Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Καθόλου άσχημο το 4ο.. Συνεχίζω να έχω τις επιφυλάξεις όμως μου για το Cast. Ιδιαιτερα για την πρωταγωνίστρια.

Αυτός ο συνδυασμός οργανικής ζωής και τεχνολογίας είναι σούπερ!:SFGSFGSF:

Συνεχώς καινούρια πράγματα το Discovery, και καλά κάνει! Ανοίγει δρόμο! :worshippy:

Όντως Game of Thrones, οι ύπουλοι! Φορέστε καμιά κόκκινη στολή στα υποψήφια θύματα να ξέρουμε τι μας
γίνεται! :p Τηρήστε και καμιά παράδοση! :p

Τελικά την έφαγαν την Γεωργίου από πείνα; Δεν κατάλαβα ακριβώς.

Κι αυτή η Sonequa Martin-Green έχει κάτι γυαλιστερά μάτια, λες και είναι έτοιμη να χύσει το δάκρυ κορόμηλο!

Στα προσεχώς ρίχνουν κι άλλο καύσιμο και το τρένο τρέχει γρήγορα. Μου φάνηκε ότι αυτό το επεισόδιο
ήταν 20λεπτο. Για να δούμε το επόμενο!

Τελικά απ' ότι φαίνεται όλοι έχουμε εντοπίσει σε όλα τα νήματα ότι τα SCi-Fi (κι όχι μόνο) επεκτείνονται οπουδήποτε πέρα από τους άντρες.
Από πλευράς μάρκετινγκ μοιάζει λογικό: Τους άντρες τους έχουν ό,τι και να γίνει. Στόχος οι γυναίκες.
Επίσης, παγκοσμίως, οι gay έχουν γίνει ο νούμερο ένα στόχος διαφημιστών και μάρκετινγκ. Μάλλον αποφάσισαν ότι πρέπει να παίξουν πιο δυναμικά με τις ψυχές τους, όπως, άλλωστε, κάνουν και με όλους μας μια ζωή τώρα...
Φαντάζομαι ότι βρίσκουν "παρθένο έδαφος" για νέα κέρδη.

Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Eιδα το 3ο και το βρηκα... αλλη σειρα απο τα δυο του πιλοτου. :SFGSFGSF:
Πολυ ενδιαφερων χαρακτηρας ο κυβερνητης και χαιρομαι που επελεξαν καλο ηθοποιο. Δειχνει να εχει βαθος... και μια σκοτεινη πλευρα που δεν την εχουμε συνηθισει σε Σταρ Τρεκ.
Επισης επιτελους οι χαρακτηρες αρχισαν να ενεργουν και λιγο με το μυαλο τους. Προσθεστε και την καλη δραση...
Καλα παμε νομιζω.
Αυτη η υποθεση με ενα σκαφος που ειναι σταλμενο σε επιστημονικη αποστολη και περιμενουμε απο αυτο να σωσει την ανθρωποτητα κατι μου θυμιζει παντως...:afro:

Αυτη η υποθεση με ενα σκαφος που ειναι σταλμενο σε επιστημονικη αποστολη και περιμενουμε απο αυτο να σωσει την ανθρωποτητα κατι μου θυμιζει παντως...:afro:

Από δω το χεις, από κει το χεις το πέταξες πάλι το υπονοούμενον :laugh:

nonspoiler
0219d48d7434c706ee32a4d497efdb66.jpg

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρουν τα δάνεια και τα αντιδάνεια στην τέχνη...
non spoiler
7c99e2c879f0bdbf3a299ef93aefaef5--babylon--star-trek-original.jpg
spoiler (:laugh:)
charlize-theron-guests-on-foxs-the-orville-696x464.jpg

Αστειάκι δανεισμένο από άλλο νήμα...:love:

Δεν εχω τιποτα με τα δανεια στην τεχνη.
Ισα-ισα που πιστευω οτι αν ειναι να το κανεις, καλο ειναι να δανειζεσαι απο τους καλυτερους!

Όσοι το βλέπουν από Netflix και δεν το έχουν ανακαλύψει ας ψάξουν το "after trek". Είναι σαν να βλέπεις ανάλυση του αγώνα μετά το τέλος. Υπάρχουν άπειρα τέτοια στο YouTube αλλά πρώτη φορά βλέπω κάτι επίσημο.

Μηπως οι γυναικες δεν ειναι τοσο απαιτητικες;Μηπως ειναι πιο ευκολοδιαχειρησιμες;Κοιτα τι μπατζετ θελει μια ταινια για να εχει απηχηση στην γυναικα και τι μπατζετ στον αντρα.Το ιδιο μπατζετ θελεις για 50 αποχρωσεις σε αντιθεση με star wars,lotr.Ισως κανω λαθος.Οσο για τους gay προωθουν την νεα ταξη πραγματων.

Μετά και το 4ο, προσωπικά επιμένω σε αυτό που ψήφισα (μέτριο), τελείως υποκειμενικά και ως Τρεκκάς.
Αν αφαιρούσα το τελευταίο, το Τρεκκάς δλδ, θα έλεγα ότι είναι πολύ καλό. Πάντως από περιέργεια και
μόνο γιά το προς τα που θα πάει το πράγμα, θα συνεχίσω να βλέπω την σειρά.

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Εγω δεν το εχω αρχισει ακομη.
Ποια (ηθοποιος) ειναι η κλαψιαρα βρε παιδια, γιατι εχουν αρχισει και μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια.

Sonequa (I cry, therefore I am) Martin-Green από το walking dead http://www.imdb.com/name/nm2792296/?ref_=nv_sr_1

α, ειπα και γω.
Ακουσα σαρα,
ακουσα walking dead,
ακουσα για ΚΛΑΜΑ και νομιζα οτι ηταν η υπερτατη (μισητη) κλαψιαρα ever.

ec313f71e2d888b22e6998e6f12465341b18d489_hq.gif

Ευτυχως ηρθε η καρδια μου στη θεση της.

Πάντως ήταν καλή πολεμίστρια και στο TWD!

....

Λοιπόν με το 3ο η σειρά ανέβηκε κατηγορία και για μένα.. πάει καλή προς πολύ καλή! :D
Πάμε παρακάτω!

Eιδα το 3ο και το βρηκα... αλλη σειρα απο τα δυο του πιλοτου. :SFGSFGSF:
Πολυ ενδιαφερων χαρακτηρας ο κυβερνητης και χαιρομαι που επελεξαν καλο ηθοποιο. Δειχνει να εχει βαθος... και μια σκοτεινη πλευρα που δεν την εχουμε συνηθισει σε Σταρ Τρεκ.
Επισης επιτελους οι χαρακτηρες αρχισαν να ενεργουν και λιγο με το μυαλο τους. Προσθεστε και την καλη δραση...
Καλα παμε νομιζω.

:a0210:

Δηλαδή έχει πολλές κλαψιάρες το walking dead?

Είναι τόσο σκ***κατάσταση που είναι αναμενόμενο να πέφτει πολύ κλάμα από τις γυναίκες! :p

Δεν είναι να έχεις σχέση εκεί.. :p

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Δηλαδή έχει πολλές κλαψιάρες το walking dead?

Ευτυχως στο walking dead την υπερτατη κλαψιαρα τη φαγανε τα ζομπι και γλυτωσαμε απο αυτη. Μετα ομως ξεφυτρωσε σε αλλες σειρες (colony κλπ) για αυτο τρομαξα οταν μιλησατε για κλαψιαρα. Μπροστα της οι αλλες ειναι γατακια.
Ακομα και οταν χαμογελαει, νομιζεις οτι θελει να κλαψει.

Μετα το 3ο , οπως ειπε και ενας φιλος πιο νωρις , λιγο expanse λιγο alien, λιγο promitheas ...αλλα πολυ καλυτερο και πιο ποιοτικο ....
στα θετικα οι ανατροπες που καραδοκουν σε καθε γωνια.
πολυ αξιολογο και καποια στιγμη οσοι θεωρουν τον εαυτο τους τρεκακια ας ξεκολλήσουν απο τα παλια star trek ....εδω μιλαμε για 40 χρονια μετα προσεγγίση και αντίληψη.
ημουνα νιος και γερασα.
καινούργιοι σεναριογραφοι καινούργοι παραγωγοι καινουργιοι ηθοποιοι ,,,ας τουσ δουμε ετσι και οχι με το παλιο ματι μας.
θεωρω οτι ειναι ισως η καλυτερη εκδοση star trek μετα το original και ισως -και ελπιζω - παρακατω να το προσπερασει τηρούμενης της εποχης.

σε κατι παντως που θα συμφωνησω.....αν εβελπα παλι γυναικα κυβερνητη και στο discovery θα το σταματουσα....χαχαχα
η κοντη υπευθηνη ασφαλειας ειναι καριακτουρα παντως....μισο μετρο γυναικα και το παιζει λες και ειναι ο Ντουέιν Τζόνσον
Ας της πει καποιος απο την παραγωγη να μην τα σερνει τοσο γιατι υπαρχει κίνδυνος να τα πατησει και να πεδικλωθει....:furious3::furious3::furious3:

Last edited:

Η Μεξικανή υπεύθυνος ασφαλείας σού κάθεται κάπως περίεργα ε;

(Στα υπ' όψιν η παρατήρησή σου!)

Γενικώς συμφωνώ σε ό,τι λες. Κι εγώ, επίσης, αναρωτιέμαι αν είχε καπετάνιο γυναίκα πώς θα ήταν. Πάντως ο Λούσιους Μαλφόυ μια χαρά είναι εκεί που είναι!:2thumb22sup:

Μια χαρά είναι η σειρά , πιστεύω ότι ξεπερνάει ακόμη και το πρωτότυπο.:2thumb22sup:

Μόνο κάποια εφέ με χάλασαν λίγο στο 4ο αλλά είναι λογικό γιατί μιλάμε για πανάκριβη παραγωγή.

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Η Μεξικανή υπεύθυνος ασφαλείας σού κάθεται κάπως περίεργα ε;

(Στα υπ' όψιν η παρατήρησή σου!)

Γενικώς συμφωνώ σε ό,τι λες. Κι εγώ, επίσης, αναρωτιέμαι αν είχε καπετάνιο γυναίκα πώς θα ήταν. Πάντως ο Λούσιους Μαλφόυ μια χαρά είναι εκεί που είναι!:2thumb22sup:
Μια χαρά είναι ο Λουσιους...τον πάω και σαν ηθοποιό μ'αρέσει και το acting του...
Δεν ξέρω αν είναι μεξικανα αλλά όταν βγήκε στο πλατισκαλο και τα χωνε στους κρατούμενους ήταν για γέλια...σιγά μαρι...κατουρα και λίγο...

Γενικά στις σειρές τα προβλήματα είναι στους ηθοποιούς και το μπατζετ..
Μπορεί να την καταστρέψουν οι ηθοποιοί.
Το got κατάφερε να φτιάξει το μύθο του πατώντας γερά σε αυτά τα δύο...+ τον τρίτο πυλώνα... το στόρι.
Το expanse πχ έχει καλό στορι αλλά μικρό budget και μέτριους ηθοποιούς...
Το σταρ τρεκ φαίνεται να έχει καλύτερο μπατζετ , καλύτερους ηθοποιούς (εκτός λίγων εξαιρέσεων ελπίζω) ...Όσο για το στόρι θα δούμε..μοιάζει ελπιδοφόρο.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk