Sony XR X90J / X93J : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παρατήρησα στην 55άρα X90J να φαίνονται κάποιες αχνές σκιές, πως είναι ο καπνός, ή σκόνη πάνω σε τζάμι. Όλα ήταν τέλεια ως προς την ομοιομορφία με εξαίρεση τις γωνίες που είναι γνωστό θέμα. Στις χρωματικές κάρτες δεν βλέπω τίποτε, το βλέπω κυρίως σε πιο σκούρες σκηνές που η οθόνη κάνει κίνηση πάνω-κάτω. Είμαι 100% σίγουρος ότι δεν ήταν έτσι και ότι εμφανίστηκε έγινε τελευταίο διάστημα. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο, ή αν έχει κάποιος ιδέα που μπορεί να οφείλεται;

Καλημέρα σας.. χθες ξαφνικά έβαλα ένα σκληρό να παίξω μια ταινία και το KODI και το VLC στο folder που είχα την ταινία δεν έβλεπαν το αρχείο για να το παίξω. Νομίζω πως δεν έκανα άλλη αλλαγή από την προηγούμενη φορά που το δοκίμασα εκτός από το update που πήρε πρόσφατα. Δεν θυμάμαι αν είναι exFAT οι δίσκοι μου αλλά δεν είχα πρόβλημα άλλες φορές.. μπορεί να βοηθήσει κάποιος.. ξέρετε αν άλλαξε κάτι?? Ευχαριστώ!!!

Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γεια σας.Αν μπορεί κάποιος να βοηθησει.Η tv μου βγάζει ότι ο αποθηκευτικος χωρος εχει μειωθει,Η μονες εφαρμογές που εχω βάλει είναι kodi ,αντ1 και οτι είχε η tv.Μαλιστα κάποιες τις εχω απενεργοποιήσει ,γιατί δεν τις χρησιμοποιώ(disnsey,apple)την prime μπόρεσα να την καταργήσω και το εκανα.Αλλα δεν βελτιώθηκαν τα πραγματα.Πηγα να βαλω την εφαρμογή της ΕΟΝ και ενω εχει χωρο(δεν μου λεει ανεπαρκής χωρος)βγαζει μήνυμα (δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση )Δοκίμασα να κατεβάσω μια άλλη και βγαίνει το ιδιο μηνυμα.Παλια είχα περισσότερες εφαρμογες,αλλα τις διεγραψα και τώρα με λιγότερες ούτε να προσθέσω μπορώ και μου λέει οτι ο χωρος εχει μειωθεί.
Κάποια βοήθεια?
Ευχαριστώ!

Έχει αυξηθεί ο χώρος που καταλαμβάνει το Kodi. Πήγαινε στις εφαρμογές, βρες το kodi και καθάρισε την catch.
Δεν είμαι σίγουρος αν με αυτό τον τρόπο διαγράφονται και τα αρχεία που μένουν μετά το update των addons γιατί χρησιμοποιώ για αυτό τον λόγο το OpenWizard addon που το έχω ρυθμίσει να τα καθαρίζει όλα κάθε βδομάδα.

Στάλθηκε από το SM-S938B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οντως ειναι 1,5 gb παρολο που εχω μονο 4 προσθετα.Εκανα εκκαθάριση εκ νεου σε ολες τις εφαρμογες και τελικα μπορεσα να την κατεβασω.Δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι το kodi καταλαμβανει τοσο χωρο.Ευχαριστω για την συμβουλη