Star Trek Quiz for Trekkies

Και αυτός ο Αντικανός

480px-BadarNDD.jpg

Α ρε γαμωτο.Ψαχνοντας (κλεβοντας) να βρω τη λυση στο google το διαβασα, αλλα με μπερδεψε η ερωτηση.
Χρησιμοποιηθηκε πληθυντικος : " τι κοινο εχουν..." και εγω εψαχνα ομοιοτητες σε κουλτουρα, ντυσιμο, διατροφη κλπ κλπ.

Τι εννοειτε παραπανω: επομενο κουιζ ο warewolf (εγω) ?
Οποιος απαντα και δεν βρισκει τη σωστη απαντηση, πρεπει να κανει την επομενη ερωτηση/κουιζ. ?

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Eίναι συντονιστής στις τηλεοράσεις? Το βρήκα? :ADFADF1:

:a0210::a0210:

Γεννήθηκε μέσα στην μεγάλη εικόνα του σινεμά:

cinema+paradiso.jpg

αλλά, ως ανάποδο άνθρωπο γρήγορα τον κέρδισε η εικόνα της τηλεόρασης:

http://media.photobucket.com/image/Panasonic U10/JL_P/TX-P42U10EFront.jpg?t=1260649946

Άβυσσος η ψυχή των Τρεκάδων!!!

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Τι εννοειτε παραπανω: επομενο κουιζ ο warewolf (εγω) ?
Οποιος απαντα και δεν βρισκει τη σωστη απαντηση, πρεπει να κανει την επομενη ερωτηση/κουιζ. ?

Ρίξε quiz αδερφέ.

Βρε παιδια να με συμπαθατε.
Χρειαζομαι γερο ξεσκονισμα.

Στην ακαδημια της ομοσπονδιας, τι σημαινε το μότο: "Ex Astris Scientia" ?

Βρε παιδια να με συμπαθατε.
Χρειαζομαι γερο ξεσκονισμα.

Στην ακαδημια της ομοσπονδιας, τι σημαινε το μότο: "Ex Astris Scientia" ?

Η γνώση (επιστήμη) έρχεται απ' τ' άστρα.....γι' αυτό όταν διαβάζεις πολλές ώρες βλέπεις αστεράκια!!!-bye-

Nope, δεν είναι αυτό...

Έχετε χρόνο μέχρι να το δει και ο opsim, που, αν και TOSάκιας, μάλλον θα το βρει αμέσως... :p

Αν και TOSάκιας θυμάμαι την πρώτη εμφάνιση του Γκαλ Μασέτ στο TNG...μέχρι εκεί φυσικά!!!!!!!!!!!!!!

Ερωτηση:

Τι ιδιαιτεροτητα ειχε το διαστημοπλοιο Defiant, σε σχεση με τα υπολοιπα διαστημοπλοια του στολου. ?

Έχει σχέση
- με τις καμπίνες και την διασκέδαση του πληρώματος?
- με τα facilities?
- με το οπλοστάσιο? (τύπου nemesis ας πούμε?)

Για να βοηθησω λιγο, εχει σχεση με το σκαφος αυτο καθ'αυτο και οχι με το πληρωμα του.
Αν χρειαστειτε κι αλλη βοηθεια, πεστε μου.

Defiant Class ships are equipped with a class-7 warp drive (DS9: "The Search, Part I"). They are also equipped with a Romulan D'Deridex-class Warbird cloaking device

Ναι, η απαντηση ηταν οτι ηταν το μονο που διεθετε cloaking device. :music-smiley-005: