nikk
Established Member
- 9 November 2009
- 128
H 681EEE μαλλον θα ακουγεται πιο πλουσια και σκοτεινη απο την 2Μ.Αν η 2Μ σου φαινεται λιγο φωτεινη,ισχνη κλπ. , η 681ΕΕΕ ισως ειναι προτιμοτερη.Απο την αλλη,θα εχεις δυο κεφαλες που ακουγονται διαφορετικα,να αλλαζεις αναλογα με την διαθεση της εποχης :smile:Ναι εδω και δυο χρονια εχω την ortofon 2m red. Αξιζει να μπω στον κοπο και το εξοδο να παρω την βελονα? Η να κατσω στα αυγα μου??

Λοιπόν επειδή είμαι κι εγώ ελαφρώς αρχαιολάτρηςκαι έχω την συγκεκριμένη 681ΕΕΕ απο το 1985 μπορώ να πώ πως υστερεί αρκετά σε σχέση με τις επίσης αρχαίες Ortofon MC-10 Super και MC-20 που έχω. Oι τελευταίες είναι σαφώς πιό μουσικές , ευχάριστες και με καλύτερο σώμα.
Τις έχω κάνει τράμπα στα πικάπ μου ( Thorens TD-166, Dual 505-2 και Luxman 284)
To Thorens παίζει καλύτερα και με τις 3, με σαφή προτίμηση την MC-10 Super.
Αυτά και sorry για το off topic![]()
Η MC 10 Super είναι η παλιά μου αγάπη... και που δεν την έχω βάλει... μέχρι που την έσπασα...:frown:
Όντως οι παλιές κεφαλές να μην έχουν να ζηλέψουν πολλά από τις καινούργιες... μέτρο σύγκρισης είναι δύσκολο, εκτός και αν έχουμε μια vintage επάνω στο σύγχρονο σύστημά μας...
Τι καθεσαι; Βαλε την 881 σ'ενα LENCO![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.