rider
Supreme Member
- 5 December 2006
- 8,069
Iσχυει ακομα το spotify μεσω cosmote .Εχω καρτοκινητο και βλεπω https://www.cosmote.gr/mobile/spotify/ πλεον οτι υπαρχει μονο η επιλογη διαγραφη...
Λιγο χαζη ερωτηση, αλλα πως μπορω να αφαιρεσαι μια συσκευη απο το μενου "devices available" του κινητου; ειχαμε κανει δοκιμη με τον ενισχυτη ενος φιλου και απο τοτε μου εχει μεινει.
Πρέπει να κάνεις logout στον ενισχυτή του φίλου σου!
Έτσι το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.H γυναικα μου εχει cosmote συνδρομή.
Μπορω να ενεργοποιησω spotify cosmote και να τον χρησιμοποιησω στο δικο μου κινητο/νουμερο ? Ειναι πχ κλειδωμενο στο νουμερο της cosmote?
Με αφηνουν αδιαφορα τα εξτρα ΜΒ , απλα ειναι οικονομικότερο το παγιο.
Έτσι το χρησιμοποιώ εδώ και 2 χρόνια.
Ναι, απλά είναι ένας χρήστης για κάθε account. Αν πχ ακους στο κινητό δεν θα μπορούν να το χρησιμοποιούν σε άλλη συσκευή του σπιτιού ή mobileΑπλα δινουν ενα username & password?
Θα μπορει να το λειτουργει και η γυναικα μου οταν δεν θα το χρησιμοποιω εγω?
ο cosmote διακοπτει την συνεργασια του με το spotify.οποτε παμε στα 7 ευρωπουλα(?)..
View attachment 131879
μη μ λες τετοια!! ξενέρα!
Τι πακέτο ειχες?? εμένα ηταν στο data! Λογικά δε πρεπει να το κρατάνε οσο ειναι το συμβόλαιο με το πακετο? οποτε θέλουν το κόβουν?
ποιο πακετο?το premium με τα 500mb δωρο για streaming,στα 5 ευρω.
τωρα το σκετο spotify,θα εχει τα 500..?
Sorry, έμενα ήταν εντελώς δωρεάν με το πακέτο 5gb SIM DATA plan και δεν εχει λήξει το διετες (αν θυμάμαι καλά) συμβόλαιο! Αν το κόψουν ειναι φάουλ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.