Sony W8xxB series : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μου αρέσει η αιτιολογία της αναβάθμισης : Improves the general performance of the TV. Κάτι πιο γενικό δεν μπορούν να βάζουν...;; :flipout:

"sony" κλασσικα αν και η lg τα ιδια εκανε και υπηρχαν κατι παλικαρια που εβρισκαν τι αλλαζε

Καλησπέρα.
Μόλις πήρα απο προσφορά την KDL 50W805B και ειλικρινα, είναι εντυπωσιακή... Εχω κάποια θέματα όμως, μια και δεν το έχω με τα ηλεκτρονικά.
α) δεν μπορώ να συνδέσω tablet/laptop
β) όταν παίζει ταινία απο usb δεν βλέπει υπότιτλους srt.
Για την ώρα έχω συνδέσει το laptop με hdmi, αλλά θα ήθελα να αποφύγω τις ενσύρματες συνδέσεις, αν είναι εικτό.

Βρήκα άκρη με τους υπότιτλους.
Το μεγάλο πτοβλημα είναι με τη ρυθμιση της οθονης. Κανω κάποιες ρυθμίσεις που μου ταιριάζουν, παίζει σωστα για 10 λεπτα και ξαφνικά επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη ή θέλει κάποια άλλη ρύθμιση;

Βρήκα άκρη με τους υπότιτλους.
Το μεγάλο πτοβλημα είναι με τη ρυθμιση της οθονης. Κανω κάποιες ρυθμίσεις που μου ταιριάζουν, παίζει σωστα για 10 λεπτα και ξαφνικά επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις.
Έχει πρόβλημα η συγκεκριμένη ή θέλει κάποια άλλη ρύθμιση;

Λογικά, στις ρυθμίσεις >ρυθμίσεις συστήματος(αν θυμάμαι σωστά) να απενεργοποιησεις την αυτόματη επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.

Λογικά, στις ρυθμίσεις >ρυθμίσεις συστήματος(αν θυμάμαι σωστά) να απενεργοποιησεις την αυτόματη επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων.
Σ ευχαριστώ αδερφέ!!!!
Τελικά αυτό ηταν. Είχα αρχίσει να τρελαίνομαι.

Με το τελευταίο update παρατήρησα ότι το crosstalk του 3D σχεδόν έχει μηδενιστεί. !!!!!!!!!!! (Ετσι νομίζω τουλάχιστον με μια γρήγορη ματιά που έριξα)

Last edited:
Με το τελευταίο update παρατήρησα ότι το crosstalk του 3D σχεδόν έχει μηδενιστεί. !!!!!!!!!!! (Ετσι νομίζω τουλάχιστον με μια γρήγορη ματιά που έριξα)

Σημειώστε λάθος το πρόβλημα δεν διορθώθηκε, τώρα τι άλλο έγινε με το update ο θεός και η ψυχή του.........

Φίλε κ τρελάθηκα, 1 παράπονο είχα με την τηλεόραση και λέω λύθηκε... Γαμωτο αν και ταινίες 3d πλέον δεν βλέπω πολλές, κρίμα γιατί ήταν ωραίο το 3d για μένα

και για μένα ισχύει αν και 1 στις 20 να δω 3d αλλα ΔΕΝ, τώρα λέει για το update οτι βελτιώνει την γενική απόδοση της τηλεόρασης, πιάστο αυγό και κούρευτο .......όσο για το 3d κατά 99,9% δεν πρόκειται να λυθεί μιας και μιλάμε ότι πιά πάλιωσε το μοντέλο και δεν δίνουν και μεγάλη σημασία, αν φυσικά είναι θέμα λογισμικού και όχι καθαρά πρόβλημα του πάνελ για την μη σωστή απεικόνιση !!!!

Λογικά πάνελ είναι και κυρίως active γιατί σε χειρότερη τηλεόραση LG που είχα passive ήταν τέλεια

Κάπου στις επιλογές μέσα λέει για την φωτεινότητα τω γυαλιών, εγώ βάζω high

Τί πρέπει να αλλάξω για να μή χρειάζεται σε κάποιες ταινίες/σειρές απο το usb να ανεβάζω στο 50 την ένταση για τη φωνή και οι μουσικές να με ξεκουφαίνουν?
Το είχα βρεί παλαιότερα αλλά μετά απο ένα factory reset δε τη βρίσκω τη ρύθμιση με τίποτα!

Τί πρέπει να αλλάξω για να μή χρειάζεται σε κάποιες ταινίες/σειρές απο το usb να ανεβάζω στο 50 την ένταση για τη φωνή και οι μουσικές να με ξεκουφαίνουν?
Το είχα βρεί παλαιότερα αλλά μετά απο ένα factory reset δε τη βρίσκω τη ρύθμιση με τίποτα!

Το θέλω και εγώ αυτό το πράγμα ! Καθώς και αν έχει κάποιος να προτείνει settings για ρύθμιση της εικόνας... αν έχουν γραφτεί κάπου ας μου κάνει κάποιος μια παραπομπή είναι πολλά τα page ! Thanx in advance

Καλησπέρα παιδιά! Νέος εδώ στο club και μάλιστα πρώτο post! Μπορεί κάποιος να δώσει το calibration για την 50W805b? Έχω ψάξει πολύ στο internet αλλα δεν ξέρω αν τελικά είναι οι σωστές ρυθμίσεις αυτές που βρήκα! Thanks in advance!!!

Καλησπέρα παιδιά! Νέος εδώ στο club και μάλιστα πρώτο post! Μπορεί κάποιος να δώσει το calibration για την 50W805b? Έχω ψάξει πολύ στο internet αλλα δεν ξέρω αν τελικά είναι οι σωστές ρυθμίσεις αυτές που βρήκα! Thanks in advance!!!

Post #1165 αυτού του νήματος.

Καλό μήνα σε όλους.

Θα ήθελα να μάθω από όσους έχουν αποκωδικοποιητή της Nova, εάν γνωρίζουν κάποιο τρόπο να γυρνάει αυτόματα η τηλεόραση (50W829B) στη Nova, όταν ανάβω τον αποκωδικοποιητή.