Γιάννης Χατζηγεωργίου
AVClub Fanatic
- 19 June 2006
- 35,670
Η μουσική στην εισαγωγή μου θυμίζει Ζώνη του Λυκόφωτος και στη συνέχεια ταινία με τον Τζανετάκο!!!

Dalanik....

Dalanik....

Το καλύτερο επεισόδειο Star Trek ever ...
http://video.google.com/videoplay?docid=7185067049150068960
Η μουσική στην εισαγωγή μου θυμίζει Ζώνη του Λυκόφωτος και στη συνέχεια ταινία με τον Τζανετάκο!!!
Dalanik....![]()
Τι'ναι τούτο βρε? Που το βρήκες αυτό? Πάντως μιλάμε για αριστούργημα!!!!
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά οι 6 ταινίες STAR TREK σε BLUE RAY είναι υπέροχες και με ήχο TRUE HD!
Ωραία συζήτηση έχετε ανοίξει εδώ πέρα
Ορίστε και μια ερώτηση που καλύπτει όλα τα ST. Κάθε φυλή έχει τα δικά της πλοία και όπλα. Κάθενα από αυτά χρησιμοποιεί μηχανές με διαφορετικές ενεργειακές υπογραφές. Φαινομενικά αυτό που βλέπει ο θεατής είναι διαφορετικά χρωματικά σχήματα πχ στα trails που αφήνει πίσω το σκάφος κατά το warp. Έτσι πχ τα federation πλοία έχουν μπλε ενώ τα ενεργειακά όπλα είναι πορτοκαλί, οι φερέγκι έχουν πορτοκαλί warp engines κοκ). Θυμάται κανείς τα χρώματα των πλοίων/όπλων των υπόλοιπων κύριων φυλών στον κόσμο του ST;
Εξαρτάται από τον πλανήτη, όπου βρισκόμαστε...
Τα σκάφη του αστροστόλου, χρησιμοποιούν την 24ώρη, γήινη μέρα.
Ο DS9 βέβαια, ως Μπατζορανός σταθμός, χρησιμοποιεί την μέρα του Μπέιτζορ, οπότε πάει σε 26-29 ώρες (δεν το θυμάμαι ακριβώς αυτή τη στιγμή)...
To τελείωσες Γιάννη; Χρόνια πολλά κι από εδώ και βλέπω και ανάληψη νέων καθηκόντων εν μέσω θέρους...![]()
Πες και σε εμάς βρε Γιάννη τι τελειώνης! μήπως τίποτα DS9 με υπότιτλους?
μπάς και ανοίξει και εμάς το μάτι μας!!!!!![]()
Ευχαριστώ για τις ευχές συνονόματε!!:ernaehrung004:
Δεν το έχω τελειώσει ακόμα. Είμαι στο επ. 14 της 7ης σαιζόν.....κοντεύω!!!:BDGBGDB55:
Για το DS9 έλεγα.....άκουσα για 26 ώρες.![]()
Αλήθεια, εξακολουθείς να έχεις την ίδια γνώμη για το DS9 που είχες όταν ήσουν στον 1ο κύκλο;
Και για να συνεχίζουμε το quiz, ποιό είναι το μικρό όνομα της Kai Winn;![]()
Και για να συνεχίζουμε το quiz, ποιό είναι το μικρό όνομα της Kai Winn;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.