Sony XR X90J / X93J : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Προσπάθησα να βάλω το kodi με dv από στικακι αλλά μου βγάζει μήνυμα ή εγκατάσταση απέτυχε.

Αύριο θα προσπαθήσω πάλι. Μπορώ να το έχω παράλληλα με το υπάρχον η πρέπει πρώτα να κάνω απεγκατασταση;

Σχετικά με το blooming, υπάρχει. Θέλει tweaking με τις ρυθμίσεις και μετά το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό. Να μην υπάρχει blooming το θεωρώ αδύνατο στην συγκεκριμένη τεχνολογία.

Αύριο θα προσπαθήσω πάλι. Μπορώ να το έχω παράλληλα με το υπάρχον η πρέπει πρώτα να κάνω απεγκατασταση;
Δεν χρειάζεται να κάνεις απεγκατάσταση το ήδη υπάρχον.

Από σήμερα κι εγώ ιδιοκτήτης της 90J σε 65" με 5αετή, αύριο θα παραλάβω. Ξέρω τις εγγενείς αδυναμίες, μετά από plasma πήγα σε VA LCD-LED της Panasonic, καλό VFM αλλά άθλια στα σκοτεινά πλάνα. Επειδή ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός την ημέρα και οι ώρες χρήσεις πολλές, κατέληξα στην εν λόφω τηλεόραση.
Ομολογώ ότι έχω μεγάλες προσδοκίες για το καλύτερο processing της SONY. Μακάρι.

Από σήμερα κι εγώ ιδιοκτήτης της 90J σε 65" με 5αετή, αύριο θα παραλάβω. Ξέρω τις εγγενείς αδυναμίες, μετά από plasma πήγα σε VA LCD-LED της Panasonic, καλό VFM αλλά άθλια στα σκοτεινά πλάνα. Επειδή ο χώρος είναι ιδιαίτερα φωτεινός την ημέρα και οι ώρες χρήσεις πολλές, κατέληξα στην εν λόφω τηλεόραση.
καλορίζικη.
με ενδιαφέρει μια σύγκριση με τη plasma.
είμαι ακόμη με πλασμα αλλά περιμένω την x90k.

Με ποσα χρηματα αν επιτρεπεται?

Με ποσα χρηματα αν επιτρεπεται?
Sony Center στην αναγραφόμενη τιμή. Με τιμή ετοιμοπαράδοτης στη Γερμανία στα 1.099€ και 5 μονάδες διαφορά στον ΦΠΑ (άρα 1.145€ με τον ΦΠΑ μας), έκρινα ότι η αυτή η τιμή με την 5αετή είναι ότι καλύτερο μπορώ να περιμένω. Αν καθυστερούσα κι άλλο φοβάμαι ότι ξαφνικά δεν θα έβρισκα. Έτσι έχασα την αγορά μιας από τα τελευταία κομμάτια των κορυφαίων Pany plasma

καλορίζικη.
με ενδιαφέρει μια σύγκριση με τη plasma.
είμαι ακόμη με πλασμα αλλά περιμένω την x90k.
Κι εγώ την X95K σκεφτόμουν, αλλά τελικά περιμένοντας δεν ευχαριστιέσαι. Κι εγώ κάποτε (όχι πολύ πίσω) περίμενα τον καλό αέρα για να μπω για windsurf, τώρα με σκήλρυνση κατά πλάκας και σοβαρή κινητική αναπηρία, λέω τι λακαμάς ήμουν!

• Like
Reactions: Αντωνης Β
Τελικα η τηλεοραση αρνειται πεισματικα να εγκαταστησει την εκδοση για DV του kodi αλλα και τη 19.4 στη θεση της υπαρχουσας 19.3.Το εκανα και με το adblink αλλα δυστυχως.Ξεκιναει την εγκατασταση και λιγο πριν το τελος κολλαει και βγαζει μνμ αδυνατη εγκατασταση.

Δοκίμασε να απεγκεταστησεις πρώτα το υπάρχον και μετά περνά το καινούριο…

Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Downloader, που υπάρχει στο Play store και εγκατέστησα κανονικά όσες εφαρμογές third party ήθελα.

Sent from my G8341 using Tapatalk

Εγώ χρησιμοποιώ την εφαρμογή Downloader, που υπάρχει στο Play store και εγκατέστησα κανονικά όσες εφαρμογές third party ήθελα.

Την εφαρμογή Downloader την έχεις βαλει στη sony;

Την εφαρμογή Downloader την έχεις βαλει στη sony;
Ναι, εννοείται. Μετά μέσω της εφαρμογής αυτής εγκατέστησα τις υπόλοιπες.
Το βασικό είναι να δώσεις στην εφαρμογή δικαίωμα να εγκαθιστά άλλες εφαρμογές, υποχρεωτικό στο Android και να κάνεις μια επανεκκίνηση της τηλεόρασης.

Γιατι οπως μου ειχες γραψει στο μηνυμα νομισα οτι την ειχες βαλει στo fire stick.Θα δοκιμασω και με αυτο το τροπο να δουμε.Παντως εχθες και απεγκαταστση που εκανα της 19.3 δεν αλλαξε κατι.

Γιατι οπως μου ειχες γραψει στο μηνυμα νομισα οτι την ειχες βαλει στo fire stick.Θα δοκιμασω και με αυτο το τροπο να δουμε.Παντως εχθες και απεγκαταστση που εκανα της 19.3 δεν αλλαξε κατι.
Τη συγκεκριμένη εφαρμογή την είχα πρωτοδοκιμάσει στο Firestick παλιότερα και πρόσφατα την πέρασα και στην τηλεόραση και δουλεύει μια χαρά. Είναι βολική.