Sony XR X90J / X93J : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

καλη χρονια!
Μπορω να αποφυγω τις διαφημισεις στο youtube και πως;
Δε γινετε τοσο μεγαλη χρηση ωστε να δικαιολογειτε το premium.
Ευχαριστω προκαταβολικα.

• Like
Reactions: kalergman
Εγώ έχω απενεργοποιήσει την εφαρμογή του youtube στην τηλεόραση και έχω περάσει το smarttube με sideloading

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: arma
Tο μηνημα το εχω γραψει και στη ενοτητα του kodi αλλα εδω ισως να ειναι καλυτερα. εχω μια sony x90j εδω και πολυ καιρο. Ειχα εγκαταστησει το kodi και το χρησιμοποιουσα για προβολη ταινιων απο το λαπτοπ ασυρματα μεσω dlna
Σημερα δε ξερω τι εγινε και δε δουλευε. θεωρησα καλο να κανω απεγκατασταση και ξανα εγκατασταση. αλλα δε θυμαμαι τι ρυθμισεις ειχα κανει ωστε να βλεπει τα αρχεια απο το λαπτοπ.
σημειωτέον οτι υπαρχει ακομη μια τηλεοραση lg που βλεπει τα αρχεια απο το πισι και δουλευει κανονικα.
Το προγραμμα που χρησιμοποιω στο λαπτοπ ειναι το lg smartshare.
καμια βοηθεια-προταση;

Χρόνια πολλά σε όλους,

ένα θέμα έχω με την 55x93j , εκεί που παίζει κάποιο κανάλι ξαφνικά χάνεται τελείως ο ήχος, για να επανέλθει γίνεται μόνο όταν αλλάζω κανάλι, με την αυξομείωση έντασης φωνής δεν γίνεται κάτι, σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο;
Δεν το κάνει κάθε μέρα αλλά τώρα τελευταία σαν να επιδεινώθηκε η κατάσταση

Χρόνια πολλά σε όλους, ένα θέμα έχω με την 55x93j , εκεί που παίζει κάποιο κανάλι ξαφνικά χάνεται τελείως ο ήχος, για να επανέλθει γίνεται μόνο όταν αλλάζω κανάλι, με την αυξομείωση έντασης φωνής δεν γίνεται κάτι, σας έχει τύχει κάτι παρόμοιο; Δεν το κάνει κάθε μέρα αλλά τώρα τελευταία σαν να επιδεινώθηκε η κατάσταση
Καλησπέρα, το κάνει και η δική μου 50x90j κάποιες φορές, δεν έχω βρει άλλη λύση παρά μόνο αλλαγή καναλιού.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

• Like
Reactions: arma
Ας ελπίσουμε σε μελλοντική αναβάθμιση να επιλυθεί (αν είναι θέμα αναβάθμισης)

Υπαρχει πιθανοτητα αναθαθμισης στη νεα εκδοση android 14 ?

Η συγκεκριμένη ΤV εχει παρει αναβαθμιση σε νεωτερη εκδοση android?

Γενικα η Sony ακολουθει καποια λογικη οπως γινεται με smartphone? ( αναβαθμιση 2-3 εκδοσεις μπροστα)

Ρωταω γιατι ειδα οτι στο android 14 ερχεται το PIP που ειναι χρησιμο ....

Καλησπερα,
Ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης κι εχω ενα θεμα.Εχω κατεβασει την εφαρμογη Stremio,στην οποια εχω κανει συνδρομη Real Debrid,και τα μεγαλα αρχεια με αναλυση 2160p με HDR δεν τα παιζει smooth,κατι το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο.Αρχεια απο 1080p,ειναι μια χαρα.
Στην αρχη νομιζα οτι φταιει η συνδεση ιντερνετ,η οποια ειναι 50mbps και με ethernet.Στο shield ομως,το οποιο ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση,η εφαρμογη Stremio τα παιζει τελεια!
Υποψιαζομαι οτι εχει σχεση με το auto frame rate.
Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω στην τηλεοραση ωστε να μπορω να βλεπω σωστα απο εκει τα μεγαλα αρχεια Stremio ή ειναι αδυνατο και να αρκεστω στο Shield?

Καλησπερα,
Ειμαι κατοχος της συγκεκριμενης τηλεορασης κι εχω ενα θεμα.Εχω κατεβασει την εφαρμογη Stremio,στην οποια εχω κανει συνδρομη Real Debrid,και τα μεγαλα αρχεια με αναλυση 2160p με HDR δεν τα παιζει smooth,κατι το οποιο ειναι πολυ ενοχλητικο.Αρχεια απο 1080p,ειναι μια χαρα.
Στην αρχη νομιζα οτι φταιει η συνδεση ιντερνετ,η οποια ειναι 50mbps και με ethernet.Στο shield ομως,το οποιο ειναι συνδεδεμενο στην τηλεοραση,η εφαρμογη Stremio τα παιζει τελεια!
Υποψιαζομαι οτι εχει σχεση με το auto frame rate.
Υπαρχει καποια ρυθμιση που μπορω να κανω στην τηλεοραση ωστε να μπορω να βλεπω σωστα απο εκει τα μεγαλα αρχεια Stremio ή ειναι αδυνατο και να αρκεστω στο Shield?
Εχω στημενη την συγκρεκριμενη TV με Streemio\Kodi\RealDebrid με 50ρα Cosmote και βλεπω απροσκοπτα 4Κ υλικο ακομα και 20+GB !

Δεν εχει θεμα η τηλεοραση αλλα πολυ πιθανο η συνδεση σου!

Αν εχεις καλη ταχυτητα 4g/5g στο κινητο σου , καντο hotspot και συνδεσε το με την TV και δες ξανα πως τρεχει το Stremio με 4K υλικο...

Εχω στημενη την συγκρεκριμενη TV με Streemio\Kodi\RealDebrid με 50ρα Cosmote και βλεπω απροσκοπτα 4Κ υλικο ακομα και 20+GB !

Δεν εχει θεμα η τηλεοραση αλλα πολυ πιθανο η συνδεση σου!

Αν εχεις καλη ταχυτητα 4g/5g στο κινητο σου , καντο hotspot και συνδεσε το με την TV και δες ξανα πως τρεχει το Stremio με 4K υλικο...
Μια χαρα ειναι η συνδεση μου,50mbps πραγματικα πιανω με speedtest απο το router..Στην ιδια τηλεοραση πανω,με την ιδια συνδεση και στο ιδιο switch,το shield παιζει ΑΨΟΓΑ ολα τα αρχεια stremio.
Οποτε ειναι σιγουρα καποια ρυθμιση στην τηλεοραση,η οποια μου διαφευγει.

Μια χαρα ειναι η συνδεση μου,50mbps πραγματικα πιανω με speedtest απο το router..Στην ιδια τηλεοραση πανω,με την ιδια συνδεση και στο ιδιο switch,το shield παιζει ΑΨΟΓΑ ολα τα αρχεια stremio.
Οποτε ειναι σιγουρα καποια ρυθμιση στην τηλεοραση,η οποια μου διαφευγει.
Τρεχω με τον ιδιο λογαριασμο Stremio/Real Debrid + Kodi σε αλλες δυο tv μια Hisense 32' Google Tv και αλλη μια TurboX 4K 50 ' !
Αντίστοιχα 1080 και 4Κ υλικο χωρις κανενα προβλημα!

Προσωπικα δεν νομιζω να υπαρχει καποια ρυθμιση στην TV που να επηρεάζει το Stermio !
Αν ημουν στη Θεση σου για να μου φυγει η ιδεα θα εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και στησιμο μονο του Stremio και καμιας αλλης εφαρμογής!

Τρεχω με τον ιδιο λογαριασμο Stremio/Real Debrid + Kodi σε αλλες δυο tv μια Hisense 32' Google Tv και αλλη μια TurboX 4K 50 ' !
Αντίστοιχα 1080 και 4Κ υλικο χωρις κανενα προβλημα!

Προσωπικα δεν νομιζω να υπαρχει καποια ρυθμιση στην TV που να επηρεάζει το Stermio !
Αν ημουν στη Θεση σου για να μου φυγει η ιδεα θα εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και στησιμο μονο του Stremio και καμιας αλλης εφαρμογής!
Με ποιον player ανοιγεις το Stremio στην τηλεοραση?Μηπως ειναι αυτο τελικα το προβλημα και χρειαζομαι εναν συγκεκριμενο player...