Star Trek: Discovery [Paramount+]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• Εξαιρετική

Votes: 8 13.6%
  • Πολύ Καλή

Votes: 26 44.1%
  • Καλή

Votes: 9 15.3%
  • Μέτρια

Votes: 6 10.2%
  • Κακή

Votes: 10 16.9%

• Total voters
    59
Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Στον πλανήτη των κλιγκον πόσους συνδρομητές έχει;; ξέρουμε;;...χαχα...τεσπα όταν πληρώνει έστω και ένας συνδρομητής οφείλεις να τον υποστηρίζεις...γνώμη μου..Όταν θες να λέγεσαι σοβαρός

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

νομιζω καταλαβαινεις και μονος σου οτι η διαδικασια quality control δεν θα ειναι η ιδια για τους υποτιτλους Klingon και οποιουσδηποτε αλλης γλωσσας. Μπορει απλα να τρεχουν ενα σκριπτακι και να μεταφραζει τους αγγλικους υποτιτλους σε κλινγκον. Σε μια πραγματικη γλωσσα που απευθυνεται σε πραγματικο κοινο (και οχι απλα για χαβαλε) εχεις μεταφραστες που χρειαζονται χρονο να δουλεψουν. Φανταζομαι οτι αναλογα με την προτεραιοτητα που εχει η αγορα χρησιμοποιεις αναλογα τους πορους σου (χρηματα) και προσλαμβανεις αντιστοιχο προσωπικο. Προφανως στη συγκεκριμενη γεωγραφικη ομαδα που μας εχει η netflix, η τουρκια εχει μεγαλυτερη σημασια για αυτους απο οτι εμεις.

Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

μου άρεσε μέχρι το τέλος του τελευταιου επεισοδίου..
ειπαμε ΟΚ με τους gay, αλλά όχι και τόσο φόρα παρτίδα, ημαρτον βλέπουν και παιδιά Star Trek...

ειπαμε ΟΚ με τους gay, αλλά όχι και τόσο φόρα παρτίδα, ημαρτον βλέπουν και παιδιά Star Trek...

προσωπικα περιμενα να φιληθουν, οπως αρκετα ζευγαρια στο τελος της ημερα μετα απο μια τρυφερη στιγμη οπου ανησυχει ο ενας για τον αλλον, οποτε.. θα μπορουσε να ειναι και πιο "φορα παρτιδα" :D

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Ξυπνήσαμε με ορέξεις; :)
Οποιός ξέρει κλιγκον να μας πει αν είναι σωστά μεταφρασμένα....

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μου άρεσε μέχρι το τέλος του τελευταιου επεισοδίου..

Εντάξει, δεν κάνανε και τίποτα.. απλά συνειδητοποιήσαμε ότι είναι gay. Και τι έγινε;

Ειδικά το συγκεκριμένο επεισόδιο έδειξε πολύ χειρότερα πράγματα για ένα μικρό παιδί... μα πολύ..

Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Δεν το έχω δει ακόμα και δεν ξέρω για ποιό ζευγάρι μιλάτε. Εμπλέκεται ο Σαρού ? :)))

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Για κάνε την αρχή. Κατάλαβα το άσμα στα τελευταία 5' :)
Δεν με ενοχλησε πάντως.
Πολύ καλός ο rainn Wilson και μου άρεσαν τα ερωτήματα που εγείρει και είναι μια οπτική γωνία που δεν είχα ξαναδεί σε Star trek.
Πάντως θεωρώ ότι ξέφυγαν πολύ εύκολα.

Σχόλια για την τελευταία τελευταία σκηνή με τον καθρέφτη;

Πότε εμφανίστηκαν κιόλας 3 ακόμα σελίδες;!

Το είχα/είχαμε καταλάβει για τον γιατρό ότι κάτι παίζει (το λέγαμε και σε προηγούμενα σχόλια), αλλά ο άλλος ήταν έκπληξη.
Αυτός μόνο που δεν έφτυνε τον γιατρό στη μούρη κάθε φορά που τον έβλεπε!

Εγώ υπέθεσα στο τέλος, με τον καθρέφτη, ότι κάτι έχει συμβεί με τον χωροχρόνο του, το enjected DNA, και το Mycelium network.
Θα το δούμε στο αμέσως επόμενο επεισόδιο, λογικά;

Εδώ που τα λέμε, έφυγαν γελοιωδώς εύκολα! Λες και ο καπιτάν κάθισε να βασανιστεί, έτσι, για να περάσει την ώρα του και μόλις άρχισε να φτάνει η στιγμή που πρέπει να κλείσει το επεισόδιο να είπε: άιντε, εμείς οι 2 πολεμισταράδες της Ομοσμπονδίας να δείρουμε το σκάφος και το πλήρωμα γιατί πρέπει να κλείσω το επεισόδιο από το Discovery! :p

Καλά που έβλεπε για να φύγει, μετά από τα "σκληρά" βασανιστήρια που του έκαναν...

Αν το πήγαιναν πιο ρεαλιστικά, ο Λόρκα θα κατέληγε αμέσως στον Κ(ρ)όνος και θα σκοτωνόταν μαρτυρικά, αφού πρώτα θα είχε πει τα πάντα.
Μήπως έπρεπε να κάνουν κάτι άλλο, αν σώνει και καλά ήθελαν στο επεισόδιο Κλίνγκονς και αιχμαλωσία Λόρκα;
(Η "Choose your pain" τεχνική, πολύ καλή προσθήκη).

Μωρέ ο τίτλος πάντα είχε μια ευκολία του στυλ "τα πιο επικίνδυνα τα κάνει ο καπετάνιος και οι κορυφαίοι αξιωματικοί", αλλά όχι έτσι πια!
Μέχρι και στη συνάντηση τον έστειλαν με άκατο; Το κορυφαίο asset της ομοσπονδίας που έσπρωξε το πρότζκετ του σποροκινητήρα;
(Φοβερό το σημείο της εμφάνισης του Bird of Prey! :smash:)

Ότι υπήρξαν κατάσκοποι των Κλίνγκονς, μπορεί κάποια στιγμή να οδηγήσει σε επεισόδιο κατασκοπίας στο Discovery, άραγε; :hmmmm:

Καλά τσουλούσαν τα προηγούμενα επεισόδια, τι τους ήρθε σε αυτό; Ακόμα σκέφτομαι τι βαθμό να του βάλω! Θα το δω ξανά προσεχώς και βλέπουμε.

Άσε η κατά τύχη συνάντηση του μορφονιού με την Κλινγκονίτσα.
Μα καλά, σε αυτό το σκάφος όλοι άοπλοι είναι;:hmmmm2:

Ώστε ο Mudd είναι από τη σειρά του 60 ε;
http://www.imdb.com/character/ch0001645/?ref_=tt_cl_t4

Δηλαδή όταν λέει ότι θα τον ξαναδούμε, εννοεί μετά από 10-11χρόνια (στο Τρεκ του 1960), ή ξανά εδώ, στο Discovery;

Re: Απάντηση: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Δεν το έχω δει ακόμα και δεν ξέρω για ποιό ζευγάρι μιλάτε. Εμπλέκεται ο Σαρού ? :)))

:rolleyes:
Μα αυτός ο σέξυ φλεγματικός ψιλολέλεκας
000261607hr.jpg
είναι δυνατόν να ξέφευγε από τούτο το επικίνδυνο διαολοθήλυκο, που του πετάει τα γάγγλια όξω απ' τη συγκίνηση;
bonding.jpg
:p

Kαλα ... :laugh:
τους σιδερωνουν στην πρεσα ... και ειναι τοσο κολαριστοι ?
Δεν εχει μεινει γραμμαριο λιπους πανω τους.
Ρουφηγμενοι προς τα μεσα.

Θριλερ ... :icon15:

:laugh:

Μόνο το τέρατο είναι παχουλούτσικο στο εγγύς μέλλον.
(non spoiler πια)
tardigrade_4.png

Οι υπόλοιποι, στυλάτα φιγουρίνια των εξελιγμένων εποχών,
(non spoiler)
64a50aa0089f050fbe779c69e3b3c400.jpg
για να χωράνε εδώ μέσα
(non spoiler)
dsc-0045.jpg
και να αντιμετωπίζουν ξέφρενες Κλινγκονίτσες. :p
(non spoiler)
thumb_41a2a1631e7914b3f3917caa59ae7f10d9e245f1.png

Το αριστερό κομμάτι, στείλτε το. Το δεξί κρατήστε το, οπωσδήποτε! :laugh:

Να, η κοπελιά έχει κάτι της παραπάνω απ' τους άλλους, βάρδα μόνο μη σε πιάσει στην πολυλογία ή να αρχίσει να ροχαλίζει! :rolleyes:

(non spoiler)
110088-3371b.jpg

Ένας χαρακτήρας πιο προσιτός στο γυναικείο κοινό σε σχέση με την Burnham.

(Κρίμα που έφαγαν την υπεύθυνη ασφαλείας, είχε το ενδιαφέρον της).

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εντάξει.. καλούτσικο ήταν και το 5ο..
αν και είχε κάποιες "ευκολίες"..

Λέω να βάλω 7.5 στην σειρά.. ψηφίζω καλή+ ..

Η σειρά ανανεώθηκε και για 2η σεζόν! :cool:

http://www.spoilertv.com/2017/10/star-trek-discovery-renewed-for-2nd.html

....

Θέλει ο Trekkie να κρυφτεί και τα 'Discovery' και 'Orville' δεν τον αφήνουν
Μισή ντροπή δική μου που τα βλέπω φανατικά. Μισή δική σου που τα σνομπάρεις εμφατικά.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...rek-discovery-the-orville-review.4896749.html

Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

....

Θέλει ο Trekkie να κρυφτεί και τα 'Discovery' και 'Orville' δεν τον αφήνουν
Μισή ντροπή δική μου που τα βλέπω φανατικά. Μισή δική σου που τα σνομπάρεις εμφατικά.

http://www.oneman.gr/pop-code/t/til...rek-discovery-the-orville-review.4896749.html

Αυτος που το εγραψε περνιεται για Τρεκι?
Και γραφει τα παρακατω?

"Και, μην ξεχνάς, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με standalone επεισόδια αλλά με ένα (SPOILER) βεραμάν πόλεμο απέναντι στους πολεμοχαρείς Klingon (σούπερ οι σκηνές που μιλάνε στην γλώσσα τους).Πο-Λε-Μο. Στο διάστημα. Όχι βαρετές εξερευνήσεις σε πλανήτες."

Τον αφηνω στους Τρεκηδες για σχολιασμο, ενω περιμενω με ανυπομονησια την αντιδραση συγκεκριμενου συμφορουμιτη για το περιεχομενο της παρενθεσης...:jester:

Re: Απάντηση: Re: Star Trek: Discovery (2017, CBS)

Αυτος που το εγραψε περνιεται για Τρεκι?
Και γραφει τα παρακατω?

"Και, μην ξεχνάς, ότι εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με standalone επεισόδια αλλά με ένα (SPOILER) βεραμάν πόλεμο απέναντι στους πολεμοχαρείς Klingon (σούπερ οι σκηνές που μιλάνε στην γλώσσα τους).Πο-Λε-Μο. Στο διάστημα. Όχι βαρετές εξερευνήσεις σε πλανήτες."

Τον αφηνω στους Τρεκηδες για σχολιασμο, ενω περιμενω με ανυπομονησια την αντιδραση συγκεκριμενου συμφορουμιτη για το περιεχομενο της παρενθεσης...:jester:

καλα το παλικαρι που γραφει το αρθρο, τα εχει μπερδεψει λιγο τα πραγματα... απο τη μια η εξερευνηση (των παλαιοτερο star trek) ειναι "βαρετη" απο την αλλη η "κλαψιαρα" "είναι μια πραγματική αποκάλυψη, κουβαλώντας χαλαρά τη σειρά στους ώμους της".
Τι να πω... τι πινεις και δεν μας δινεις..

Μωρέ και τι δεν πίνει!
νον σπόιλερ
warnogvulcanale.jpg

t0370.gif

Είδα το 6ο και του βάζω ένα εννιάρακι (εν αντιθέσει με το 5 που του βάζω 7.75, τελικά).

Η ψυχολογική διάσταση ανεβάζει τη σειρά σε νέο επίπεδο αντίληψης.
Τα προσεχώς του 7 επεισοδίου, ωστόσο, έχουν κάποιον που δεν μπορώ να συμπαθήσω με την καμία!:icon15: