Αυτη η υποθεση με ενα σκαφος που ειναι σταλμενο σε επιστημονικη αποστολη και περιμενουμε απο αυτο να σωσει την ανθρωποτητα κατι μου θυμιζει παντως...:afro:
Μηπως οι γυναικες δεν ειναι τοσο απαιτητικες;Μηπως ειναι πιο ευκολοδιαχειρησιμες;
Εγω δεν το εχω αρχισει ακομη.
Ποια (ηθοποιος) ειναι η κλαψιαρα βρε παιδια, γιατι εχουν αρχισει και μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια.
Eιδα το 3ο και το βρηκα... αλλη σειρα απο τα δυο του πιλοτου. :SFGSFGSF:
Πολυ ενδιαφερων χαρακτηρας ο κυβερνητης και χαιρομαι που επελεξαν καλο ηθοποιο. Δειχνει να εχει βαθος... και μια σκοτεινη πλευρα που δεν την εχουμε συνηθισει σε Σταρ Τρεκ.
Επισης επιτελους οι χαρακτηρες αρχισαν να ενεργουν και λιγο με το μυαλο τους. Προσθεστε και την καλη δραση...
Καλα παμε νομιζω.
Αυτη η υποθεση με ενα σκαφος που ειναι σταλμενο σε επιστημονικη αποστολη και περιμενουμε απο αυτο να σωσει την ανθρωποτητα κατι μου θυμιζει παντως...:afro:
Δηλαδή έχει πολλές κλαψιάρες το walking dead?
Δηλαδή έχει πολλές κλαψιάρες το walking dead?
Μια χαρά είναι ο Λουσιους...τον πάω και σαν ηθοποιό μ'αρέσει και το acting του...Η Μεξικανή υπεύθυνος ασφαλείας σού κάθεται κάπως περίεργα ε;
(Στα υπ' όψιν η παρατήρησή σου!)
Γενικώς συμφωνώ σε ό,τι λες. Κι εγώ, επίσης, αναρωτιέμαι αν είχε καπετάνιο γυναίκα πώς θα ήταν. Πάντως ο Λούσιους Μαλφόυ μια χαρά είναι εκεί που είναι!:2thumb22sup:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.