Soundbar ή Ηχεία?

Εντάξει η διαφορά με σκέτη την TV δεν περιγράφεται.. έβαλα σήμερα τα δύο πλαινα σαν front στο πάτωμα και σύνδεσα το sub και ήδη είναι λες και είμαι σε cinema και ας ήμουν όρθιος. Το subwoofer κάνει όλη την δουλειά. Δυστυχώς τα υπόλοιπα μου τα φέραν σήμερα αλλα έλειπα στην δουλειά.. οπότε πάμε για αύριο ελπίζω να έρθουν και να είναι όλα καλά.

Προχωράμε... σιγά σιγά... το κεντρικό μάλλον θα έρθει αύριο! Έχω χάσει την μπάλα ήταν 6 tracking numbers νομίζω. Το κάθε ηχείο είναι 27 κιλά. Αν τα πάει καλά η DHL αύριο το ΣΚ θα είναι ωραίο :p

8570l3c.jpeg

Δεν ξέρω ρε παιδιά, πολύ καλοφτιαγμένο και ποιοτικό μου φαίνεται το ηχείο από τις φωτογραφίες..
Στρογγυλεμένες ακμές, διαφορετική μπάφλα από τον υπόλοιπο "κορμό" , δική του βάση, τα 27kg μια χαρά βάρος για το μέγεθος του, ..τι να πω..
Λες και είναι ηχείο των 2-3Κ...

Από ποιο κατάστημα τα πήρες από Γερμανία.Αν μπορείς να μας ενημερώσεις .Ηταν αξιόπιστο σε ότι παρέλαβες?.Συσκευασιες προσεγμένες?

Από εδώ τα πήρε https://gr.teufelaudio.com/ultima-40-surround-denon-x3800h-51-set-107000632
Σε καλύτερη τιμή από ότι είναι τώρα κάπου στα 17ΧΧ
Και τα ηχεία 749 χωρίς τον ενισχυτή που είναι και η πιο συμφέρουσα προσφορά.
Πολύ όμορφα δείχνουν και τα λευκα/μαύρα.

Last edited:
  • Like
Reactions: john1987
Δεν ξέρω ρε παιδιά, πολύ καλοφτιαγμένο και ποιοτικό μου φαίνεται το ηχείο από τις φωτογραφίες..
Στρογγυλεμένες ακμές, διαφορετική μπάφλα από τον υπόλοιπο "κορμό" , δική του βάση, τα 27kg μια χαρά βάρος για το μέγεθος του, ..τι να πω..
Λες και είναι ηχείο των 2-3Κ...

Κόψε κάτι... . Βγάζει μάτι το σχέδιο του Karl Heinz Fink αλά Polk Signature... :LOL:

Για 750ε η εμφάνιση που έχουν είναι σούπερ

Μια κοντινή λήψη στο υλικό της καμπίνας θα σε πείσει για το αντίθετο. Αλλά ναι, για τόσα μια χαρά είναι η εμφάνιση (όχι σούπερ πάντως). Τι άλλο να περιμένεις; Μαγνητικές σίτες ίσως να μην φαίνεται η τρύπα δίπλα στο κίτρινο mid με το phase plug. Δεν ταιριάζει. Είναι σαν να φοράς κοστούμι με ελβιέλα.

• Like
Reactions: billpeppas
Με 750 από άποψη εμφάνισης δεν παίρνεις κάτι αντίστοιχο από Ελλάδα

Παίρνεις. Και με μαγνητικές σίτες. Λίγο μικρότερο συνολικά αλλά παίρνεις. Και με αυτοκόλλητο γύρω γύρω στην καμπίνα απομίμηση ξύλου. Εδώ αν θυμάμαι καλά δεν έχει. Είναι σκέτο βιομηχανικό σαγρέ mdf.

Από ποιο κατάστημα τα πήρες από Γερμανία.Αν μπορείς να μας ενημερώσεις .Ηταν αξιόπιστο σε ότι παρέλαβες?.Συσκευασιες προσεγμένες?

Τα πήρα όλα απο Amazon Γερμανίας, αν και καλύτερα να τα έπαιρνα από το site της Teufel νομίζω, και για πιο εύκολη αποστολή (έκαναν 3 μέρες να ξεκινήσουν) και γιατί έβγαινε κανα 30άρι ευρώ λιγότερο.. τα surround, το sub, ο ενισχυτής, έφτασε μια χαρά και οι συσκευασίες μια χαρα... τα front ηχεία φτάσανε μια χαρά αλλά δεν ξέρω πως.. πραγματικά ήταν εκτεθημένα τα ηχεία με μόνο αφρολεξ στις γωνίες και είχαν και κάτι τρύπες απεξω τα κουτιά. Το κεντρικό θα δούμε αύριο πως θα φτάσει.

Πάντως τα έβαλα πάνω τώρα με τα OFC καλώδια και ενώ ακούω κάποιους ήχους παραπάνω από τα front (π.χ άκουγα την φωτιά που έκαιγε ένα ξύλο που χωρις τα ηχεία δεν θα ακουγόταν), δεν γεμίζει το δωμάτιο όπως το γέμιζαν τα surround χτες (τα οποία τα είχα συνδέσει με κάτι απλά καλώδια του 2ευρου).. εννοείται θα κάνω άπειρες δοκιμές αλλά για σήμερα και που τα σύνδεσα πολύ είναι 😴💤

Τώρα έβαλα το crossover στα 40hz και ίσως βελτίωσε λίγο αλλά θα πάω για ύπνο... το σ/κ θα γίνουν δοκιμές και με περισσότερη ένταση.

Κόψε κάτι... . Βγάζει μάτι το σχέδιο του Karl Heinz Fink αλά Polk Signature... :LOL:
Και έλεγα ποιά μου θυμίζουν, ποιά μου θυμίζουν.....!!
:LOL:

Οκ, τις φωτός τις είδα από το κινητό.. όσο ζουμ και να κάνεις, μικρή οθόνη είναι...
Αν στην μεγάλη του λάπτοπ φανεί η φτήνια που λες, οκ...
Αν και σε τέτοια τιμή δεν ξέρω αν πρέπει να μιλάμε για .. φάουλ...
Αν μάλιστα παίζουν και αξιοπρεπώς;;;

750ε 5.1 ηχεια; για δειγμάτισε να τα δούμε.

Σε 5.1 βρίσκεις οικονομικότερα με οκτάιντσο, απλά θα προσθέσεις και ένα sub για να βγει σύνολο τόσο. Μικρότερα όμως.

Και έλεγα ποιά μου θυμίζουν, ποιά μου θυμίζουν.....!!
:LOL:

Λες να "διέρρευσε" το σχέδιο κάτω από το τραπέζι; :LOL: Δεν φτάνει μόνο το σχέδιο βέβαια, θέλει και την επιμέλεια του ίδιου στο δέσιμο της καμπίνας. Mission, Wharfedale, Polk και άλλοι σε αυτόν πάνε για τις consumerάδικες σειρές ηχείων τους να τους διορθώσει την καμπίνα να μην κουδουνίζει. Είδες ο ανατολικογερμανός; :p

Μια κοντινή λήψη στο υλικό της καμπίνας θα σε πείσει για το αντίθετο. Αλλά ναι, για τόσα μια χαρά είναι η εμφάνιση (όχι σούπερ πάντως). Τι άλλο να περιμένεις; Μαγνητικές σίτες ίσως να μην φαίνεται η τρύπα δίπλα στο κίτρινο mid με το phase plug. Δεν ταιριάζει. Είναι σαν να φοράς κοστούμι με ελβιέλα.
nope...
όσο και να κοίταξα τις φωτός του εργοστασίου στην οθόνη του λάπτοπ, κάτι αρνητικό στην εμφάνιση δεν βρήκα.
τι και αν δεν έχουν μαγνητικές σίτες ;;
ειδικά για χρήστες σαν και μένα που τα "πανιά" δεν τα βγάζουν ποτέ, δεν τρέχει κάστανο...

θα πρέπει να είναι απαράδεκτα ηχητικά για να απογοητευτεί ο φίλος..
αν η ηχητική τους απόδοση συμβαδίζει με την εμφάνισή τους, ο φίλος δεν θα αλλάξει ποτέ ηχεία και θα νιώθει ότι έκανε την "αγορά του αιώνα" !

αντικειμενικά τολμώ να προβλέψω ότι τα L/R θα ξεζουμίξουν τον ενισχυτή και θα "αναγκαστεί" (αργά ή γρήγορα) να αγοράσει έναν τελικό..
αν πετύχει κάποιο 3κάναλο μοντέλο (L/C/R) , θα ανεβάσει περαιτέρω την ποιότητα του ήχου και τότε ποιός τον πιάνει.....

(έχει ο denon pre outs) ;;;

Λες να "διέρρευσε" το σχέδιο κάτω από το τραπέζι; :LOL: Δεν φτάνει μόνο το σχέδιο βέβαια, θέλει και την επιμέλεια του ίδιου στο δέσιμο της καμπίνας. Mission, Wharfedale, Polk και άλλοι σε αυτόν πάνε για τις consumerάδικες σειρές ηχείων τους να τους διορθώσει την καμπίνα να μην κουδουνίζει. Είδες ο ανατολικογερμανός; :p
μπορεί απλά οι άνθρωποι να αντέγραψαν μέσα-έξω τα αντίστοιχα polk
οι πρώτοι θα είναι ή οι μόνοι ;;; :LOL: