Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Πάντως, ενώ σε όλες τις προηγούμενες σειρές, κύριος πρωταγωνιστής ήταν ο "κάπταιν", σε αυτό τώρα - τουλάχιστον απο τα 3-4 πρώτα - φαίνεται να είναι ο "Σποκ"...

Πάντως, ενώ σε όλες τις προηγούμενες σειρές, κύριος πρωταγωνιστής ήταν ο "κάπταιν", σε αυτό τώρα - τουλάχιστον απο τα 3-4 πρώτα - φαίνεται να είναι ο "Σποκ"...

Αυτη δεν ειναι Σποκ ουτε καν με εισαγωγικα.
Απο την αλλη παλι, μπορει εδω ο κυβερνητης να μην ειναι πρωταγωνιστης, αλλα τουλαχιστον για μενα ειναι ο πιο ενδιαφερων χαρακτηρας.
Και ο ψηλος μια χαρα μου φαινεται btw...

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Αυτη δεν ειναι Σποκ ουτε καν με εισαγωγικα.
Απο την αλλη παλι, μπορει εδω ο κυβερνητης να μην ειναι πρωταγωνιστης, αλλα τουλαχιστον για μενα ειναι ο πιο ενδιαφερων χαρακτηρας.
Και ο ψηλος μια χαρα μου φαινεται btw...

Indeed...

Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Ok και το 4ο..

Δεν με πείραξε καθόλου που..

.. χάσαμε την "ξινή"..

Πήγε γυρεύοντας!

Πλάκα είχε η φάση με το "σκυλάκι" μετά.. :laugh:

Ως τώρα θα την έλεγα γενικά καλή + την σειρά..

Μάλλον έχουμε να πούμε κάποια πραγματάκια για το 5...

Θα ξεκινήσω από το άσμα: "Πάρε, πασά μου, την οδοντόβουρτσά μου..." :p

Μάλλον έχουμε να πούμε κάποια πραγματάκια για το 5...

Θα ξεκινήσω από το άσμα: "Πάρε, πασά μου, την οδοντόβουρτσά μου..." :p
Για κάνε την αρχή. Κατάλαβα το άσμα στα τελευταία 5' :)
Δεν με ενοχλησε πάντως.
Πολύ καλός ο rainn Wilson και μου άρεσαν τα ερωτήματα που εγείρει και είναι μια οπτική γωνία που δεν είχα ξαναδεί σε Star trek.
Πάντως θεωρώ ότι ξέφυγαν πολύ εύκολα.

Σχόλια για την τελευταία τελευταία σκηνή με τον καθρέφτη;

Πάντως η ηθοποιός που παίζει την Burnham μοιάζει ως ο πιο αδύνατος κρίκος του show και ο saru ο πιο δυνατός

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Μεταξυ μας ηταν και ο πιο εμβληματικος χαρακτηρας/ρατσα που παρουσιασε το star trek universe. Oποτε λογικο ηταν αν οχι να βαλουν εναν κανονικο Βολκανιο τουλαχιστον εναν wannabe.

Θεικο το τριτο επεισοδιο αν μεινει σε αυτο το επιπεδο ειναι σε καλο δρομο η σειρα.

Πάντως η ηθοποιός που παίζει την Burnham μοιάζει ως ο πιο αδύνατος κρίκος του show και ο saru ο πιο δυνατός

Καλούτσικη την βρίσκω στον ρόλο που ήθελαν να κάνει..

κάπως έτσι παίζει και στο TWD.. μάλλον από εκεί την πρόσεξαν! :cool:

Συμφωνώ. Μέτριο το τελευταίο επεισόδιο. Συνεχίζει να με προβληματίζει η σειρά..

Αν το λες ειρωνικά δεν νομίζω πως άργησαν.
Είμαστε μόλις στο 5ο επεισόδιο και εφόσον ξεκίνησαν να βάζουν ελληνικά πιθανόν σε καμία δεκαριά μέρες να συμβαδίζουν οι υπότιτλοι για κάθε νέο επεισόδιο.

Αν το λες ειρωνικά δεν νομίζω πως άργησαν.
Είμαστε μόλις στο 5ο επεισόδιο και εφόσον ξεκίνησαν να βάζουν ελληνικά πιθανόν σε καμία δεκαριά μέρες να συμβαδίζουν οι υπότιτλοι για κάθε νέο επεισόδιο.
Όταν πληρώνεις δεν χωράνε τέτοια....Δηλαδή τι;; θα περιμένω να ολοκληρωθεί η σειρά για να τη δω;;...μέρη να βγούνε υπότιτλοι για όλα θα έχει ξεκινήσει η σεζόν...με αυτή τη λογική δε χρειάζεστε να πληρώνω...το βλέπω εκ των υστέρων στα τορενταδικα hidef και με υπότιτλους...και θυμήσου έχει υπότιτλους κλιγκον!!!! Φαντάζομαι έχει μεγάλο κοινό και συνδρομητές απ' το συγκεκριμένο πλανήτη...Για να μην πω για τα τουρκικά...

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το Star trek δεν είναι παραγωγή του Netflix.
Εκεί δεν θα είχε δικαιολογία να καθυστέρηση αλλά όταν πρόκειται για παραγωγή αλλού δικτύου θα πρέπει να δοθεί άδεια για να μπουν υπότιτλοι.
Εφόσον πήρε το οκ ( φαντάζομαι μετά από πιέσεις ) πλέον ξεκίνησε να βάζει και για την χώρα μας.

Το Star trek δεν είναι παραγωγή του Netflix.
Εκεί δεν θα είχε δικαιολογία να καθυστέρηση αλλά όταν πρόκειται για παραγωγή αλλού δικτύου θα πρέπει να δοθεί άδεια για να μπουν υπότιτλοι.
Εφόσον πήρε το οκ ( φαντάζομαι μετά από πιέσεις ) πλέον ξεκίνησε να βάζει και για την χώρα μας.
Αυτό δεν το ξέρω..Ούτε τη διαδικασία...Αλλά σου υπενθυμίσω ότι και έτσι να είναι έχει τουρκικά από το πρώτο!!!

δεν ξερουμε τα ακριβη νουμερα συνδρομητων στην ελλαδα και στην τουρκια (εδω δεν ξερουμε καν τα νουμερα στην αμερικη.. απο οτι θυμαμαι οτι νουμερο κυκλοφορει ειναι υποθεση. Το μονο επισημο νουμερο που εχω δει ειναι απο επιστολη προς τους μετοχους, οπου αναφερει παγκοσμιο αριθμο συνδρομητων), αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να υπενθυμισουμε την διαφορα στον πληθυσμο αναμεσα στις δυο χωρες.

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

δεν ξερουμε τα ακριβη νουμερα συνδρομητων στην ελλαδα και στην τουρκια (εδω δεν ξερουμε καν τα νουμερα στην αμερικη.. απο οτι θυμαμαι οτι νουμερο κυκλοφορει ειναι υποθεση. Το μονο επισημο νουμερο που εχω δει ειναι απο επιστολη προς τους μετοχους, οπου αναφερει παγκοσμιο αριθμο συνδρομητων), αλλα νομιζω δεν χρειαζεται να υπενθυμισουμε την διαφορα στον πληθυσμο αναμεσα στις δυο χωρες.
Στον πλανήτη των κλιγκον πόσους συνδρομητές έχει;; ξέρουμε;;...χαχα...τεσπα όταν πληρώνει έστω και ένας συνδρομητής οφείλεις να τον υποστηρίζεις...γνώμη μου..Όταν θες να λέγεσαι σοβαρός