Μια χαρά τον έβαλα έκανα και firmware update όλα φαίνονται να παίζουν. Θα δοκιμάσω και το PS5 passthrough στην TV. Το θετικό με το τηλεκοντρόλ του Denon είναι ότι έχει τα κουμπιά στα ίδια σημεία με την TCL οπότε είναι πολύ εύχρηστο.
Όχι αλλά προς το παρόν θα είναι λίγο χύμα. Πρέπει να δω πόσο χώρο πιάνουν τα ηχεία για να πάρω έπιπλο τηλεόρασης (μάλλον 150-160cm max) και να κρεμάσω την TV στον τοίχο.. έχουμε δουλειά ακόμα πολύ. Τώρα ψαχουλεύω ακόμα τον Denon έχει πολλά menuΤα καλώδια ηχείων τα πέρασες στο σαλόνι?
Ισχύει, είχα πολλά HDMI καλώδια (7-8) αλλά όλα βλέπω γράφουν στην καλύτερη Premium High Speed... έχω μείνει πίσωUltra High Speed πρέπει να πάρεις καλώδιο. Έως 48Gbps πιστοποιημένο από τον επίσημο φορέα HDMI.org
Όχι δεν το έχω κοιτάξει ακόμα.. να τα ακούσω πρώτα πως θα είναι να δω και το audyssey τι κάνει και βλέπουμε. Έχεις δίκιο θα τα συνδέσω το βράδυ γιατί φοβάμαι ότι μπορεί να έχει κολλήσει το άλλο δέμα και να κάνει πολλές μέρες να έρθει. Πάντως έχω σταματήσει να βλέπω σειρές / ταινίες εδώ και καμιά βδομάδα θέλω το επόμενο που θα δω να είναι 5.1Χαλαρά τα στήνεις πρόχειρα ως front μαζί με το sub για να παίξεις δικαναλο. Το dirac το αγόρασες?
Χαλαρά τα στήνεις πρόχειρα ως front μαζί με το sub για να παίξεις δικαναλο. Το dirac το αγόρασες?
Θα βάλω λάδι στην φωτιά τώρα αλλά έχω βρει και αυτό το οποίο φαίνεται ενδιαφέρον και πιο οικονομικόΆσε τον να χαρεί λίγο τον άνθρωπο που τον βάζεις να σκάσει μια 600αρού από το πουθενά. Σε κάνα χρόνο το Dirac.
Άσε τον να χαρεί λίγο τον άνθρωπο που τον βάζεις να σκάσει μια 600αρού από το πουθενά. Σε κάνα χρόνο το Dirac.
Μόλις το βάλει, όπως θα κάνεις κι εσύ, θα καταλάβει γιατί το μπάσο που άκουγε πιο πριν ήταν χαλαρό.
Εγώ είχα πει ότι θα περιμένω την Black Friday ελπίζοντας να τηρήσει το περσινο και να δώσει 30% έκπτωση, ήγγικεν η ώρα.![]()
Ρε παιδιά το Dirac τι παραπάνω κάνει σε σχέση με το Audyssey;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.