Star Trek Quiz for Trekkies

Για την υπέρτατη αλλαγή φύλλου… να θυμίσω ότι στο VOY ο γιατρός είχε κατοικίσει και στο σώμα της Seven of 9 και είχε κάμει διάφορα ευτράπελα… χάδια, ποτά και άλλα…

Απάντηση: Re: Απάντηση: Star Trek Quiz for Trekkies

Η μουσική στην εισαγωγή μου θυμίζει Ζώνη του Λυκόφωτος και στη συνέχεια ταινία με τον Τζανετάκο!!!:flipout::flipout:

Dalanik....:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Τι'ναι τούτο βρε? Που το βρήκες αυτό? Πάντως μιλάμε για αριστούργημα!!!!

Είναι το Τούρκικο Star Trek!!! Ναι υπάρχει και τέτοιο ...
Υπάρχουν και άλλα επεισόδια ... (όχι ότι θα κάτσουμε και να τα δούμε...)
youtube turkish star trek ... (ήμαρτον ...)

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι 6 ταινίες STAR TREK σε BLUE RAY είναι υπέροχες και με ήχο TRUE HD!

Ωραία συζήτηση έχετε ανοίξει εδώ πέρα :-)

Ορίστε και μια ερώτηση που καλύπτει όλα τα ST. Κάθε φυλή έχει τα δικά της πλοία και όπλα. Κάθενα από αυτά χρησιμοποιεί μηχανές με διαφορετικές ενεργειακές υπογραφές. Φαινομενικά αυτό που βλέπει ο θεατής είναι διαφορετικά χρωματικά σχήματα πχ στα trails που αφήνει πίσω το σκάφος κατά το warp. Έτσι πχ τα federation πλοία έχουν μπλε ενώ τα ενεργειακά όπλα είναι πορτοκαλί, οι φερέγκι έχουν πορτοκαλί warp engines κοκ). Θυμάται κανείς τα χρώματα των πλοίων/όπλων των υπόλοιπων κύριων φυλών στον κόσμο του ST;

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ωραία συζήτηση έχετε ανοίξει εδώ πέρα :-)

Ορίστε και μια ερώτηση που καλύπτει όλα τα ST. Κάθε φυλή έχει τα δικά της πλοία και όπλα. Κάθενα από αυτά χρησιμοποιεί μηχανές με διαφορετικές ενεργειακές υπογραφές. Φαινομενικά αυτό που βλέπει ο θεατής είναι διαφορετικά χρωματικά σχήματα πχ στα trails που αφήνει πίσω το σκάφος κατά το warp. Έτσι πχ τα federation πλοία έχουν μπλε ενώ τα ενεργειακά όπλα είναι πορτοκαλί, οι φερέγκι έχουν πορτοκαλί warp engines κοκ). Θυμάται κανείς τα χρώματα των πλοίων/όπλων των υπόλοιπων κύριων φυλών στον κόσμο του ST;

Περίμενε να γυρίσει ο αρχηγός JL_?, και θα σου πει όχι μόνο τα χρώματα, αλλά και αν είναι καλιμπραρισμένα!!!:flipout::flipout:-bye-

Χρώματα…
Star_Trek_Motion_picture.jpg

Romulans πράσινο / πράσινο

Εξαρτάται από τον πλανήτη, όπου βρισκόμαστε...

Τα σκάφη του αστροστόλου, χρησιμοποιούν την 24ώρη, γήινη μέρα.

Ο DS9 βέβαια, ως Μπατζορανός σταθμός, χρησιμοποιεί την μέρα του Μπέιτζορ, οπότε πάει σε 26-29 ώρες (δεν το θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή)... :D

To τελείωσες Γιάννη; Χρόνια πολλά κι από εδώ και βλέπω και ανάληψη νέων καθηκόντων εν μέσω θέρους... -bye-

Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Εξαρτάται από τον πλανήτη, όπου βρισκόμαστε...

Τα σκάφη του αστροστόλου, χρησιμοποιούν την 24ώρη, γήινη μέρα.

Ο DS9 βέβαια, ως Μπατζορανός σταθμός, χρησιμοποιεί την μέρα του Μπέιτζορ, οπότε πάει σε 26-29 ώρες (δεν το θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή)... :D

To τελείωσες Γιάννη; Χρόνια πολλά κι από εδώ και βλέπω και ανάληψη νέων καθηκόντων εν μέσω θέρους... -bye-

Ευχαριστώ για τις ευχές συνονόματε!!:ernaehrung004:

Δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Είμαι στο επ. 14 της 7ης σαιζόν.....κοντεύω!!!:BDGBGDB55:

Για το DS9 έλεγα.....άκουσα για 26 ώρες.-bye--bye-

Πες και σε εμάς βρε Γιάννη τι τελειώνης! μήπως τίποτα DS9 με υπότιτλους?
μπάς και ανοίξει και εμάς το μάτι μας!!!!!-bye-

Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Ευχαριστώ για τις ευχές συνονόματε!!:ernaehrung004:

Δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Είμαι στο επ. 14 της 7ης σαιζόν.....κοντεύω!!!:BDGBGDB55:

Για το DS9 έλεγα.....άκουσα για 26 ώρες.-bye--bye-

Αλήθεια, εξακολουθείς να έχεις την ίδια γνώμη για το DS9 που είχες όταν ήσουν στον 1ο κύκλο; ;)

Και για να συνεχίζουμε το quiz, ποιό είναι το μικρό όνομα της Kai Winn; :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Αλήθεια, εξακολουθείς να έχεις την ίδια γνώμη για το DS9 που είχες όταν ήσουν στον 1ο κύκλο; ;)

Και για να συνεχίζουμε το quiz, ποιό είναι το μικρό όνομα της Kai Winn; :flipout:

Όχι, για να πω την αλήθεια, έχει γίνει πολύ πιο ενδιαφέρον σε σχέση με τις πρώτες σαιζόν. Όμως, αυτό γίνεται όταν υπάρχει ''μανούρα'' με το Ντομίνιον. Από τα υπόλοιπα επεισόδια, λίγα είναι αυτά που μ' έχουν ενθουσιάσει ως προς την πλοκή τους. Θεωρώ τις ιστορίες του παράλληλου σύμπαντος μία μούφα και μισή. Υποθέτω, λόγω έλλειψης ιδεών των σεναριογράφων...

Κάτι άλλο...

Ενώ, τα επεισόδια στο TNG με χρονικές μετατοπίσεις με καθήλωναν, εδώ μου είναι έως και αδιάφορα, θα έλεγα. Τελικά, δεν λέω πως είναι κακό, ειδικά τα επεισόδια με τον πόλεμο, αλλά, πολύ κατώτερο των προσδοκιών κάποιου που έχει νωπές μνήμες από το TNG....-bye--bye-

Τώρα, για το δεύτερο που ρωτάς....θα ρωτήσω τη ''φιλενάδα'' μου την Κίρα:twoguns::twoguns: που την έχει κολλητή....:flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Star Trek Quiz for Trekkies

Βρε τέρας, τεστ κάνεις άμα παρακολουθώ καλά τα επεισόδια???:flipout::flipout:

Αντόμι, Ατάμι, Ατόμι, κάτι τέτοιο.....-bye--bye-

Edit: Αντάμι, πρέπει να είναι, τελικά....

Last edited:
Aνοίξαμε και σας περιμένουμε...

JL βάρατον αλύπητα! :flipout:

Και ένα ευκολάκι από εμένα. Ποιός(οι) είναι οι συνθέτες των τίτλων όλων των tv star trek?