Sony XR X90J / X93J : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κάτοχος Sony XR X90J 55' . Έχετε κάποια οικονομική λύση για σπασμένο πάνελ ή πάει όπως είναι για ανακύκλωση; Από τα service που ζήτησα προσφορά μου είπαν απευθείας πήγαινε για καινούργια γιατί θα είναι πιο φθηνή λύση.

Εδω και λιγες μερες android tv 12 η τηλεοραση.

----
Ενημέρωση firmware στην έκδοση v6.8022...https://www.sony.gr/electronics/sup...series-50-75-100-/xr-55x90j/software/00354346

Ημερομηνία κυκλοφορίας : 14-05-2025

Σχετικά με αυτήν τη λήψη:Πλεονεκτήματα και βελτιώσεις:
  • Ενημερώσεις στην έκδοση Android 12 της τηλεόρασης
  • Βελτιώνει τη διασύνδεση Eco Dashboard
  • Μετονομάζει τη λειτουργία ανάγνωσης οθόνης και βελτιώνει τη λειτουργικότητα ανάγνωσης QR code στον Οδηγό βοήθειας
  • Βελτιώνει τη διασύνδεση μενού (LNA) της ρύθμισης εξασθένησης
  • Προσθέτει υποστήριξη για την εμφάνιση του ονόματος προϊόντος του συνδεδεμένου εξοπλισμού home cinema μέσω Bravia Sync
  • Επιλύει ένα πρόβλημα κατά το οποίο συγκεκριμένο περιεχόμενο streaming ιστού εμφανίζεται διπλότυπο στο πρόγραμμα περιήγησης
  • Βελτιώνει την ασφάλεια της τηλεόρασης
  • Βελτιώνει τη γενική απόδοση της τηλεόρασης

Καλημέρα στην παρέα, έχω ένα θέμα με την tv που λογικά προέκυψε μετά την αναβάθμιση, δεν δουλεύουν πολλές επιλογές από το τηλεκοντρόλ, όπως το tv , το ρυθμίσεις και το ch κάτω, πως να το διορθώσω αυτό; Πως να κάνω επαναφορά χωρίς να μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις;

Τελικά είναι πρόβλημα στο τηλεκοντρόλ, έχετε να προτείνετε κάποιο;

Εγώ έχω πάρει από το amazon και χρησιμοποιώ εδώ και 2μιση χρόνια το παρακάτω και είμαι πολύ ευχαριστημένος

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: arma
Κατεβάζεις την εφαρμογή Video & TV SideView της SONY και έχεις ένα πλήρες τηλεχειριστήριο στο κινητο σου.

• Like
Reactions: arma
Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας, επειδή δεν είμαι μόνος στο σπίτι θα προτιμήσω ένα φυσικό τηλεκοντρόλ

Εγώ νομίζω είναι σίγουρα κάποιο bug της ενημέρωσης, δε νομίζω ότι φταίει το χειριστήριο.
Εμένα, μετά από την ενημέρωση, συχνά πυκνά "χάνει" τις εξωτερικές πηγές, όλες τις hdmi (πχ cosmotetv, ps5) και δεν υπάρχει τρόπος να τις επιλέξεις... όπως επίσης δε δουλεύουν σωστά οι ρυθμίσεις, είτε οι σύντομες (κάτω μπάρα) είτε οι καθολικές (menu).
Όλο αυτό στρώνει με restart, όχι από τις ρυθμίσεις, αλλά από το τηλεκοντρόλ πατώντας παρατεταμένα το power, ή αν βγάλω την πρίζα. Μέχρι την επόμενη φορά...

Μάλλον μετά την τελευταία αναβάθμιση χάθηκε το μενού για το google home

Δεν φταίει σε μένα η αναβάθμιση κάτι που πίστευα και εγώ αλλά το τηλεκοντρόλ, επιβεβαιωμένο, η tv δουλεύει χωρίς προβλήματα αναβάθμισης εδώ και πολύ καιρό

Η αναβάθμιση που δημιούργησε το "πρόβλημα" έγινε με usb ή over the air;
Μέσα από τις ρυθμίσεις/αναβάθμιση λογισμικού.
Παίζει ρόλο;

Πάντως είναι ένα πρόβλημα που ποτέ πριν δεν είχε παρουσιάσει, οπότε υπέθεσα πως φταίει η αναβάθμιση (σε μένα σίγουρα δε φταίει το χειριστήριο)

Καλησπέρα στην παρέα, έχω αλλάξει διαρρύθμιση στο σαλόνι και εκεί που ήταν η tv 55 ιντσών σε απόσταση από τα μάτια στα 3,30 περίπου μέτρα τώρα είμαι στα 2,80 με 3 , τώρα βλέπω καλύτερη ποιότητας εικόνας αλλά δεν ξέρω αν είναι η σωστή απόσταση για κούραση ματιών, εσείς σε τι απόσταση την έχετε; Μιλάμε για θέαση fhd