Spotify

Κάνω μια δοκιμή του spotify premium (με ποιότητα στα 320) σε Linux και βλέπω ότι το dac μου κλειδώνει αποκλειστικά στα 48khz. Οι πληροφορίες που βρίσκω είναι μπερδεμένες. Είναι νορμάλ αυτό το sample rate?

Παίζω καρφωτά σε 48 εδώ και ώρες οπότε υποψιάζομαι ότι κάπου γίνεται resampling, το οποίο δυστυχώς ακόμη δεν βρίσκω.

Λιγο χαζη ερωτηση, αλλα πως μπορω να αφαιρεσαι μια συσκευη απο το μενου "devices available" του κινητου; ειχαμε κανει δοκιμη με τον ενισχυτη ενος φιλου και απο τοτε μου εχει μεινει.

Απάντηση: Re: Spotify

Λιγο χαζη ερωτηση, αλλα πως μπορω να αφαιρεσαι μια συσκευη απο το μενου "devices available" του κινητου; ειχαμε κανει δοκιμη με τον ενισχυτη ενος φιλου και απο τοτε μου εχει μεινει.

Πρέπει να κάνεις logout στον ενισχυτή του φίλου σου!

Re: Απάντηση: Re: Spotify

Πρέπει να κάνεις logout στον ενισχυτή του φίλου σου!

Εβρεθει λυση, αλλα οχι οπως ειπες (ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου ομως!). Στους yamaha, τουλαχιστον, δεν βρηκαμε τετοια επιλογη.

https://community.spotify.com/t5/Accounts-and-Subscriptions/Can-I-delete-a-Spotify-Connect-device-from-the-list/td-p/878471/page/7

7 σελιδες νημα που τους κραζουν για αυτο ακριβως το πραγμα. Λυση τελικα ειναι πρωτα αλλαγη password και μετα logout all devices.

H γυναικα μου εχει cosmote συνδρομή.
Μπορω να ενεργοποιησω spotify cosmote και να τον χρησιμοποιησω στο δικο μου κινητο/νουμερο ? Ειναι πχ κλειδωμενο στο νουμερο της cosmote?
Με αφηνουν αδιαφορα τα εξτρα ΜΒ , απλα ειναι οικονομικότερο το παγιο.

H γυναικα μου εχει cosmote συνδρομή.
Μπορω να ενεργοποιησω spotify cosmote και να τον χρησιμοποιησω στο δικο μου κινητο/νουμερο ? Ειναι πχ κλειδωμενο στο νουμερο της cosmote?
Με αφηνουν αδιαφορα τα εξτρα ΜΒ , απλα ειναι οικονομικότερο το παγιο.
Έτσι το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.

Απλα δινουν ενα username & password?
Θα μπορει να το λειτουργει και η γυναικα μου οταν δεν θα το χρησιμοποιω εγω?
Ναι, απλά είναι ένας χρήστης για κάθε account. Αν πχ ακους στο κινητό δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιούν σε άλλη συσκευή του σπιτιού ή mobile

Απάντηση: Re: Spotify

ο cosmote διακοπτει την συνεργασια του με το spotify.οποτε παμε στα 7 ευρωπουλα(?)..

View attachment 131879

μη μ λες τετοια!! ξενέρα!

Τι πακέτο ειχες?? εμένα ηταν στο data! Λογικά δε πρεπει να το κρατάνε οσο ειναι το συμβόλαιο με το πακετο? οποτε θέλουν το κόβουν?

Re: Απάντηση: Re: Spotify

μη μ λες τετοια!! ξενέρα!

Τι πακέτο ειχες?? εμένα ηταν στο data! Λογικά δε πρεπει να το κρατάνε οσο ειναι το συμβόλαιο με το πακετο? οποτε θέλουν το κόβουν?

ποιο πακετο?το premium με τα 500mb δωρο για streaming,στα 5 ευρω.
τωρα το σκετο spotify,θα εχει τα 500..?

ποιο πακετο?το premium με τα 500mb δωρο για streaming,στα 5 ευρω.
τωρα το σκετο spotify,θα εχει τα 500..?

Sorry, έμενα ήταν εντελώς δωρεάν με το πακέτο 5gb SIM DATA plan και δεν εχει λήξει το διετες (αν θυμάμαι καλά) συμβόλαιο! Αν το κόψουν ειναι φάουλ

Μεσω cosmote υπηρχε και η ευκολια αυτοματης ανανεωσης μεσω του χρονου ομιλιας καθε μηνα. Τωρα ελπιζω να μην εχουμε θεμα με χρεωστικες καρτες ελληνικων τραπεζων.