Δεν ξέρω ρε παιδιά, πολύ καλοφτιαγμένο και ποιοτικό μου φαίνεται το ηχείο από τις φωτογραφίες..
Στρογγυλεμένες ακμές, διαφορετική μπάφλα από τον υπόλοιπο "κορμό" , δική του βάση, τα 27kg μια χαρά βάρος για το μέγεθος του, ..τι να πω..
Λες και είναι ηχείο των 2-3Κ...
Για 750ε η εμφάνιση που έχουν είναι σούπερ
Με 750 από άποψη εμφάνισης δεν παίρνεις κάτι αντίστοιχο από Ελλάδα
Από ποιο κατάστημα τα πήρες από Γερμανία.Αν μπορείς να μας ενημερώσεις .Ηταν αξιόπιστο σε ότι παρέλαβες?.Συσκευασιες προσεγμένες?
Και έλεγα ποιά μου θυμίζουν, ποιά μου θυμίζουν.....!!Κόψε κάτι... . Βγάζει μάτι το σχέδιο του Karl Heinz Fink αλά Polk Signature...![]()
750ε 5.1 ηχεια; για δειγμάτισε να τα δούμε.
Και έλεγα ποιά μου θυμίζουν, ποιά μου θυμίζουν.....!!
![]()
nope...Μια κοντινή λήψη στο υλικό της καμπίνας θα σε πείσει για το αντίθετο. Αλλά ναι, για τόσα μια χαρά είναι η εμφάνιση (όχι σούπερ πάντως). Τι άλλο να περιμένεις; Μαγνητικές σίτες ίσως να μην φαίνεται η τρύπα δίπλα στο κίτρινο mid με το phase plug. Δεν ταιριάζει. Είναι σαν να φοράς κοστούμι με ελβιέλα.
μπορεί απλά οι άνθρωποι να αντέγραψαν μέσα-έξω τα αντίστοιχα polkΛες να "διέρρευσε" το σχέδιο κάτω από το τραπέζι;Δεν φτάνει μόνο το σχέδιο βέβαια, θέλει και την επιμέλεια του ίδιου στο δέσιμο της καμπίνας. Mission, Wharfedale, Polk και άλλοι σε αυτόν πάνε για τις consumerάδικες σειρές ηχείων τους να τους διορθώσει την καμπίνα να μην κουδουνίζει. Είδες ο ανατολικογερμανός;
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.