Star Trek Into Darkness

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

Το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο!!! Αλλουνού γυάλιζε το μάτι του και άλλος είχε την χάρη...

Στο τέλος ο ''μπλουζάκιας'' γυρνάει κάτι ξανάστροφες στον ημίθεο και πάρτον τούμπα, αφού είχε πρώτα κλέψει την καρδιά της ημίθεας!!!:grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Σκιάς είσαι πουλάκι μου?
Για γαλαρία σε βλέπω και σένα...

αλλαξοπίστησε παρ' αυτα... :smash:

ps. Fantasy ήταν τα ναρνια. Το sw ήταν soup opera ( Each episode ends with a promise that the storyline is to be continued in another episode ) :flipout:

Ντροπη σας ρε. Εγω σας υποστηριζω κι εσεις με στελνετε γαλαρια? Αισχος.
Καλα,να αλλαξοπιστησω απο το Babylon δεν παιζει με τιποτα.
Αν επαναφερουν το θρησκευμα στις ταυτοτητες, εγω θα γραψω οτι πιστευω στον Kosh.
Τον αληθινο, οχι την απομιμηση το συνφορουμιτη ε?
Ξερω ρε φιλε μια χαρα τι ειναι φανταζυ οπως και τι δεν ειναι scifi. Η υπαρξη διαστημοπλοιων
και εξωγηινων δεν το κανει αυτοματα scifi. Αντιθετα η μεγαλη πλειοψηφια των συστατικων του
star wars ειναι καθαρα fantasy. Αλλα επειδη η διαχωριστικη γραμμη αναμεσα στα 2 δεν ειναι παντα
ευδιακριτη (βλεπε πχ τα περισσοτερα εργα της LeGuin ) και η κουβεντα για αυτο θα ηταν τελειως οφτοπικ,
το αφηνω για τωρα. παντως αν δεν βαριεσαι ριξε ενα γουγλαρισμα και θα δεις καποια ψηγματα της λογικης
πισω απο αυτο που λεω.

Ποντιε, με συγκινεις. Αλλος ενας που ποσταρει για Babylon...
Λιγοι και καλοι αδερφε
:a0210::2thumb22sup::ernaehrung004::SFGSFGSF::worshippy:

Last edited:

Εριξες τα πυρηνικα τωρα ....:D

Υπεροπλο οντως.
Δυο στολες μου εχουν μεινει στη μνημη σε scifi που προεξειχαν οι θηλες.
Η δικη της και του Μπατμαν του Σουμαχερ:flipout::flipout::flipout:

Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Mα ...
μου εβγαλαν ημιθεες την Dehner, την Talia Winters και την Alice Eve ... OI AΣΕΒΕΙΣ :violent-smiley-030:

Eπρεπε να επαναπροσδιορισω ΠΟΙΑ ειναι η ΘΕΑ (για τυχον ιστορικες ανακριβειες) :laugh:

Last edited:

β' διαλογής trekkie :p
Ειμαι σιγουρος οτι στο VII θα έχουμε καλυτερες παρουσίες... :p

Aσε ειπαμε να λεμε και καμια λαλακια να περναει η ωρα αλλα στις γυναικες δεν υπαρχει το SW....

Το ST ειναι αλλου....

T-Pol-Damage-episode-3x19-tpol-8037974-850-480.jpg
tumblr_m1ex56PUwf1rqeevno4_r1_250.gif
tumblr_m1ex56PUwf1rqeevno3_250.gif
tumblr_m5w5joMvvn1qeevqbo1_500.png
tumblr_menzueZE9V1rpd22bo2_500.gif

Α πα πααααααααααα .... (ζεματαει το νημα) ...

Αυτο δεν ειναι νημα SciFi, αλλα ... SexFi ! :laugh:

Κολασμενοι ... (θα φερω την Λουκα ... για ευχελαιο)

John Harrison τελικά το όνομα του κακού;

Star_Trek_Into_Darkness.jpg

(Left to right) Zachary Quinto is Spock, Benedict Cumberbatch is John Harrison and Chris Pine is Kirk in STAR TREK INTO DARKNESS from Paramount Pictures and Skydance Productions.

Paramount Pictures has just released a new image from Star Trek Into Darkness. The picture depicts Chris Pine as Kirk and Zachary Quinto as Spock engaged in an apparently heated conversation with the character played by Benedict Cumberbatch. That character is seen in what appears to be a brig/holding cell and, according to the caption provided by Paramount, the character is named… John Harrison.

http://www.startrek.com/article/check-out-new-star-trek-into-darkness-image

WTF?

:laugh:

Βέβαια, αν το John Harrison αναφέρεται σε κάποιο από τα ιστορικά πρόσωπα, αυξάνουν οι πιθανότητες για τον:

3) Flint (Requiem for Methuselah), ο αιωνόβιος γήινος που έχει απογοητευτεί από την ανθρωπότητα...

Last edited:

Πότε ξεμπερδεύουμε με τον JJ βρε παίδες ???

Από τρέιλερ και σχετικά που έχω δεί … καταλαβαίνω το μενού που θα μας σερβίρει πάλι … και δεν έχει καμία σχέση με ST

Πότε ξεμπερδεύουμε με τον JJ βρε παίδες ???

Από τρέιλερ και σχετικά που έχω δεί … καταλαβαίνω το μενού που θα μας σερβίρει πάλι … και δεν έχει καμία σχέση με ST

Οι κινεζοι λενε, προσεχε τι ευχεσαι γιατι μπορει και να συμβει.
Θυμησου που ηταν το franchise λιγο πριν το αναλαβει αυτος.
Απολυτως τιποτα απο σειρες, ταινιες που δεν ελεγαν πολλα και κανενα
ορατο μελλον. Τι ταινια θα εκαναν μετα? Με το πληρωμα του DS9 ή
του Βογιατζερ? Κακα τα ψεματα, το ανεστησε σαν franchise
και τουλαχιστον η ταινια δεν ηταν βαρετη σαν τις τελευταιες.
Για να μην παρεξηγηθω, θα ηθελα παααρα πολυ να ξαναδω
σπουδαιους συγγραφεις scifi να γραφουν star trek. Θα ηθελα να το δω
να επιστρεφει στο σκληρο πυρηνα της επιστημονικης φαντασιας.
Θα ηθελα να δω μια νεα σειρα που να εκμεταλλευεται τους δρομους που ανοιξε
στην τηλεοπτικη scifi το Babylon και συνεχισε το Galactica, με ιστοριες που να αναπτυσσονται
περαν του ενος επεισοδιου και στο τελος του δεν γινεται reboot.
Αλλα δεν περιμενω τιποτα τετοιο γιατι δεν υπαρχει κανεις να το παρει
στις πλατες του απο αγαπη για αυτο, οπως εκανε ο Rodenberry ή ο Straczynski.
Ολα γινονται για τα λεφτα και αυτα που θελουμε εμεις δεν πουλανε τοσο.
Δυστυχως.

Συμφωνω μεχρι τελειας με τον Gal'en . Μεχρι που σκεφτομαι να του παραχωρησω το ονομα μου :D (με εχει φαει ο μπαγασας...)

Περναει απ'το μυαλο ... οτι οσο περνουν τα χρονια, τοσο πιο απαιτητικοι γινομαστε με το SciFi ???
Mετα απο 30 και 40 χρονια παρακολουθησης ... ελαχιστοι συγγραφεις μπορουν να μας συναρπασουν.
Ομως ... οταν ημασταν Τεταρτη Δημοτικου ... ο καθενας μπορουσε να το κανει αυτο !

Εγω οταν ειδα για πρωτη φορα Star Trek (στην Αγγλια, Τριτη Δημοτικου) εμεινα ΟΡΘΙΟΣ απο
σαστισμαρα. Επρεπε να περασουν δεκα (και παραπανω) λεπτα για να θυμηθω να καθισω.
Βαλτε στον λογαριασμο οτι ηταν και ΕΓΧΡΩΜΗ η TV του θειου .... "παει το παιδακι, χαζεψε" :laugh:

ΤΩΡΑ .... ?

Τωρα περιμενω να φαω την ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ πιλαφαρα απο το Επεισοδιο VII του Star Wars ....
και να σταματησω να βλεπω σινεμα (τουλαχιστον οχι στις αιθουσες). Τo Star Trek, επειδη ειχε
εναν ογκολιθο στην ιστορια του (Gene Roddenbery) ... ΤΡΟΜΑΖΕΙ τους ευκαιριακους συγγραφεις
και story-tellers (ευτυχως, η Paramount δεν πουληθηκε στην Disney). To target-group του ST
τα χει τα χρονακια του. Αντιθετα, το target-group του SW ... οσες δεκαετιες και να περασουν ...
θα (επανα)προσδιοριζεται σε ηλικες 12 με 17. Οποτε θα βρισκει πολυ ευκολοτερα νεοκοπους
story-tellers χωρις καμια δεσμευση με την προηγουμενη κουλτουρα της saga.
ΧΑΛΙ ΜΑΥΡΟ, δηλαδη ... (ωιμε) !!!

Τουλαχιστον, το ST .... δεν δειχνει τετοια αισχρα σημαδια παλιμπαιδισμου και μωριας.
Μεχρι στιγμης, δηλαδη ...

Last edited:

Συμφωνω μεχρι τελειας με τον Gal'en . Μεχρι που σκεφτομαι να του παραχωρησω το ονομα μου :D (με εχει φαει ο μπαγασας...)

:ernaehrung004:;)