Επανέρχομαι για το παραπάνω. Μίλησα με το support, όπου μου είπαν το εξής (όχι τελείως παράλογο):
After getting 90% for left satellite speakers then run both speakers at the same time, and see if they run out of battery at roughly the same time, or if the right truly last 10% longer than the right. If they last roughly the same amount of time, this means the tolerance in the battery and what it says on the display is not aligned. But if the right runs out substantially sooner than the left, we will need to replace the right satellite speaker.
Πράγματι, το 'προβληματικό' ηχείο πετάει νωρίτερα μήνυμα low battery, αλλά η διαφορά δεν είναι εντυπωσιακή. Δηλαδή, αφενός το άλλο έχει ήδη πέσει στο 20%, αφετέρου έχει περάσει ένα σεβαστό διάστημα (2 ταινίες + 1-2 επεισόδια σειρών, σήμερα θα το μετρήσω ακριβώς). Δε μιλάμε δηλαδή για κατάσταση που το ένα δεν κρατάει αυτονομία σημαντικά, αν δεν ήμουν ψείρας ίσως να μην το έπαιρνα καν χαμπάρι. Η προφανής κίνηση θα ήταν να το γυρίσω πίσω, αλλά βαριέμαι πραγματικά να πακετάρω/κουβαλάω, ενώ διαβάζω και σημεία και τέρατα στα fora για το τι χειρότερα κομμάτια μπορεί να σου τύχουν (συνεχείς αποσυνδέσεις στα surround, και άλλα ωραία που εγώ δεν έχω παρατηρήσει ποτέ). Οπότε αν το πρόβλημα είναι ότι πάντα θα τελειώνει το αριστερό μισή ώρα νωρίτερα από το δεξί, δεν το θεωρώ σημαντικό.
Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι αντίστοιχο με τη μπαταρία;