Δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση το ήδη υπάρχον.Αύριο θα προσπαθήσω πάλι. Μπορώ να το έχω παράλληλα με το υπάρχον η πρέπει πρώτα να κάνω απεγκατασταση;
καλορίζικη.Από σήμερα κι εγώ ιδιοκτήτης της 90J σε 65" με 5αετή, αύριο θα παραλάβω. Ξέρω τις εγγενείς αδυναμίες, μετά από plasma πήγα σε VA LCD-LED της Panasonic, καλό VFM αλλά άθλια στα σκοτεινά πλάνα. Επειδή ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός την ημέρα και οι ώρες χρήσεις πολλές, κατέληξα στην εν λόφω τηλεόραση.
Ομολογώ ότι έχω μεγάλες προσδοκίες για το καλύτερο processing της SONY. Μακάρι.
Με ποσα χρηματα αν επιτρεπεται?Από σήμερα κι εγώ ιδιοκτήτης της 90J σε 65" με 5αετή, αύριο θα παραλάβω. Ξέρω τις εγγενείς αδυναμίες, μετά από plasma πήγα σε VA LCD-LED της Panasonic, καλό VFM αλλά άθλια στα σκοτεινά πλάνα. Επειδή ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός την ημέρα και οι ώρες χρήσεις πολλές, κατέληξα στην εν λόφω τηλεόραση.
Ομολογώ ότι έχω μεγάλες προσδοκίες για το καλύτερο processing της SONY. Μακάρι.
Sony Center στην αναγραφόμενη τιμή. Με τιμή ετοιμοπαράδοτης στη Γερμανία στα 1.099€ και 5 μονάδες διαφορά στον ΦΠΑ (άρα 1.145€ με τον ΦΠΑ μας), έκρινα ότι η αυτή η τιμή με την 5αετή είναι ότι καλύτερο μπορώ να περιμένω. Αν καθυστερούσα κι άλλο φοβάμαι ότι ξαφνικά δεν θα έβρισκα. Έτσι έχασα την αγορά μιας από τα τελευταία κομμάτια των κορυφαίων Pany plasmaΜε ποσα χρηματα αν επιτρεπεται?
Κι εγώ την X95K σκεφτόμουν, αλλά τελικά περιμένοντας δεν ευχαριστιέσαι. Κι εγώ κάποτε (όχι πολύ πίσω) περίμενα τον καλό αέρα για να μπω για windsurf, τώρα με σκήλρυνση κατά πλάκας και σοβαρή κινητική αναπηρία, λέω τι λακαμάς ήμουν!καλορίζικη.
με ενδιαφέρει μια σύγκριση με τη plasma.
είμαι ακόμη με πλασμα αλλά περιμένω την x90k.
Την εφαρμογή Downloader την έχεις βαλει στη sony;Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Downloader, που υπάρχει στο Play store και εγκατέστησα κανονικά όσες εφαρμογές third party ήθελα.
Sent from my G8341 using Tapatalk
Ναι, εννοείται. Μετά μέσω της εφαρμογής αυτής εγκατέστησα τις υπόλοιπες.Την εφαρμογή Downloader την έχεις βαλει στη sony;
Τη συγκεκριμένη εφαρμογή την είχα πρωτοδοκιμάσει στο Firestick παλιότερα και πρόσφατα την πέρασα και στην τηλεόραση και δουλεύει μια χαρά. Είναι βολική.Γιατι οπως μου ειχες γραψει στο μηνυμα νομισα οτι την ειχες βαλει στo fire stick.Θα δοκιμασω και με αυτο το τροπο να δουμε.Παντως εχθες και απεγκαταστση που εκανα της 19.3 δεν αλλαξε κατι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.