Star Trek Quiz for Trekkies

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Όχι ρε Γιάννη, αυτοί είναι Μικρασιάτες όχι εξωγήινοι!!!! :flipout::flipout::flipout:

Αμαν, βρε και 'συ, μου 'φυγε ένα ans παραπάνω....:bigcry:

Μόλις τελείωσα τη θέαση του Knowing (δεν ήξερα, δεν ρώταγα??).

Πάνο, μετά από αυτό το δίωρο βάσανο, πολύ χαίρομαι που είναι οι Iconians είναι Μικρασιάτες σαν και μένα παρά εξωγήινοι σαν του Cage...:flipout::flipout::flipout:

Captain Proton.

Κοίτα να δεις που σε μια κουβέντα πριν από 10 χρόνια υποστήριζα πως οι μεγαλύτεροι fans του Voyager θα είναι οι TOSάκηδες... :ADFADF1: -bye-

Κοίτα να δεις που σε μια κουβέντα πριν από 10 χρόνια υποστήριζα πως οι μεγαλύτεροι fans του Voyager θα είναι οι TOSάκηδες... :ADFADF1: -bye-

Και για να επανέλθουμε στα βασικά, ποιό είναι το πλήρες όνομα του μεγαλύτερου κακού που αντιμετώπισε ποτέ ο Kirk, δηλαδή του Khan?

Εύκολη ερώτηση: Khan Noonien Sung (τουλάχιστον κάπως έτσι γράφεται!)

Edit: Η σωστή απάντηση είναι KHAAAAAAAAAN Noonien Sung!

Με πόσους τρόπους μπορεί κάποιος να πάει στο mirror universe???

Last edited:
Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Η σωστή απάντηση είναι KHAAAAAAAAAN Noonien Singh!

Με πόσους τρόπους μπορεί κάποιος να πάει στο mirror universe???

Aπ' όσο θυμάμαι, με τρεις:

α) Μέσω του τηλεμεταφορέα, με ειδικές ρυθμίσεις ή έκτακτες καιρικές συνθήκες... :flipout:

β) Μέσω της σκουληκότρυπας των προφητών του Μπέιτζορ, αν o κινητήρας της ακάτου σας χάνει λάδια (sic)...

γ) Μέσω χωροχρονικής ρωγμής, κοντά στην περιοχή των Θόλιαν κατά την εποχή του Κερκ...

Πώς λέγεται ο δημιουργός του Μ5; ;)

Σας έχω εγώ μια ΟΤ ερώτηση…
Ψιτ για θυμίστε μου ποιος έβαζε κάτι γαμάτα trekkies smilies εδώ ?
Θέλω να μάθω καμία καλή πηγή… any links?

Σας έχω εγώ μια ΟΤ ερώτηση…
Ψιτ για θυμίστε μου ποιος έβαζε κάτι γαμάτα trekkies smilies εδώ ?
Θέλω να μάθω καμία καλή πηγή… any links?

O Γιάννης (J.L.) τα'χε βάλει, κάπου πρέπει να βρίσκεται το link μέσα στο νήμα.

Tάσο, έχεις πιμί... (πάντα ήθελα να το πω... :flipout: )
space39.gif
space48.gif

Last edited:
Άμεση απάντηση…. Επόμενη ερώτηση από τους νικητές παρακαλώ ;-)

Ποιός χαρακτήρας διατηρεί κάβα στον χώρο εργασίας του, χωρίς η δουλειά του να είναι μπάρμαν;

Ποιός χαρακτήρας διατηρεί κάβα στον χώρο εργασίας του, χωρίς η δουλειά του να είναι μπάρμαν;

Λέγοντας "κάβα" κυριολεκτείς? Θυμάμαι ότι ο McCoy και ο Chakotay είχαν κρυμμένα κάτι μπουκαλάκια από Ρωμυλιανές μπύρες και κάτι άλλα απαγορευμένα ποτάκια σε κάτι κρυψώνες π.χ. Cargo Bay.

Λέγοντας "κάβα" κυριολεκτείς? Θυμάμαι ότι ο McCoy και ο Chakotay είχαν κρυμμένα κάτι μπουκαλάκια από Ρωμυλιανές μπύρες και κάτι άλλα απαγορευμένα ποτάκια σε κάτι κρυψώνες π.χ. Cargo Bay.

:aktion033: :aktion033: :aktion033:

Ακριβώς πίσω από το γραφείο του, έχει μια γυάλινη προθήκη με Ρωμυλιανές μπύρες, Σωριανά μπράντυ, κτλ.

Θα βάλεις ερώτηση Πάνο ή να συνεχίσω;

:aktion033: :aktion033: :aktion033:

Ακριβώς πίσω από το γραφείο του, έχει μια γυάλινη προθήκη με Ρωμυλιανές μπύρες, Σωριανά μπράντυ, κτλ.

Θα βάλεις ερώτηση Πάνο ή να συνεχίσω;

Συνέχισε.

Πρέπει να εμφανίστηκε στις αρχές του 2ου κύκλου του DS9, όταν ο Grand Nagus προσπάθησε να βάλει χέρι στο Gamma Quadrant με πρόφαση την αγορά του μπλέ κρασιού από κάποιους παλαβιάριδες, οξύθημους, κόκκινους τύπους (αδύνατον να θυμηθώ όνομα).

Πολύ σημαντικό επεισόδιο! Πρέπει να ήταν η πρώτη φορά που μάθαμε για Dominion...

Το κλού του επεισοδίου ήταν η θηλυκιά φερένγκι που συνεργάστηκε με τον Κουόρκ μεταμφιεσμένη ώς άνδρας Φερένγκι. Ως γνωστόν οι Φερένγκι δεν επιτρέπουν στις γυναίκες τους να κάνουν εμπόριο.

Και μιας και είπαμε για Φερένγκι...
Ποιες οι ενδυματολογικές προτιμήσεις των θηλυκών Φερένγκι? :D