Star Trek Quiz for Trekkies

Και μια που πιάσαμε τις ονοματολογίες μια πιο "άρρωστη ερώτηση".
Τι σχέση έχει ο Data με τον αγαπημένο μας Khan? Theorise κύριοι!

Last edited:
Το μεσαίο όνομα του Khan είναι ίδιο με το μικρό του "πατέρα" του data: Noonien

@Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το όνομα της παλιόγριας δεν το θυμάμαι, ο τίτλος του επεισοδίου όμως ήταν "Silicon Avatar"...

Το μεσαίο όνομα του Khan είναι ίδιο με το μικρό του "πατέρα" του data: Noonien

@Γιάννης Χατζηγεωργίου: Το όνομα της παλιόγριας δεν το θυμάμαι, ο τίτλος του επεισοδίου όμως ήταν "Silicon Avatar"...

Eίσαι παμμέγιστος!!!!!!
Noonien Soong ο μπαμπάς του Data, Κhan Noonien Sing ο φίλος μας. Προφανώς οι σεναριογράφοι του TNG δεν βρισκόντουσαν σε μεγάλη φόρμα στο επεισόδιο εκείνο!!!!

Ίσως να σκόπευαν να κάνουν κάποιον συσχετισμό που αργότερα ξεχάστηκε (αν και πολύ αργότερα ενέπλεξαν έναν πρόγονο Soong με κάτι "ξαδερφάκια" του Khan και τα μέτωπα των Klingon...).

Σε ποιό επεισόδιο, κύκλο και ποιά σειρά είδαμε τους Metrons;

Σε ποιο επεισόδιο (δεν πειράζει αν δεν θυμάστε την ονομασία του επεισοδίου, αρκεί η πλοκή) ο Λαφόρζ βλέπει για πρώτη φορά χωρίς την οπτική συσκευή και σε ποιο για τελευταία???

To πρώτο, ήταν το "Hide & Q", όπου ο Riker, έχοντας παροδικά αποκτήσει κιουϊδιότητες, "θεράπευσε" προσωρινά τον Geordi.

Όσον αφορά το τελευταίο, εννοείς το "All good things...", όπου στο εναλλακτικό μέλλον δεν φοράει visor;

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

To πρώτο, ήταν το "Hide & Q", όπου ο Riker, έχοντας παροδικά αποκτήσει κιουϊδιότητες, "θεράπευσε" προσωρινά τον Geordi.

Όσον αφορά το τελευταίο, εννοείς το "All good things...", όπου στο εναλλακτικό μέλλον δεν φοράει visor;

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Buonanotte Signore!!!-bye--bye-

Πάμε τώρα σε μία πιο "σινεφίλ" ερώτηση... :D :D :D

Πώς συνδέονται ο Cpt. Picard και ο Ensign Suder;

Πάμε τώρα σε μία πιο "σινεφίλ" ερώτηση... :D :D :D

Πώς συνδέονται ο Cpt. Picard και ο Ensign Suder;

Για να βοηθήσω λίγο, ο Ensign Suder, είναι ο ψυχοπαθής δολοφόνος του Voyager, χάρη στην βοήθεια του οποίου, το πλήρωμα επανέκτησε το σκάφος από τους Kazon στο τέλος του 2ου-αρχές του 3ου κύκλου της σειράς...

Το μόνο που μου'ρχεται είναι ότι είχαν παίξει και οι δύο στο "Dune" του David Lynch.

Το μόνο που μου'ρχεται είναι ότι είχαν παίξει και οι δύο στο "Dune" του David Lynch.

me_ta_17.gif
food015.gif
me_ta_17.gif

Eπιτέλους... :p

Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Το Masters of Sci fi δεν ήταν? Νομίζω είχε σκηνοθετήσει ένα επισόδιο.

Όντως έτσι είναι όπως τα λες, εγώ βέβαια αναφερόμουν σε άλλο project.
Anybody?