n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Οσο για τα SF, όσες φορές και να το γράψω, δεν είναι αρκετές. Ο κορυφαίος κατασκευαστής καμπίνας.
Και παίζουν καλά κιόλας.
Και παίζουν καλά κιόλας.
μια και το αναφερατε εχει ακουση κανεις ποτε σε οποιοδηποτε συστημα το dark side of the moon να παιζη;
η εκδοση που εχω λεει EMI records original recording 1973 made in japan.
μηπως μιλατε για καποια audiophile εκδοση γιατι αυτο που εχω δεν παιζη πουθενα.
Εμένα μου άρεσαν τα totem (αν δεν κάνω λάθος), καθαρή μουσική, αέρας στην μεγάλη ορχήστρα (στον Ιβαν τον τρομερό) υπήρχε αληθοφάνεια (μπορεί κάποιος να μου θυμίζει το υπόλοιπο σύστημα.
μια και το αναφερατε εχει ακουση κανεις ποτε σε οποιοδηποτε συστημα το dark side of the moon να παιζη;
η εκδοση που εχω λεει EMI records original recording 1973 made in japan.
μηπως μιλατε για καποια audiophile εκδοση γιατι αυτο που εχω δεν παιζη πουθενα.
1. Όχι, είναι Duevel.Το δωματιο με τα Duvel (το γραφω σωστα?) "περιεργο" ηχειο αλλα καθε χρονο μου αφηνει πολυ θετικες εντυπωσεις. Ειμαι αραγε ο μονος που μου αρεσει?
Λοιπόν τα κορυφαία συστήματα δυστυχώς και φέτος ήταν σχεδόν τα ίδια με αυτά που άκουσα πέρυσι, με τη διαφορά ότι επιτέλους προστέθηκαν και τα avant-garde!!
1.Avangarde για την αβίαστη έντασή τους, απέραντα δυναμικά, πραγματικό μπάσο και ανατριχιαστικό ήχο. Σοκαρίστικα έντονα με το Dark side of the moon.
2.Verity – Lamm απλά τέλειο όπως πάντα (αν και ελαφρώς χειρότερο απότι στο χώρο της MF audio)
3.Klipsch, τρομερό κλασικό άκουσμα με γρήγορο, χορταστικότατο μπάσο και ανθρώπινη μεσαία.
4.Και τέλος ντρέπομαι που το λέω, αλλά δεν θυμάμαι το όνομα (ντροπή μου!), κάποιες μικρές κόρνες με οκτάιντσα και σκούρα καμπίνα και πραγματικά full range ήχο.
Χειρότερος ήχος με διαφορά τα Cain & Cain, πραγματικά κάτι κάνουν λάθος εκεί, όπως και πέρυσι! Δεν μπορώ να δεχθώ ότι το συγκεκριμένο ηχείο με το συγκεκριμένο μεγάφωνο(που γνωρίζω καλά) παίζει τόσο απαράδεκτα!
Εμένα πάντως μου κάνει εντύπωση που δεν άρεσαν τα Cain & Cain. Το συζητήσαμε και επί τόπου. Προσωπικά μου φάνηκαν εξαιρετικά αληθοφανή και πιστεύω ότι αυτό είναι που μετράει τελικά. Όλα τα άλλα (σκληρότητα, κτλ) πιστεύω ότι ήταν θέμα χώρου και άστρωτων παρελκομένων όπως είπε και ο αντιπρόσωπος. Στη λίστα πάντως θα πρόσθετα και τα Spicom τα οποία θαύμασα.
Εμένα πάλι, μου κάνει εντύπωση που τα δικαιολογείς. Αν θυμάσαι, βρισκόμασταν σε HiEnd έκθεση. Και όταν αυτό συμβαίνει, ήθιστε (ή μάλλον επιβάλλεται) όλα τα καλούδια (μηχανάκια, μουσικό πρόγραμμα, σωστό στήσιμο) να μας περιμένουν στην καλύτερή τους φόρμα. Μην ξεχνάς πως είναι ένα τριήμερο το χρόνο, για μια χώρα των δέκα εκατομμυρίων. Και κάποιος σαν εμένα (τον ΘεσσαΛΛΛονικιό)που έχει την δυνατότητα μιάς τρίωρης ακρόασης ανά έτος, μην περιμένει ο αντιπρόσωπος να του δείξω κατανόηση και επιείκεια για το χάλι που συνάντησα. Αν δεν ήταν όλα έτοιμα (άστρωτα ή κακοτοποθετημένα (Abby), ας έλεγε καλύτερα να μην ακούσουμε, ας πάμε για ρετσίνα ή carting). Αντίθετα με τον διεθνή και εγχώριο τύπο που τα παίνεψε, εμένα με έπεισαν πως δεν θα πρέπει να ξαναασχοληθώ ποτέ μαζί τους, λυπάμαι. Αντίθετα με τα ομοειδή τους Spicom αλλά και τα συγγενή τους SilverNoteExagon.