιστα πρώτο post! Μπορεί κάποιος να δώσει το calibration για την 50W805b? Έχω ψάξει πολύ στο internet αλλα δεν ξέρω αν τελικά είναι οι σωστές ρυθμίσεις αυτές που βρήκα! Thanks in advance!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.