Star Trek Into Darkness

Ψηφίστε την Ταινία:

• Total voters
    0
Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Από τις ταινίες λείπει το όραμα, που θα άξιζε να υπάρχει, λόγω της ιστορίας και του θρύλου της τηλεοπτικής σειράς.
Αισθάνεσαι ότι βλέπεις ένα σούπερ επεισόδιο, μια ακόμα διαστημική περιπέτεια, αλλά λείπει το κάτι, που ελπίζεις ότι θα δεις, ή θα αισθανθείς.
Θα ήθελα για παράδειγμα ο χαρακτήρας του Κερκ να είναι χαρακτήρας και όχι κλισέ. Γίνεται μια προσπάθεια, αλλά επιδερμική.
Δεν περνάς άσχημα βλέποντας την τελευταία ταινία, αλλά δεν διακτινίζεσαι βρε αδερφέ. Και αυτό μπορεί να μη συμβεί ποτέ, αφού δεν είσαι πια 10 ετών.
Ένα ταλέντο τύπου Σπήλμπεργκ, που μπορεί να σε καθηλώνει παίζοντας με την ψυχολογία σου, θα μπορούσε να δώσει το ποθούμενο.
Αλλά επειδή αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, θα παρακολουθώ κάθε νέα ταινία, όσο καλή ή κακή και αν είναι, επειδή αγαπώ το εντερπράιζ.

(ψήφισα καλή για να μην είμαι πολύ αυστηρός)

Καλουτσικη περιπέτεια χωρίς κανένα στοιχείο ΕΦ.
Ο σποκ με τις γλυκες και τα ερωτικά καυγαδακια ήταν γελοιος.
Το σενάριο ήταν τρυπιο σαν ελβετικο τυρί αλλά ευτυχώς είχε καλο ρυθμό και τον αγαπημένο μου πλέον cumberbatch ο οποίος παίζει να ειναι το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ.

Η ξανθιά έπρεπε να δείξει κάτι παραπάνω είχε κορμαρα!

Απάντηση: Star Trek Into Darkness (2013)

Καλουτσικη περιπέτεια χωρίς κανένα στοιχείο ΕΦ.
Ο σποκ με τις γλυκες και τα ερωτικά καυγαδακια ήταν γελοιος.
Το σενάριο ήταν τρυπιο σαν ελβετικο τυρί αλλά ευτυχώς είχε καλο ρυθμό και τον αγαπημένο μου πλέον cumberbatch ο οποίος παίζει να ειναι το μεγαλύτερο ταλέντο αυτή τη στιγμή στο Χόλιγουντ.

Η ξανθιά έπρεπε να δείξει κάτι παραπάνω είχε κορμαρα!

To Χολιγουντ να αφησει τον Cumberbatch κατω. Περιμενω ακομα να δω τουλαχιστον αλλες 2 σαιζον Sherlock!!!
Μετα το συζηταμε...
Αντε γιατι μερικοι το εχουν ριξει πολυ στις ταινιες τωρα τελευταια και αμελουν τις σειρες νομιζω.
...Και δεν αναφερομαι μονο στο Μπενεντικτ...:p

Last edited:

Σποκ με γαλαζια ματια!!!!Ενδιαφερον!!!
Η ταινια μου αρεσε αλλά και το cast που προσπαθησε αξια να παιξει τους ρολους των αρχικων ηθοποιων της σειρας (και των ταινιων) και οχι μονο τον καθε χαρακτηρα αλλά και τα χαρακτηριστικα του καθε ηθοποιου.

αν δε λεγόταν star trek αλλά κάπως αλλιώς θα μιλούσα για μια πολύ ωραία περιπέτεια sci-fi, η οποία ήταν αισθητά καλύτερη από τη προηγούμενη προσπάθεια του jj,
επειδή όμως λέγεται star trek θα πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ενώ με διασκέδασε, με άφησε ανικανοποίητο,

το σύμπαν του star trek ήταν ανέκαθεν πιο πολύπλοκο από space jumps πρωταγωνιστών και τις μάχες διαστημοπλοίων,
εδώ, ενώ είχε λίγο απ'ολα (δράση, ανατρεπτικό σενάριο, prime directive, τις θυσίες του ανθρώπου για τους δικούς του, τον σποκ να υπερβάλει εαυτόν κλπ) και μάλιστα ωραία δεμένα, έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω,

βέβαια η αλήθεια είναι ότι ΠΑΝΤΑ οι ταινίες Σταρ Τρεκ ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τις σειρές, (αν εξαιρέσεις 2-3 περιπτώσεις) οπότε ίσως και να είμαστε λίγο αυστηροί... o μύθος που κουβαλάει το συγκεκριμένο franchise είναι πολύ μεγάλος και είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος να του δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τους σκληροπυρηνικούς φαν....

και γεμιζουμε σελιδες γιατι τον διαλεξε ο Lucas για το SW

STAR-TREK (2009)
r2d2_star-trek.jpg

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/50543-Star-Trek-%28XI%29?p=1499007&viewfull=1#post1499007

STAR TREK (2012)
R2D2-in-Star-Trek-Into-Darkness.jpg

ο τυπος ειναι γλυφτρωνι ...

Last edited:

και γεμιζουμε σελιδες γιατι τον διαλεξε ο Lucas για το SW

STAR-TREK (2009)

STAR TREK (2012)
R2D2-in-Star-Trek-Into-Darkness.jpg

ο τυπος ειναι γλυφτρωνι ...
31/01/2009:

Well, I’m just a fan of “Star Wars.” As a kid, “Star Wars” was much more my thing than “Star Trek” was.

http://herocomplex.latimes.com/uncategorized/star-trek-dir-1/#/0

Πάντως ο Cumberbatch θα μπορούσε να τα πάει περίφημα στον ρόλο του Σποκ.

Συμφωνώ.

Επίσης εντελώς ακατάλληλος ήταν ο Kirk. Ειδικό βάρος 0. Ο Kirk δεν είναι μια φατσούλα για τα κοριτσάκια.

Συμφωνώ.

Επίσης εντελώς ακατάλληλος ήταν ο Kirk. Ειδικό βάρος 0. Ο Kirk δεν είναι μια φατσούλα για τα κοριτσάκια.

+1

παρόλο που το παλεύει, τρέχει, πηδάει, κάνει - δείχνει σαν φάτσα δεν πείθει. Δεν είναι ότι παίζει άσχημα αλλά δεν πείθει για τέτοια θέση. Δεν είναι αυτό που λέμε αντρόφατσα. Ακόμα και σαν σωματότυπος. Ολόκληρο Planet hollywood που τον βρήκαν ήθελα να ξερα.....τελικά μου φαίνεται παντού δουλεύει το βύσμα.
Και στα παλιά star trek ακόμα και στις πρώτες ταινίες αν μη τι άλλο στην θέση του κυβερνήτη του καλύτερου διαστημοπλοίου του στόλου, έβαλαν έμπειρο. Δεν έβαλαν παιδάκια από το σχολείο κατευθείαν. Στα καινούργια δεν ξέρω πως την έχουν δει.

αν δε λεγόταν star trek αλλά κάπως αλλιώς θα μιλούσα για μια πολύ ωραία περιπέτεια sci-fi, η οποία ήταν αισθητά καλύτερη από τη προηγούμενη προσπάθεια του jj,
επειδή όμως λέγεται star trek θα πω και εγώ με τη σειρά μου ότι ενώ με διασκέδασε, με άφησε ανικανοποίητο,

το σύμπαν του star trek ήταν ανέκαθεν πιο πολύπλοκο από space jumps πρωταγωνιστών και τις μάχες διαστημοπλοίων,
εδώ, ενώ είχε λίγο απ'ολα (δράση, ανατρεπτικό σενάριο, prime directive, τις θυσίες του ανθρώπου για τους δικούς του, τον σποκ να υπερβάλει εαυτόν κλπ) και μάλιστα ωραία δεμένα, έλειπε αυτό το κάτι παραπάνω,

βέβαια η αλήθεια είναι ότι ΠΑΝΤΑ οι ταινίες Σταρ Τρεκ ήταν πολύ πίσω σε σχέση με τις σειρές, (αν εξαιρέσεις 2-3 περιπτώσεις) οπότε ίσως και να είμαστε λίγο αυστηροί... o μύθος που κουβαλάει το συγκεκριμένο franchise είναι πολύ μεγάλος και είναι δύσκολο να βρεθεί κάποιος να του δώσει αυτό το κάτι παραπάνω που θα μπορέσει να ικανοποιήσει τους σκληροπυρηνικούς φαν....

Συμφωνώ.
Η (παλιά) τηλεοπτική σειρά Star Trek ήταν μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία.

Ο λόγος έχει και την λογική του . Στην τηλεόραση των 60ς 70ς δεν υπήρχαν μέσα και μπάτζετ για εκρήξεις – κυνηγητά – κονταρομαχίες και φιγούρες.
Γυρισμένες σε ένα στατικό στούντιο θέλοντας και μη ήταν ένα παιχνίδι σκέψης .
Και για να δημιουργηθεί το παιχνίδι της σκέψης του τηλεοπτικού παλιού-καλού Start Trek έπρεπε το σενάριο – χαρακτήρες – διάλογοι κλπ να είναι εμπνευσμένοι (που ήταν) για να πυροδοτηθεί το παιχνίδι αυτό.

Αν υπήρχε η ..φάτσα του σημερινού Κερκ τότε , μόνο το γεγονός αυτής της ..καρικατούρας , θα είχε στείλει την σειρά στο καλάθι απορριμμάτων. Για ποιο mind game.
??

Σήμερα «πνίγεται» το παιχνίδι της σκέψης στα πυροτεχνήματα - .

Απάντηση: Re: Star Trek Into Darkness (2013)

Συμφωνώ.
Η (παλιά) τηλεοπτική σειρά Star Trek ήταν μακράν καλύτερη από οποιαδήποτε ταινία.

Ο λόγος έχει και την λογική του . Στην τηλεόραση των 60ς 70ς δεν υπήρχαν μέσα και μπάτζετ για εκρήξεις – κυνηγητά – κονταρομαχίες και φιγούρες.
Και για να δημιουργηθεί το παιχνίδι της σκέψης του τηλεοπτικού παλιού-καλού Start Trek έπρεπε το σενάριο – χαρακτήρες – διάλογοι κλπ να είναι εμπνευσμένοι (που ήταν) για να πυροδοτηθεί το παιχνίδι αυτό.

Αν υπήρχε η ..φάτσα του σημερινού Κερκ τότε , μόνο το γεγονός αυτής της ..καρικατούρας , θα είχε στείλει την σειρά στο καλάθι απορριμμάτων. Για ποιο mind game.
??

Σήμερα «πνίγεται» το παιχνίδι της σκέψης στα πυροτεχνήματα - .

Game, set and match mr. Ilias!!!

See you next time JJJJJJJJJJJJJJJJJ...........:flipout:

??

Δηλαδή μια πιο "βαριά" φάτσα θα ήταν, με λίγα λόγια, περίπου παράταιρη?

Δεν νομίζω... δεν είναι μόνο η φάτσα ασφαλώς, αλλά γύρω από τη σωστή φάτσα θα μπορούσαν να χτιστούν περισσότερα. Με αυτόν τι να χτίσεις... Βέβαια θα αναγκάζονταν έτσι να επιλέξουν άλλον από την προηγούμενη ταινία της νέας σειράς....

Εγώ ακριβώς γι' αυτόν τον λόγο δεν ήμουν ποτέ φανατικός των star trek. αντί να δίνουν λύσεις στα προβλήματα τους προσφέροντας θέαμα, αντιθέτως άρχιζαν το μπλα μπλα και στο τέλος ένα "έτσι τα έφτιαξε ο Θεός" και τίτλοι τέλους. :flipout:

Εβλεπα προχθές το πρώτο The motion Picture του 1979 . Δεν το θυμόμουν. Δεν θ αναφερθώ στο τεχνικό μέρος, λογικό είναι δεν είχαν τα μέσα ούτε computers οι άνθρωποι. Θα αναφερθώ στο story: Απλά αστεία κατάληξη. Ενώ σε βάζει στο story και περιμένεις με αγωνία να δεις εξωγήινους μάχες (πράγματα πρωτόγνωρα για 1979) η κορύφωση μου θυμίζει : "συγνώμη αλλά δεν έχουμε λεφτά για θέαμα βολευτείτε μ' αυτό" .:flipout:

Γι αυτό έπιασε το star wars κι ας ήταν την ίδια εποχή οι ταινίες. Γιατί οι άνθρωποι έδωσαν θέαμα ΑΠΛΕΤΟ και πρωτόγνωρο για την εποχή όχι μπλα-μπλα-μπλα-μπλα.