Star Trek [2009]

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    61
Re: STAR TREK (XI)

είναι αληθινή

(έτσι λένε τουλάχιστον , το επιβεβαίωσε ένας από την ILM)

μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος από εσάς τους trekkies ?

Μου φαίνεται ότι θα ξαναδώ την ταινία το απόγευμα....

Απάντηση: STAR TREK (XI)

Oh yeah baby it's there. Screen shot από το VLC στο PC μου.

attachment.php

Attachments

• R2D2.jpg
    R2D2.jpg
    47.4 KB · Views: 66

Αμφιβάλλω αλλά θα το ελέγξω και εγώ το βράδυ...

Μάλλον κάτι που μοιάζει με τον r2d2 θα είναι... δεν πιστεύω ότι μαζί με τα φωτορυθμικά έριξε (έτσι για το γούρι...) και λίγο star wars o JJ...

(όχι τίποτις άλλο... δε φτάνει το κλάμα που ρίξαμε... μας έχουν πάρει στο ψιλό και κάτι τύποι που έχουν αγοράσει την τριλογία του StarWars 5 φορές και τώρα ετοιμάζονται για την έκτη...:flipout:)

:ernaehrung004:

Αμφιβάλλω αλλά θα το ελέγξω και εγώ το βράδυ...

Μάλλον κάτι που μοιάζει με τον r2d2 θα είναι... δεν πιστεύω ότι μαζί με τα φωτορυθμικά έριξε (έτσι για το γούρι...) και λίγο star wars o JJ...

(όχι τίποτις άλλο... δε φτάνει το κλάμα που ρίξαμε... μας έχουν πάρει στο ψιλό και κάτι τύποι που έχουν αγοράσει την τριλογία του StarWars 5 φορές και τώρα ετοιμάζονται για την έκτη...:flipout:)

Ρε συ αφού φαίνεται ξεκάθαρα. Ειδικά σε εμένα που την έχω σε μεγαλύτερη ανάλυση μπορεί να φαίνεται και το πλι του. :Banane0:

Για τον r2d2 φαίνεται αλλά αν δεν κάνω zoom το BD στο σπίτι... δεν πιστεύω τίποτις...:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: STAR TREK (XI)

Έεεεετσι!!!!! :ernaehrung004::ernaehrung004:

Re: Απάντηση: STAR TREK (XI)

Καλα υπαρχουν τετοια θυματα ? :rolleyes::eek:

Απάντηση: Re: Απάντηση: STAR TREK (XI)

Καλα υπαρχουν τετοια θυματα ? :rolleyes::eek:

Εμ... δεν θα υπάρχουν... Εγώ πάω για την τρίτη... :ADFADF1:

+++
Λοιπόν ο κος Μodis είχε δίκιο... ο R2D2 είναι εκεί μαζί με τα συντρίμμια... (original BD checked)... :shot: :goodnight:

attachment.php
attachment.php

Επόμενη ταινία συμπαραγωγή Lukas-JJ "Αστρόστολος εναντίον Αυτοκρατορίας", συμαχία Αυτοκρατορίας με Μποργκ τους οποίους ποιός θα οδηγεί? Ποιός άλλος...? Να δω τον Κερκ με σκισμένο μπλουζάκι και φωτόσπαθο να δέρνει τον Ντάρθ και τι άλλο στο κόσμο... :7SFGSFG:

Attachments

• r2d2 1.jpg
    r2d2 1.jpg
    148.3 KB · Views: 78
  • r2d2 2.jpg
    r2d2 2.jpg
    33.3 KB · Views: 83

Kύριοι, η απόβαση των wookies σε εδάφη trekkies, πραγματοποιήθηκε 13 χρόνια νωρίτερα... :D

AkiraFalcon-STFC.jpg

millenium Falcon ? !! :o

Aπ' ό,τι φαίνεται, ο Han Solo (ή ο Lando Calrissian), έδωσε ένα χεράκι βοηθείας στην Ομοσπονδία, κατά την επίθεση των Borg, στο Star Trek: First Contact... :D