Star Trek Beyond

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    41
Re: Star Trek Beyond (2016)

Κι εμενα μου αρεσε το καινουριο εφε στην δινη, αλλα θα μπορουσαν να το δειξουν λιγο περισσοτερο. Θα μπορουσαν να εχουν και αλλες γωνιες ληψης όπως για παραδειγμα να δειχνει απο πισω το σκαφος την ωρα που ειναι στην φυσαλιδα και να απλωνεται η δινη πάνω και γυρω απο την οθονη. Θα ηταν εντυπωσιακοτερο.

Περιμενα να δω κριτικες και αποψεις πριν το δω, γιατι δεν αντεχα αλλη πατατα. Πηρα το ΟΚ απο podcast και youtube reviews και περασα ενα πολυ ευχαριστο βραδυ! Θεωρω οτι ειναι πολυ καλυτερο απο τις αλλες δυο ταινιες του reboot. Δραση υπαρχει (ειμαστε στο 2016 αλλωστε και το σινεμα για αυτο εχει μεινει... τα πιο εγκεφαλικα γινονται στην τηλεοραση), αλλα τουλαχιστον δεν κουραζει και ειναι καλοστημενη. Ξεκιναει ωραια θυμιζοντας τις κλασσικες αρχες της federation (εχω δει απο TNG και μετα και καπετανιος για μενα ειναι ο Piccard :D ) και οχι "τρεχοντας" οπως το into darkness. O κακος δεν ειναι οτι καλυτερο και ο Elba σιγουρα χαραμιζεται. Οι δυο σεναριογραφοι δειχνουν την αγαπη τους για το source material, απο τη μια αποφευγοντας βλακειουλες και απο την αλλη με τις αναφορες που κανουν. Ολοι οι χαρακτηρες εχουν κατι να κανουν και η εξτρα Sofia Boutella ειναι πολυ καλη (οπως και στο kingsman). Νομιζω ειναι απο τις λιγες (ωραιες) γυναικες που μπορουν να σε πεισουν οτι κοβουν κωλους.

Ακομα και η "μαχη" (λιγο πριν το τελος) ηταν πολυ trekkie (TNG παντα μιλωντας) καθως δεν ηταν μια απευθειας αναμετρηση με μπαμ μπουμ αλλα κατι λιγο διαφορετικο. Ο σταθμος yorktown ηταν οντως μια πολυ ενδιαφερουσα ιδεα, αλλα μου φανηκε πολυ υπερβολικο. Θυμαμαι να σκεφτομαι οτι τα shipyards στο διαστημα ηταν κολοσσιαιο εγχειρημα, αλλα αυτο ηταν...... υπερβολικο ειναι πολυ μικρη λεξη για να το περιγραψει κανεις.

Μου αρεσε γιατι (οπως και το captain america civil war)αν και ηταν summer blockbuster, παρολα αυτα εμεινε πιστο σε μια "μικρη" και εστιασμενη κεντρικη ιδεα ('νταξει το civil war ξεφυγε λιγο με τον ΟΗΕ, αλλα τουλαχιστον στο τελος το μαζεψε). Ηταν επισης το πρωτο απο τις 3 μετα το reboot ταινιες που με εκανε να συμπαθησω (αυτον) τον Kirk. Μου αρεσε επισης παρα πολυ ο προβληματισμος του να χανεις τον εαυτο σου μεσα στο απεραντο συμπαν, κατι το οποιο απασχολησε τον Kirk, αλλα και τον κακο.
Γενικα με εντυπωσιασε το γεγονος οτι οποιο στοιχειο χρησιμοποιηθηκε ειχε πρωτα γινει αναφορα σε αυτο και δεν ηταν κατι που "απλα εγινε".

- το "χασιμο" του εαυτου στο διαστημα
- το κοσμημα της ουχουρα
- το καφε αεριο-συμπαγες υλικο της Jayla

και πολλα αλλα...

εχω δει απο TNG και μετα και καπετανιος για μενα ειναι ο Piccard :D

captainkirk.jpg

Νταλα καλοκαίρι πέρασε αυτό.. Σα νομοσχέδιο με φόρους :twoguns:

5543628342_f63123599d_z.jpg

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

ΕΤΣΙ ..... :proud:

απο εσενα τουλαχιστον περιμενα λιγο υποστηριξη! Λατρης του εγκεφαλικου-ψαγμενου sci fi γαρ. Μην μου πεις οτι προτιμας Kirk σε σχεση με Picard :)

ΦΥΣΙΚΑ και προτιμω Kirk.

Το ST ξεκινησε με δυο πολους > τον Kirk (παρορμητικο και γενναιο) και τον Spok (εγκρατη και σκεπτικο).
Ο Pickard ηρθε και διελλυσε το διπολο. Εγινε ο ιδιος διπολο. Τα οικειοποιηθηκε ολα πανω του.
Ολοι οι αλλοι εγιναν επικουρικοι, οχι ελεγκτικοι του ρολου του.

ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ SPOK ΚΑΙ KIRK ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.
Τι να κανουμε τωρα ! ... -bye-

(και δεν ειμαι του εγκεφαλικου SciFi ... σπανιως το προτιμω και μονο αν συνοδευεται απο ποιοτικα εφφε ! :smash:)

(και δεν ειμαι του εγκεφαλικου SciFi ... σπανιως το προτιμω και μονο αν συνοδευεται απο ποιοτικα εφφε ! :smash:)

αμαν αμαν... ενα μυθος καταρρει.. τσαμπα διαβαζα τη διατριβη σου πανω στο contact :bigcry:

ΦΥΣΙΚΑ και προτιμω Kirk.

Το ST ξεκινησε με δυο πολους > τον Kirk (παρορμητικο και γενναιο) και τον Spok (εγκρατη και σκεπτικο).
Ο Pickard ηρθε και διελλυσε το διπολο. Εγινε ο ιδιος διπολο. Τα οικειοποιηθηκε ολα πανω του.

Ποιον να πείσεις για τι; Το να συγκρίνεις το TOS με το TNG είναι σαν να συγκρίνεις φασολάδα με μπον φιλέ.. ;)

Απάντηση: Star Trek Beyond (2016)

Να αρχίσω με τους πρώτους 100 λόγους γιατί ο Jean Luc είναι υπερτεράστιος μπροστά στον σκιμενομπλουζάκια ή να μείνω στους 10??:Banane0:

Αλλη η νοοτροπια εκεινα τα χρονια με τον Kirk. Τοτε, οι αμερικανοι πρωτα πυροβολουσαν και υστερα ρωτουσαν. Ομοιως επραττε και ο χαρακτηρας. Ενω ο πικαρντ το συζητα το θεμα. Να βαλει δυο βασουλες η ομοσπονδια εδω και να αντλει τα αποθεματα σας απο Dilithium. ?

Απάντηση: Re: Star Trek Beyond (2016)

ΦΥΣΙΚΑ και προτιμω Kirk.

Ποιο δίπολο βρε γουκολόγε?:Banane0:

Όλα τα λεφτά στο TOS ήταν ο Σποκ!! Έπαιρνε και κάτι ρέστα ο κάπταιν, αλλά, δίπολο? No, no, no...

Οσο και αν καθιερωθηκε το TNG (δεν ξερω, εσεις θα μου πειτε)
ειμαι παντοτινος εραστης του TOS ....
Το TNG ηταν ακαδημαικης κοπης και αιγλης.
Υπερβολικο τακτ και εγκρατεια και συνεση και ... χαριτωμενιες.

Χιλια συγνωμη αλλα .... Kirk και Spok εκαναν διπολο, ντουετο, πως να το πω αλλιως !
Ηταν ΔΥΟ οι πρωταγωνιστες. Ο Kirk ηταν το πιτ μπουλ και ο Spok .... το χαλιναρι του.
Ο Ζαν Λουκ ηταν μονοπολο (... και αυτα εχουν εξαφανιστει απ'τις απαρχες του συμπαντος).
Ηταν αυτος .... και ολοι οι αλλοι (στην ουρα, στο βαθος). Οτι προσταζε εκλαμβανοταν ως Αγια Γραφη.
Τι Number One και Data και Troi .... ολοι τους, τον πλαισιωναν ως γλαστρες ! Κριμα ... αλλα .... !!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

αμαν αμαν... ενα μυθος καταρρει.. τσαμπα διαβαζα τη διατριβη σου πανω στο contact :bigcry:

Να πω την αληθεια .... ειμαι λιγο bi ...... bipolar εννοω (που πηγε το μυαλο σου ? :laugh:).
Μου αρεσουν οι μελαχρινες, μου αρεσουν και οι ξανθιες, μου αρεσουν οι γυμνασμενες, μου αρεσουν και οι προικισμενες,
μου αρεσουν οι πλουσιες, μου αρεσουν και οι φτωχες ...... ΑΡΚΕΙ ...... να βγαζουν γουστα (εφφε) στo κρεβατι (οθονη).

Αλλιως ..... οτι και αν ειναι ..... καλα να περνανε -bye-

Last edited:

Να αναφερω, αν και ειμαι σιγουρος οτι πολυ απο εσας θα το εχετε δει, μια πολυ ωραια TV Movie για την προσπαθεια να φτιαχτει το TNG και ολες τις δυσκολιες που αντιμετωπισαν. Αφηγηση ο "δικος σας" :) Captain ...

Chaos on the Bridge
http://www.imdb.com/title/tt2880448/?ref_=fn_al_tt_1

Re: Απάντηση: Star Trek Beyond (2016)

Να αρχίσω με τους πρώτους 100 λόγους γιατί ο Jean Luc είναι υπερτεράστιος μπροστά στον σκιμενομπλουζάκια ή να μείνω στους 10??:Banane0:

Να σου θυμίσω ποιος συντονίζει αυτήν την κατηγορία?????????

Jean luc βρε, jean.
Σπιτι που δεν εχει Γιαννη....!