Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Όσοι είναι fan των Alien σίγουρα θα τους αρέσει. Εμενα όχι. Και το cast επίσης δεν μου λέει πολλά..
Sorry, αλλά καμία σχέση με alien. Δεν είναι πια και τόσο dark.
Όσο για το cast, από 3 επεισόδια, δεν μπορώ να πω κάτι. Ίσως το ότι η Michael, είναι όλο σε φάση "στο επόμενο δευτερόλεπτο κλαίω".
Ο ψηλόγκας μου αρέσει τελικά. Θα δούμε, νωρίς ακόμα.
Αλλά για αρχή το πάνε πολύ καλά.
Και το Discovery τελικά, μαμάει σαν design.

Sent using Tapatalk

Σπάει τα στεγανά και ίσως βάζει και γυαλιά! ;)

Το είδα αναγκαστικά χωρίς την Κλίνγκον μετάφραση, ωστόσο μοιάζει καλύτερo από Orville έστω κι έτσι! :p

9 στο επεισόδιο σίγουρα! :smash:

εμενα παντως το 3ο μου αρεσε πολυ πιο πολυ απο τον "διπλο" πιλοτο! Ειναι αρκετα αναζωογονητικο οτι βλεπουμε το ζωη σε αυτο το συμπαν απο μια αλλη σκοπια ενος οχι υψηλα ισταμενου και το γεγονος οτι ειναι και στιγματισμενη το κανει ακομα πιο ενδιαφερον. Ειναι προφανες οτι δεν παμε για την "περιπετεια της εβδομαδας" αλλα για μεγαλο story arc, κατι που αλλωστε ειναι λογικο βασει των δεδομενων στα οποια κινουνται οι σειρες πλεον.

Καταλαβαινω οτι ξενιζει ο κοσμος σε σχεση με τον πιο "ιδανικο" που ειχαμε συνηθισει απο αλλες σειρες star trek, αλλα ο Lorca (παντα καλος Jason Isaacs) εξηγει την αλλαγη λογω της συρραξης με τους κλινγκον. Βεβαιως εγειρεται το ερωτημα, τι σοϊ ιδανικη κοινωνια ειναι που οταν δοκιμαζεται απορριπτει τις αρχες της, αλλα τεσπα, ανθρωποι ειναι και αυτοι :)
Η συγκατοικος του Michael μου τη δινει λιγο, αλλα ας της δωσουμε λιγο χρονο. Saru, Lorca, security officer και chief engineer μου αρεσουν και ... παμε παρακατω!

Ολοι παντως νομιζω οτι θα συμφωνησετε οτι ειναι κατι διαφορετικο απο τις σειρες σταρ τρεκ που εχουμε δει ως τωρα. Προσωπικα διαλεγω να το εκλαβω ως θετικο. Αν θελω να δω αυτα που εχω ηδη δει, μπορω καλλιστα να βαλω να δω ds9, tng

Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Διαφορετικο και παααρα πολυ καλο!!! Σε οποιον δεν αρεσει δεν το βλεπει...!απλα....
Εγω το βρισκω πολυ ενδιαφερον ... Και αυτο με τα παλια σταρ τρεκ δεν ειναι και πανάκεια...σιγα τη φιλοσοφια...αντε να πω οτι η πρωτη σεζον λογω πρωτοτυπιας ηταν κατι.ενδιαφερον...ο επομενες εκδοσεις ηταν καλες εως απαραδκετες μερικες...ιδιως μια που τωρα δε θυμαμαι ποτε ηταν η οποια.ηταν εντελως αδιαφορη και αθλια.
Αυτο με το νετφλιξ που εχει κλιγκον μεταφραση;; ελεος!!!

Στάλθηκε από το LG-V500 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Μωρέ καλά πάει αλλά η Κινέζα Γεωργίου δεν πάει και δεν της πάει και ο ρόλος

Μας εσκασες με την Γεωργιου.

Θα την φας με τοση γκρινια :Banane0:

O κάπτεν Λόρκα

έχει στο γραφείο του ένα tribble
ST_TroubleWithTribbles.jpg
και στο τέλος του 3ου επεισοδίου (46:13) , εκεί που έχουν πιάσει το κτήνος στο κλουβί, υπάρχει κι ένας σκελετός σε βιτρίνα...
Λέτε να έχει καμία σχέση με αυτόν;
fight3.jpg

Ή μήπως το κρανίο δεν πολυταιριάζει σε πλάτος; Όσο το βλέπω δεν μπορώ να αποκλείσω ότι είναι ακριβώς αυτό!
Πάντως τον κάπτεν Μάλφοϋ Λόρκα τον βλέπω να την βρίσκει με κάτι τέτοια πλάσματα, για κάποιον λόγο.

:SFGSFGSF:

Σε αυτό που αλίευσες -αν το κατάλαβα καλά-, ένας ιός φτιαγμένος για καταστροφή, είναι στη σειρά μέρος μίας επιστημονικής έρευνας. Σαν hidden egg το βλέπω να δίνει ένα ουσιαστικό μήνυμα! Και τι επιμονή στη λεπτομέρεια! :smash:

Η κατάρα της επιστήμης, πάντως... Ένα μαχαίρι που κόβει το ψωμί ή που σκοτώνει...ανάλογα με τη χρήση.

το περιεργο ειναι πως στο netflix της LG TV το εχει dolbyvision/stereo αλλα στο netflix του nvidia shield το εχει HDR/5.1...

Γιατί άραγε τόσο μεγάλη αργοπορία στους ελληνικούς υπότιτλους;; να μη σχολιάσω ότι το netflix μας γράφει στα π@@@@α του ενώ έχει στάνταρ τουρκικά και κλιγκον!!! Προφανώς το βλέπουν στα διαστημόπλοια οι κλιγκον φανατικά...πόση βλακεία πια ;;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλούτσικο το 4ο. Λίγο Game of thrones το κάναμε και δεν θα το ήθελα. Όπως επίσης δεν μου άρεσε ότι ο ασπρούλιας
του λέει η άλλη ότι έφαγε το κεφάλι της Γεωργίας. Ξέρουμε ότι οι Klingon τρώνε την καρδιά εχθρών τους, πως τους ήρθε το κεφάλι?

Και από ότι έμαθα, η κλαψιάρα, έτσι θα μείνει. Πόσες σαιζόν στο Walking dead (δεν το έχω δει και δεν με νοιάζει) όλο έτσι είναι λέει.

Σαν σειρα μια χαρα φαινετε μεχρι στιγμης.Εγω ξενερωσα αφανταστα με το cast.Ενω σεναριο,πλοκη ολα κομπλε με χαλαει που βλεπω κυβερνητη κσι υπαρχο γυναικες.Και για να μην χαρακτηριστω μισογυνης να αιτιολογησω την αποψη μου.Την τελευταια 5ετια ;)(δεν ξερω πως βγηκε η φατσουλα)παντου γυναικες πρωταγωνιστριες που τα κανουν ολα,δεν καταλαβαινουν τιποτα,δεν μασανε πουθενα,ολες θηλυκοι Σταλονε και βεβσια ολα τα μεγαλα κεφαλια ομοφυλοφιλοι.Κριμα γιατι εχει αρχισει και χανετε η ισορροπια.Ξερω οτι θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις με την αποψη μου αλλα αυτα ειναι τα πιστευω μου

Εγω δεν το εχω αρχισει ακομη.
Ποια (ηθοποιος) ειναι η κλαψιαρα βρε παιδια, γιατι εχουν αρχισει και μου μπαινουν ψυλλοι στα αυτια.

Σαν σειρα μια χαρα φαινετε μεχρι στιγμης.Εγω ξενερωσα αφανταστα με το cast.Ενω σεναριο,πλοκη ολα κομπλε με χαλαει που βλεπω κυβερνητη κσι υπαρχο γυναικες.Και για να μην χαρακτηριστω μισογυνης να αιτιολογησω την αποψη μου.Την τελευταια 5ετια ;)(δεν ξερω πως βγηκε η φατσουλα)παντου γυναικες πρωταγωνιστριες που τα κανουν ολα,δεν καταλαβαινουν τιποτα,δεν μασανε πουθενα,ολες θηλυκοι Σταλονε και βεβσια ολα τα μεγαλα κεφαλια ομοφυλοφιλοι.Κριμα γιατι εχει αρχισει και χανετε η ισορροπια.Ξερω οτι θα υπαρξουν πολλες αντιδρασεις με την αποψη μου αλλα αυτα ειναι τα πιστευω μου

εδω παιζει να βαλουν και James Bond γυναικα....ή κανα πισωγλετζε ,να σπασω την τηλεοραση και να φυγω σε κανα βουνο!!!