Re: Απάντηση: Star Wars (Battle of the 50''s): Εντυπώσεις και φωτογραφίες...
Εγώ πάντως που θεωρώ ότι συνολικά η πανασόνικ ήταν η καλύτερη, θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το panasonic vs kuro.
Για εμένα η πανασόνικ είχε το φως που έλειπε από την κούρο, είχε ομαλότερη κίνηση από την κούρο (κατά πολύ), σχεδόν τα ίδια χρώματα και grayscale (διαφορές < 0.5 %; ), μαύρο ηρεμίας χωρίς ματζέντα απόχρωση, ένα κλικ πιο φωτεινό, και λίγο περισσότερο τρεμόπαιγμα από την κούρο. Μετράω 3 θετικά, υπέρ της πανασόνικ, 2 θετικά υπέρ της κούρο.
θα ήθελα να ακούσω την λίστα θετικών/αρνητικών από μέλη που ψήφισαν κούρο...
Δεν πιστεύω αυτό το άνετα. Ισως οι ψήφοι να είναι και μια έμμεση απόρριψη της Panny διότι πολλοί έλπιζαν ότι με το τεχνικό τμήμα της Pioneer θα έβγαζε καλύτερη τηλεόραση συνολικά η Panny έναντι της Kuro το οποίο δεν συνέβει κατ εμέ, να και μου άρεσε η πρόοδος της Panny ειδικά εν συγκρίσει με το περσινό συγκριτικό....
Εγώ πάντως που θεωρώ ότι συνολικά η πανασόνικ ήταν η καλύτερη, θα ήθελα να ακούσω γνώμες για το panasonic vs kuro.
Για εμένα η πανασόνικ είχε το φως που έλειπε από την κούρο, είχε ομαλότερη κίνηση από την κούρο (κατά πολύ), σχεδόν τα ίδια χρώματα και grayscale (διαφορές < 0.5 %; ), μαύρο ηρεμίας χωρίς ματζέντα απόχρωση, ένα κλικ πιο φωτεινό, και λίγο περισσότερο τρεμόπαιγμα από την κούρο. Μετράω 3 θετικά, υπέρ της πανασόνικ, 2 θετικά υπέρ της κούρο.
θα ήθελα να ακούσω την λίστα θετικών/αρνητικών από μέλη που ψήφισαν κούρο...