Sounds at an exhibition..

Για να πάρω επιτέλους και επίσημα τον τίτλο του κουφού, τα κορυφαία συτήματα της έκθεσης για μένα -την στιγμή που πέρασα- ήταν:

- Lamm - Verity
- Avantgarde Trio & Basshorns
- Klipschorns - Accuphase
- Heil Kithara

Enjoy

Απάντηση: Re: Sounds at an exhibition..

Για να πάρω επιτέλους και επίσημα τον τίτλο του κουφού, τα κορυφαία συτήματα της έκθεσης για μένα -την στιγμή που πέρασα- ήταν:

- Lamm - Verity
- Avantgarde Trio & Basshorns
- Klipschorns - Accuphase
- Heil Kithara

Enjoy

Με το "κορυφαια" εννοεις τη σχεση αποδοσης/τιμη?

Last edited:

Με το "κορυφαια" εννοεις τη σχεση αποδοσης/τιμη?

μα τι σχέση μπορεί να έχει στην περιπτωση των Accuphase/Klipschorns η σχέση τιμής/απόδοσης ; Εκτός κι αν εννοείς πόσα θα σου δίνουν κάθε φορά που τα ακούς για να αντέχεις ;:flipout:

Y.Γ. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε τον τίτλο της Monde μετά την επίθεση της 11/9 όταν κυκλοφόρησε με πηχαία γράμματα στο πρωτοσέλιδο της "είμαστε όλοι Αμερικανοί" , παραφράζοντας το βεβαίως ( ελαφρώς ) :" είμαστε όλοι κουφοί" -bye-

μα τι σχέση μπορεί να έχει στην περιπτωση των Accuphase/Klipschorns η σχέση τιμής/απόδοσης ; Εκτός κι αν εννοείς πόσα θα σου δίνουν κάθε φορά που τα ακούς για να αντέχεις ;:flipout:

και εμενα δε μου αρεσουν αλλα το γεγονος πως κυκλοφορουν εδω και τοσα πολλα χρονια και εχουν πουλησει τοσα πολλα ζευγαρια κατι πρεπει να λεει. Μηπως με αλλα συνοδα να μην ξυριζουν τοσο? Δεν ξερω :confused:

αλλωστε και ο Wilson αυτα ακουσε το 1958 και πωρώθηκε με τον ηχο, ασχετως που τοτε ηταν μολις 14 ετων παιδι...:rolleyes:

Εγώ, που είμαι κουφός και δεν χρειάζομαι πιστοποίηση, καλό ήχο άκουσα
1.Στο ισόγειο απο τα Avantgard
2.Στο δωμάτιο με τα Lamm και τα Vetity αν και θα ήθελα λίγο παραπάνω ένταση
3.Στο δωμάτιο με τα Εlac και τα Audionet
4.Στο δωμάτιο με τα μεγάλα Zingali
5.Στο δωμάτιο με τα Sonus Faber όπου ξαναεκτίμησα τα ηχειάκια μου.

Απάντηση:
1. Και που θα τα βάσλουμε σπίτι?
2. Πέντε στα πέντε
3. Μπλιάχ
4. Ξεκούραστα σαφή & δυνατά μεσαία αλλά έχουμε και δίσκους φουλρέινζ: Πως θα παίξουν?
5. Εκτός του οτι παίζαν μεγάλο ήχο για τον όγκο τους, χρωμάτιζαν αρκετά. Δεν μου παν οι γλύκες. Είμαι μονιτοράς!!!
Εντάξει είναι και χάρμα οφθαλμού!!!

Re: Απάντηση: Sounds at an exhibition..

εμενα παντως δε θα με βγαλετε κουφο:grandpa:
ξερω πολυ καλα τι ακουω::flipout:

1. κορυφαιος ηχος
2. οχι παραπανω ενταση, στα πισω καθισματα ηδη ακουγονταν περιεργα το μπασο.
3. πολυ καλος ηχος.
4. Zingali = ερωτας. Κορυφαιο μεσεο -λιγο χυμα μπασο. Τα εχω ακουσει και (πολυ) καλυτερα παντως. Μηπως επρεπε να δανειστουν εναν TLA απο το διπλανο δωματιο:grinning-smiley-043
5. Χμ.....

Re: Απάντηση: Re: Sounds at an exhibition..

Y.Γ. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να ακολουθήσουμε τον τίτλο της Monde μετά την επίθεση της 11/9 όταν κυκλοφόρησε με πηχαία γράμματα στο πρωτοσέλιδο της "είμαστε όλοι Αμερικανοί" , παραφράζοντας το βεβαίως ( ελαφρώς ) :" είμαστε όλοι κουφοί" -bye-

Δημητρη
οντως δεν παιξανε καλα εκεινο το απογευμα, ομως τα εχω ακουσει αλλου και παιζανε εξαιρετικα. Μπορει να φταιει κατι αλλο ......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Sounds at an exhibition..

4. Zingali = ερωτας. θα μονομαχισουμε με ξιφη ή με πιστολια? Κορυφαιο μεσεο -λιγο χυμα μπασο.δεν ειχαν ρυθμισει σωστα τα db των μπασων απο το ειδικο κουμπι των ηχειων. μαλλον για αυτο μπουμαριζαν λιγο.

....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Sounds at an exhibition..

Δημητρη
οντως δεν παιξανε καλα εκεινο το απογευμα, ομως τα εχω ακουσει αλλου και παιζανε εξαιρετικα. Μπορει να φταιει κατι αλλο ......

Και μ'αυτούς που μένουν σε παραμεθόριες πόλεις για τι HiEnd (ας πούμε Θεσ/νίκη) και έχουν την δυνατότητα να ακούσουν καναδυό ώρες ανά έτος τι γίνεται? Απλά τα απορρίπτουν..
Και στον Ορφέα (Θεσ/νικη) που τα άκουσα πάντως δεν...

5. Εκτός του οτι παίζαν μεγάλο ήχο για τον όγκο τους, χρωμάτιζαν αρκετά. Δεν μου παν οι γλύκες. Είμαι μονιτοράς!!!
Εντάξει είναι και χάρμα οφθαλμού!!!

Βασίλη, εμένα μου αρέσουν πολύ τα "γλυκούλια", για τη μουσική που ακούω είναι ιδανικά, δεν ακούω ντάπα ντούπα εγώ... λές να έχω αρχίσει να ψιλοαδερφίζω...:p
Όσο για τον dim das με τα "χμ..." μην τον ακούς... Κάποια στιγμή θα μάθει, δεν μπορεί..
icon10.gif

Re: Απάντηση: Sounds at an exhibition..

Βασίλη, εμένα μου αρέσουν πολύ τα "γλυκούλια", για τη μουσική που ακούω είναι ιδανικά, δεν ακούω ντάπα ντούπα εγώ... λές να έχω αρχίσει να ψιλοαδερφίζω...:p
Όσο για τον dim das με τα "χμ..." μην τον ακούς... Κάποια στιγμή θα μάθει, δεν μπορεί..
icon10.gif

ωχ Μπαμπη, ξεχασα οτι τα εχεις σπιτι σου:grinning-smiley-043

το απολυτως κορυφαιο ηχειο ..

σε εμφανιση:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043