Star Trek [2009]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    61
Απάντηση: STAR TREK (XI)

Γενικά η ταινία αντενδείκνυται για Trekkies. Όποιος Τρεκάς κάτσει να την δει κάτω από αυτό το πρίσμα, θ' απογοητευτεί. Βέβαια, δεν καταλαβαίνω γιατί όποιος σκηνοθέτης πρέπει ν' ασχοληθεί με κάτι παγιωμένο σε μια ''φανατική'' μερίδα του κόσμου είναι ανάγκη κιόλας να του ''σκίσει τα πέταλα''....

Σαν εικόνα δεν με ενθουσίασε. Εκτός των εφέ που επισημαίνει ο Νίκος, περισσότερο με ενόχλησε η μανία του σκηνοθέτη για υπερφωτισμένα πλάνα η οποία έδινε στο μέσο ένα εκνευριστικό πέπλο.

Αν κανείς προσπεράσει τις Τρέκικες ασυμβατότητες της ταινίας και την σκηνοθετική άποψη, τότε θα την ευχαριστηθεί.

Re: STAR TREK (XI)

Τωρα που το ξανασκέφτομαι, τι να σου φταίνε τα εφε όταν εχεις αυτή τη βλαχο-Αμερικανόφατσα για πρωταγωνιστή :p

Οσο cool ήταν ο μικρος Σποκ τόσο βλάχος ήταν ο Κιρκ.

Μαλλον αυτό με χάλασε περισσότερα τελικά σε μία ταινία που βασικά (και λογικά) μενει στην επιφάνεια.

YΓ Τώρα το καταλαβα: Μου εφερνε στο μυαλό Starship Troopers αυτός ο τυπάκος :p

Δέν έχει καμία σχέση ο ''τύπος'' του Κέρκ, με αυτό το ''πράγμα''

Επειδη (Δυστυχως) δεν εχω δει ποτε καποιο Star Trek , η συγκεκριμενη ταινια ειναι συνεχεια της σειρας, συνεχεια καποιας προηγουμενης ταινιας η' μια αυτονομη ταινια?
Το ρωταω αν μπορει να μπει καποιος στο νοημα χωρις να εχει δει παλαιοτερα Star Trek π.χ οπως εγω!

Re: Απάντηση: STAR TREK (XI)

Επειδη (Δυστυχως) δεν εχω δει ποτε καποιο Star Trek , η συγκεκριμενη ταινια ειναι συνεχεια της σειρας, συνεχεια καποιας προηγουμενης ταινιας η' μια αυτονομη ταινια?
Το ρωταω αν μπορει να μπει καποιος στο νοημα χωρις να εχει δει παλαιοτερα Star Trek π.χ οπως εγω!

Μπορεί να μπει, αλλά για να καταλάβει όλα τα references και πραγματικά να ευχαριστηθεί την ταινία πρέπει να έχει δει Star Trek. Όσο περισσότερα, τόσο καλύτερα.

Προκαλέιτε έτσι...?

Eεεεεεεε.... ΝΑ!!!

:Banane0: ........................... :flipout::flipout::flipout:

Attachments

• #3pP1010185.jpg
    #3pP1010185.jpg
    46.2 KB · Views: 34
  • #4pP1010188.jpg
    #4pP1010188.jpg
    27.3 KB · Views: 24
  • #5pP1010192.jpg
    #5pP1010192.jpg
    36.1 KB · Views: 27
  • #6pP1010193.jpg
    #6pP1010193.jpg
    64.7 KB · Views: 30
  • #7pP1010194.jpg
    #7pP1010194.jpg
    42.4 KB · Views: 30

Κανονίστε γιατί έχω τραβήξει καμιά εκατοσταριά από δαύτες... :ADFADF1:

:smash::marchmellow:

Μάλιστα.. Μάλιστα... Ο κος JJ. ...

To Star Trek XII λοιπόν, θα ασχολείται με σύγχρονα πράματα με κεντρικό θέμα τους πολέμους, όπως και το TOS αντικατόπτριζε τα κοινωνικοπολιτικά ζητήματα των 60s.

κλαψ!!!

To ξαναειδα προχτες και ηταν εξισου απολαυστικο (ΤΜ) με την πρωτη φορα!

:p

Εγώ την ταινία την λάτρεψα και την έχω δει 3 φορες. Παρολ'αυτά τα πλανα που δείχνει ο Dalanik δεν με ενόχλησαν γιατί απλά δεν τα είχα προσέξει.
Μπράβο Dalanik που τα εντόπισες τρομερή παρατηρητικότητα.

R2d2_star-Trek.jpg

δολιοφθορά :D :p

Last edited: